Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма ја али Бајден није како исправно да кажем, праву ријеч тражим, Бајден није сав свој. :D
joe-biden-biden.gif
Ово би по свим правилима морало у спојлер са ознаком +18.

Kad bi samo malo pametniji bio znao bi da su Rusi pokupili kompletnu tehnologiju električnih aata svih vrsta i da proizvode te bušilice (i još tonu drugog profi alata) koje su trenutno daleko bolje od nekih Makita i Bleken Dekera (@Stojkov Menidjer ). Ali pošto očigledno pojma nemaš, ostaje ti da se blamiraš po forumu. Prošetaj malo po ruskim Jutjub kanalima za majstore i alate, pogledaj, nauči nešto, nemoj da ostneš neuk kao da si iz Hrvatske.
Takodje sam imao i jaknu rusku koja je jos boljeg kvaliteta nego zapadne.

Украјинске екстремистичке снаге организовале су „летеће одреде смрти“ у Харкову који застрашују цивилно становништво, изјавио је начелник Националног центра за управљање одбраном Русије, генерал-пуковник Михаил Мизинцев.
„Терористи националистичких батаљона формирали су такозване летеће одреде смрти који се теренским возилима, насилно одузетим од цивилног становништва, возају улицама града и хаотично пуцају по стамбеним зградама из митраљеза великог калибра у циљу застрашивања грађана“, рекао је Мизинцев.
„Милитантни се руководе директном наредбом из Кијева – употребити сву имовину и технику цивилног становништва која је неопходна, ући у станове и опремити у њима положаје, а на најмање незадовољство власника стрељати их на месту“, рекао је Мизинцев, додајући да су становници Харкова таоци радикала – не могу изађи хуманитарним коридорима, јер пуцају на њихове аутомобиле.
https://rs.sputniknews.com/20220330...taoci-ukrajinskih-ekstremista-1135987031.html
Свима који подржавају нацисте у Украјини, нека се ставе у кожи ових украјинских цивила.
После тога, ако продуже да једу исти бурек о Русији - привлаче да им се исто деси.

ajde
daj ti nama razlozno objasnjenje zasto Ti mislis da je auto gol.
kreni od izjava europskih piiickica , kako ce sa uvodjenjem sankcija Rusiji
pa do ,
zadnjega , tj odluke o placanju gasa u Rubljima
i nemoj zaboraviti da ce i svi ostali energenti iz Rusije , da se zahteva od "neprijateljskih drzav " placanje u Rubljama.

i imali evropa punoooo, ruskih rubalja da i placa sa njima ili
nema
a gde ce i kako i dolaziti do tih Rubalja.

ajde , sad polako ti izvrsi analizu i daj nama

naucnih dokaza da je Rusija sebi dala autogol
Највероватније нисам проследио шта си све написао о плаћању у рубљама.

Ја мислим да ће "непријатељске земље" морати да дођу у Русију са златом/криптовалутама/добрима, па за то да добију рубље.
1 грам злата за 5000 рубаља.

УСД и ЕУР не требају Русији. Приде, имају их замрзнутих у иностранство.

Шта мислиш ти?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back