Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.489
Северск је сада потпуно одсечен
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitka za Gostomelj.Кијев? Ово Кијев? Ја сам мислио да је Кијев неки вишемилионски град а не рупа са две продавнице.
Сада ми је јасно зашто говоре да су Рује нападале Кијев, вероватно постоји и неко село које има то име. Баш као што Београд има једно далеко насеље са овим именом.
Ukri zauzeli Krim, stežu obruč oko MoskveKakva je situacija ss trodnevnim blitz kriegom?
Nazire li se kraj ili če ući u petu godinu?
Kakva je situacija ss trodnevnim blitz kriegom?
I opet ista fora. Odsecaju logistiku i dave kao anakonda.Северск је сада потпуно одсечен
Pogledajte prilog 1827380
Slažem se da je problem u neosuđenima i sumnjam da je Lazarević nevin, valjda neka faktografija piše u presudiПроблем није толико у осуђеним Србима, могуће је да су неки криви. Генерал Лазаревић дефинитивно није крив. Проблем је у неосуђеним ратним злочинцима за које постоје материјални докази, не само изјаве сведока, него и филмови. Да ли се слажеш?
Zapadne vojske to su cirkuzarije ne samo po fizickom izgledom vec I duhovnom moralno ili bilo kojem pozitivnom vojnom stanju. Nije to tako samo danasnje vremenu vec je to tako odavno Koliko ja znam I Koliko su moje oci vidjese to je tako barem 50g unazad. Zivijo Sam dugi niz godina u Dalmaciji 1 veci grad I sjecam se ko ovog trena cestih dolazaka mornarica zapada I SSSRa. Posto je ex YU u Yalti zdogovore a fifty fifty tako je i na terenu bivalo fifty fifty I to je zlo Broz strogo postivao.Стигли су до слепаца у првим редовима.
Шалим се...то су будалетине.
Окрените цеви већ једном.
Pogledajte prilog 1827369
Demilitarizacija I DEnacifikacija nemaju rok trajanja. Trajace Koliko bacuska bude zelijo a ja mislim da ce zavrsetak biti kad ulice Kijeva majke svih ruskih gradova budu pune ko sibica I grmilo iz hiljade grla KaljinkaKakva je situacija ss trodnevnim blitz kriegom?
Kakva je situacija ss trodnevnim blitz kriegom?
Польша, Германия и Норвегия приобретут для ВСУ противоракеты для ЗРК Patriot
![]()
Pitam za Zelenskog.Bitno da ti vise ne cekas da se zavrsi trodnevna svo na Kijev.![]()
Jel' tako? Bitno da ti vise ne cekas da se zavrsi trodnevna svo na Kijev.![]()

Tako trebaТек је други дан а нема хoxола за ратовање. Шта ћеш, судбина је тако хтела.
Boldano je naj veća zabluda koju može izgovoriti ljubitelj Putina.Demilitarizacija I DEnacifikacija nemaju rok trajanja. Trajace Koliko bacuska bude zelijo a ja mislim da ce zavrsetak biti kad ulice Kijeva majke svih ruskih gradova budu pune ko sibica I grmilo iz hiljade grla
Bold je umjerenNe znam ali mene licno interesuje kako ide 48-casovna "anti-teroristicka" operacija Ukrajine protiv Donbasa. Sta ti kazes? kako ide?
Bold je umjerenza razliku tvog stava od prije tri-cetri godine.
Ostatak upisa je besmislenokaotican....daj malo preciznije što zeliš pitati???