Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je tacno, Ukr ludilo se nastavlja.

"Украјинској Ради поднет нацрт закона о забрани делатности Руске православне цркве

Врховној ради Украјине поднет је нацрт закона о забрани делатности Руске православне цркве, одузимању непокретности и друге имовине.

Како се наводи на сајту Врховне раде, нацрт закона предвиђа измену члана 3 закона „О слободи савести и верским организацијама“.
У међувремену, у Кијеву:
"Нацизам? Нисмо чули"
Главни рабин Кијева и Украјине Моше Асман председник Украјинског конгреса јудејских хасидских религијских организација

Главни рабин Украјине је пре две године тражио од Израела да призна украјинског унијатског митрополита Андреја Шептицког за "праведника међу народима". Амбасадор Израела је одговорио да нема основе да се Шептицки сматра "праведником". Меморијални центар "Јад Вашем" је одбио да призна "украјинског Мојсија" за "праведника међу народима".

Зашто се главни рабин залаже за духовника украјинских есесоваца?
https://eadaily.com/ru/news/2020/01...a-hlopochet-za-duhovnika-ukrainskih-esesovcev

Poslednja izmena:
sve ima svoj tok, vrijeme... znamo da kina ima neriješeno pitanje sa rusijom oko mandžurije, indija i pakistan također nešto ne mogu da se dogovore, afriku bi USA jednostavno trebala prestati hraniti a južna amerika je katolička tako da ne znam što se u nju uzdate... cccc
Tu se slažemo, a trenutni tok je verovatni raspad EU (bar u nekom obliku) i veoma, veoma ozbiljna inflacija i kriza u istoj. Čak posotji mogućnost vraćanja nekig lokalnih/državnih valuta umesto Eura, videćemo. Relano, ovo nikome ne odogovara, ja prvi ne volim izdizanje istoka i ovoliki pad zapada, jer smo mi, ipak, deo te zapadne, evropske kulture.

Ajmo ponovo....naveo sam da sam nasjeo da laže pri preuzimanju jer su me Tixi i Watchmen ubjedili da je u Ukrajini....i bilo mi je smješno što lažira...sad kad znam da nije lažirao i da stvarno nije u Ukrajini sam razočaran tom pickicom koja serucka o borbama iz sigurne udaljenosti.
Ako ovo nije objašnjenje onda stvarno ti ne mogu pomoći....morat ćeš pitati @dragona ....on je navodno obrazovan :mrgreen:
Opet ne kapiraš, izgleda da ne možeš još da se oporaviš što te Tihi navukao:per::lol:.

Rusija nema apsolutno nikakvo pravo napadati sudjednu državu,ubijati civile rušiti infrastrukturu, gradove i sela.
Iscenirali su tobože neku ugroženost Rusa u Ukrajini.
Rusi su prvi zauzeli Krim, pobunuli proruske separatiste sa ciljem odcjepljenja od Ukrajine.

To što Rusi rade u Ukrajini ide direktno u korist Albanaca na Kosovu..
A vi i dalje slavite ruske agresore i gubitnike u ovom prljavom ratu.
ovaj, kako to ? :lol:
Rusi su se pozvali na primer Kosova i 2008. godine kada je Krim u pitanju.Srbiji bas ovo ide na ruku, jer je ovo prva i jedina sansa da udruzena kriminalna grupa toliko oslabi, da njihov eksperiment iz 1999. ostane u buducnosti bez zastite

ovaj, kako to ? :lol:
Rusi su se pozvali na primer Kosova i 2008. godine kada je Krim u pitanju.Srbiji bas ovo ide na ruku, jer je ovo prva i jedina sansa da udruzena kriminalna grupa toliko oslabi, da njihov eksperiment iz 1999. ostane u buducnosti bez zastite
I da ostane bez zaštite, baš me zanima kako bi porazio 2 miliona Kosovara.
Ustvari znam, isto ovako kako to Rusi rade sa Ukrajincima

krivo sam napisao zarobljenih ukrajinskih vojnika, je.b.iga
Svakoga ko krši pravila ratovanja treba osuditi, Ukrajince, Ruse ili nekog trećeg. Kao što osuđujem one iz RS koji su vršili zločine nad zarobljenim muslimanskim vojnicima u Srebrenici. Razumem osvetu, ali to nije nešto što sme da prođe.

Tu se slažemo, a trenutni tok je verovatni raspad EU (bar u nekom obliku) i veoma, veoma ozbiljna inflacija i kriza u istoj. Čak posotji mogućnost vraćanja nekig lokalnih/državnih valuta umesto Eura, videćemo. Relano, ovo nikome ne odogovara, ja prvi ne volim izdizanje istoka i ovoliki pad zapada, jer smo mi, ipak, deo te zapadne, evropske kulture.
Čime se pokazuje ta pripadnost zapadnoj kulturi?

Alphabet Z GIF by Mr A Hayes

Kupovaće rublje kod ruske centralne banke po kursu koji ona odredi. Tako ste rekli?:D

Ma kupovat ce kura c, placat ce u eurima kao i do sada, ajd molim te, te finte s kupovanjem rublje od 'centralne banke' su samo paravan da Putko izgleda kao da nije lagao :klap:

Inace, samo jedna opaska, kad stane trgovina onda pocinje rat, i zapravo je glavna i najveca opasnost od izbijanja globalnog rata prekid trgovine izmedu blokova, kad trgovina stane onda pocni kopati bunker :kafa:

Zid? Sa strane zapada, zato sa istoka sve otvoreno. Znaš li kolike su Kina, Indija i Pakistan i ostatak Azije? A kolika je Afrika ili Južna Amerika?
Dobro...ja nemam ništa protiv da se družite sa Pakistancima,Indijcima i Kinezima
Najbolje napraviti zid i prema vama :mrgreen:
Koliko znam *kosovo nije međunarodno priznata država niti ih ima u bitnim međunarodnim organizacijama.
Ja ih gledao u nogometnim kvalifikacijama za europsko prvenstvo a i mapa kad Konašenko prezentira na presici što se dogodilo u Ukrajini jasno prikazuje Kosovo u njenim granicama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back