Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
⚔️ Операција у Мариупољу: током ноћи и јутра здруженим јединицама ??руске армије, РСГ и НМ ДНР предало се око 100 припадника 36-те бригаде морнаричке пешадије ??ВСУ.

Ustasa vise nema zivih izgleda u Mauripolju :super:
Od onih 14.000 koje si spominjao do sad sam video zivih ili mrtvih 2 Hrvata, za koje znam da su Hrvati ali nemam dokaz da su Ustasoidi, jedno 6 Srba, i video sam naciste, ali su bili *****************i.
Na tvoju duboku zalost, broj Srba i Hrvata tamo je beskrajno mali i beznacajan za taj rat. Doslovce na prste ruke da izbrojis.

Daj prestani se ložiti na fejk njuz ko zadnja budala :roll:

Ono, 'B92 je priznao', baš, šta ima B92 priznati, ko da oni znaju nešto :hahaha:
Ne diraj Tixoglua

Da nema takvih, skim bi se sprdali

Od onih 14.000 koje si spominjao do sad sam video zivih ili mrtvih 2 Hrvata, za koje znam da su Hrvati ali nemam dokaz da su Ustasoidi, jedno 6 Srba, i video sam naciste, ali su bili *****************i.
Na tvoju duboku zalost, broj Srba i Hrvata tamo je beskrajno mali i beznacajan za taj rat. Doslovce na prste ruke da izbrojis.

Ne diraj Tixoglua

netacno.

Prvih dana rata je otislo 200 ustasa direktno iz Hrvatske u Mauripolj zato sto ih je vec tamo bilo par stotina pa da se pridruze ostatku bande koja je tamo jos od 2014-2015...

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrv...ljucili-se-postrojbi-azov-u-mariupolju-988572

Dok EU raspravlja o prekidu uvoza nafte iz Rusije, SAD su prošlog tjedna povećali uvoz ruske nafte za 43 %.

https://www.logicno.com/politika/amerika-stiti-rusku-banku-zbog-europskih-ovisnika.html
0011.jpg

Daj prestani se ložiti na fejk njuz ko zadnja budala :roll:

Ono, 'B92 je priznao', baš, šta ima B92 priznati, ko da oni znaju nešto :hahaha:

"USTAŠE SE NEĆE VRATITI IZ UKRAJINE!" Šešelj o okupljanju Hrvatske legije - Hteli su "Oluju" u Donbasu, sad moraju da plate!​

Alo.rs
VESTI
27.02.2022
15:43
1
Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze na ratište u Ukrajinu kako bi se borili na strani ukrajinske vojske, pišu mediji, a srpski stručnjaci komentarišu da ih uopšte ne iznenađuje ponavljanje scenarija iz II svetskog rata.
USTAŠE SE NEĆE VRATITI IZ UKRAJINE! Šešelj o okupljanju Hrvatske legije - Hteli su Oluju u Donbasu, sad moraju da plate!
Foto: Ilustracija

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj ukazao nam je na činjenicu da su ustaše ratovale i pod Staljingradom, ali se nisu proslavile.

- Hrvati su slali dobrovoljce i u Staljingrad u okviru Hitlerove soldateske. To je bila ojačana 369. pukovnija, pa su je nazvali hrvatskom legijom. Kada je bila najjača, imala je negde oko 10.000 vojnika. Ona je do nogu potučena kod Staljingrada. Oko 1.500 je palo u zarobljeništvo i njih su Rusi podvrgli prevaspitavanju, pa od njih formirali prvu jugoslovensku brigadu i poslali je pred kraj 1944. godine da učestvuju u završnim borbama za oslobođenje Jugoslavije. One su bile najokorelije ustaše, ali su masovno izginuli pod Staljingradom - podsetio je Šešelj.

605613_seselj_orig.jpg

Lider radikala kaže da Hrvati sada opet šalju ustašku legiju na Rusiju.

- Verovatno se nijedan živ neće vratiti. Međunarodno pravo ne štiti strane plaćenike. Oni nemaju pravo zarobljenika. Biće pobijeni kao stoka. Isto će biti i sa bataljonom Azov (najveća formacija ukrajinskih nacista). Hrvati idu pod ruku ruskim pravednim vojnicima da plate za svoja nameravana zlodela. Hrvati su čak slali svoje predstavnike da podučavaju Ukrajince kako su oni ispraznili Republiku Srpsku Krajinu, kako bi oni to isto uradili - podsetio je Vojislav Šešelj.

Istoričar prof. dr Srđa Trifković ne očekuje da će mnogo Hrvata biti spremno da udari na Rusiju.

- Kako stvari zaista stoje, maksimalno će biti jedan Vražji vod, čak ni cela satnija. Nadam se da će svi pod hitno otići u Mariupol, pre nego što bude opkoljen, da sa svojim saborcima iz Azov bataljona tamo podele dobro i zlo - rekao nam je profesor Trifković.

https://www.alo.rs/vesti/politika/6...ije-vesti-hrvatska-ustase-srda-trifkovic/vest

Nema zivih ustasa iz Mauripolja..... Svi su umjetno gnojivo sada.....

Ako vam do sada nije bilo jasno, zašto je Amerika "the greatest nation in the world", jasno vam je sada. Narod mora imati pravo na posedovanje naoružanja, da se može odupreti tiranskoj vladavini vlasti, kakva je danas u Rusiji. Čuj to, kad fašist Putin priča o borbi protiv nacizma u svrhu izbijanja na "istorijske ruske granice"....
Da osim Ukrajinaca ti bi naoružavao i Ruse da zbace diktatora na čelu Rusije!
Demonkratija "made in usa" u projekciji forumske budale!
Samo mi objasni molim te,a kako bi to uradio da i mi vidimo tu tvoju genijalnost na djelu,a ne samo na tvojim lijepim željama !

Ne diraj Tixoglua

Ima li spisak poginulih SFRJota u ovim zadnjim borbama u Ukrajini?

Ne diraj Tixoglua

Da, vi inače mislite da se sprdate sa 80% ovog foruma koji midli drugačije od vas ! Hajdmo da sačekamo da se ovo završi nešto mi se čini da vam tada neće biti do sprdanja!

netacno.

Prvih dana rata je otislo 200 ustasa direktno iz Hrvatske u Mauripolj zato sto ih je vec tamo bilo par stotina pa da se pridruze ostatku bande koja je tamo jos od 2014-2015...

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrv...ljucili-se-postrojbi-azov-u-mariupolju-988572

Jesi uopće pročitao tekst???

''Ukrajinskoj vojsci u borbama na istoku zemlje u posljednjih nekoliko dana priključila se veća grupa dragovoljaca iz Hrvatske. Već otprije u bazi u Mariupolju stacionirano je desetak Hrvata, no koncem siječnja onamo se iz Zagreba uputilo njih dvadesetak, mahom veterana Domovinskog rata, ponešto bivših pripadnika međunarodnih vojnih misija, nogometnih navijača, ali i dvojica 20-godišnjaka.''

Znači, matematika prvi osnovne: 10 + 20 + 2 = 32 nije nekoliko stotina :per:

"USTAŠE SE NEĆE VRATITI IZ UKRAJINE!" Šešelj o okupljanju Hrvatske legije - Hteli su "Oluju" u Donbasu, sad moraju da plate!​

Alo.rs
VESTI
27.02.2022
15:43
1
Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze na ratište u Ukrajinu kako bi se borili na strani ukrajinske vojske, pišu mediji, a srpski stručnjaci komentarišu da ih uopšte ne iznenađuje ponavljanje scenarija iz II svetskog rata.
USTAŠE SE NEĆE VRATITI IZ UKRAJINE! Šešelj o okupljanju Hrvatske legije - Hteli su Oluju u Donbasu, sad moraju da plate!
Foto: Ilustracija

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj ukazao nam je na činjenicu da su ustaše ratovale i pod Staljingradom, ali se nisu proslavile.

- Hrvati su slali dobrovoljce i u Staljingrad u okviru Hitlerove soldateske. To je bila ojačana 369. pukovnija, pa su je nazvali hrvatskom legijom. Kada je bila najjača, imala je negde oko 10.000 vojnika. Ona je do nogu potučena kod Staljingrada. Oko 1.500 je palo u zarobljeništvo i njih su Rusi podvrgli prevaspitavanju, pa od njih formirali prvu jugoslovensku brigadu i poslali je pred kraj 1944. godine da učestvuju u završnim borbama za oslobođenje Jugoslavije. One su bile najokorelije ustaše, ali su masovno izginuli pod Staljingradom - podsetio je Šešelj.

605613_seselj_orig.jpg

Lider radikala kaže da Hrvati sada opet šalju ustašku legiju na Rusiju.

- Verovatno se nijedan živ neće vratiti. Međunarodno pravo ne štiti strane plaćenike. Oni nemaju pravo zarobljenika. Biće pobijeni kao stoka. Isto će biti i sa bataljonom Azov (najveća formacija ukrajinskih nacista). Hrvati idu pod ruku ruskim pravednim vojnicima da plate za svoja nameravana zlodela. Hrvati su čak slali svoje predstavnike da podučavaju Ukrajince kako su oni ispraznili Republiku Srpsku Krajinu, kako bi oni to isto uradili - podsetio je Vojislav Šešelj.

Istoričar prof. dr Srđa Trifković ne očekuje da će mnogo Hrvata biti spremno da udari na Rusiju.

- Kako stvari zaista stoje, maksimalno će biti jedan Vražji vod, čak ni cela satnija. Nadam se da će svi pod hitno otići u Mariupol, pre nego što bude opkoljen, da sa svojim saborcima iz Azov bataljona tamo podele dobro i zlo - rekao nam je profesor Trifković.

https://www.alo.rs/vesti/politika/6...ije-vesti-hrvatska-ustase-srda-trifkovic/vest

Nema zivih ustasa iz Mauripolja..... Svi su umjetno gnojivo sada.....

Ovaj isto mlati ko zadnja budala, situacija danas i onda nije uopće ista, danas je u Ukrajini šaka dragovoljaca koja nema nikakve veze sa hrvatskim institucijama, a u ono vrijeme je država slala vojsku na ruski front, znači niđe veze, i to ovaj prasac dobro zna, nije on glup, samo loži, za to je i plaćen, da loži narod, takve kao što si ti :roll:

Jesi uopće pročitao tekst???

''Ukrajinskoj vojsci u borbama na istoku zemlje u posljednjih nekoliko dana priključila se veća grupa dragovoljaca iz Hrvatske. Već otprije u bazi u Mariupolju stacionirano je desetak Hrvata, no koncem siječnja onamo se iz Zagreba uputilo njih dvadesetak, mahom veterana Domovinskog rata, ponešto bivših pripadnika međunarodnih vojnih misija, nogometnih navijača, ali i dvojica 20-godišnjaka.''

Znači, matematika prvi osnovne: 10 + 20 + 2 = 32 nije nekoliko stotina :per:
Prije rata ste se vi qurčili da vas je nekoliko stotina, dok je u cilju smanjenja štete taj broj pao na 32! U stvari sasvim je nebitno koji je god broj, činjenica je samo ta da su uspjeli kao njihovi didovi u WW2 da nagnoje rusku zemlju!

Postoji nezavisno, ali to u vezi Rusije mozes da okacis macku o rep, pa zasto ne puste Ruske informacije na Zapad, ako su uvereni da istinito i objektivno i nepristrasno informisu cemu onda problem i strah od Ruskih informacija.

Pa Putin je na vlasti u Rusiji koliko vec godina i njega biraju i postuju svi gradjani koji zive u Rusiji, i to se desavalo da ga podrzavaju velikom vecinom, ajd da kazemo eto pobedio za malo, nego coveka podrzavaju svih ovih godina velikom vecinom sto znaci da njima tamo Putin odgovara, a zasto im odgovara, e to je na tebi pametnici :mrgreen:da sam zakljucis, i zasto tamo nece vise da imaju nekoga za predsednika kao sto su bili veseljak Jelcin ili Gorbacov.

Pa kad prokljuvis da se javis da vidimo zasto si imao neke pogresne perspektive. z:poz:
Bezi mi s ociju, zadojen si fasizmom, ne interesuje me sto pises ( ne citam gluposti).

Prije rata ste se vi qurčili da vas je nekoliko stotina, dok je u cilju smanjenja štete taj broj pao na 32! U stvari sasvim je nebitno koji je god broj, činjenica je samo ta da su uspjeli kao njihovi didovi u WW2 da nagnoje rusku zemlju!

Neka gnoje, ko im je kriv kad su budale, to ti je evolucija na djelu :kafa:

I nikad nije bilo nekoliko stotina, to možda u srpskim medijima, vama je baratanje brojkama uvijek bio problem :kafa:

netacno.

Izvini, kako sad 20 i 200 kad si ti licno pisao o 14.000 ustasa?! Sem toga, ja ne vidim da su Ustase. Video sam ukrajinske naciste, video sam i ruske naciste sa kukastim krstovima, ali nisam video Hrvate a da su ustase u Ukrajini.

Kao sto sam video i nase Srbe, ali nijedan od njih nije reko da je cetnik, nacista, dzedaj, naprednjak, demokrata. Samo Srbin, samo Hrvati.

A na tvoju ogromnu dusevnu bol, nema srpsko-hrvatskog rata u Ukrajini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back