Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do danas je novac držan na zapadu u evrima. Pošto su oni zamrzli te pare Rusi im više to neće dozvoljavati nego će novac biti odmah konvertovan u rublje i prenošen u Rusiju u domaćoj valuti.

Poenta je da im se ne dozvoli da ubuduće varaju.
Pa što će Rusija radit sa svojom lovom nije stvar zapada, mogu ga zapalit ili poklonit siromašnim zemljama. Plin se plaća uredno s USD ili € nikako u Rubljama, jer to sankcije ne dozvoljavaju, amen.
Kepec se osramotio , amen.

Ajmo ponovo....naveo sam da sam nasjeo da laže pri preuzimanju jer su me Tixi i Watchmen ubjedili da je u Ukrajini....i bilo mi je smješno što lažira...sad kad znam da nije lažirao i da stvarno nije u Ukrajini sam razočaran tom pickicom koja serucka o borbama iz sigurne udaljenosti.
Ako ovo nije objašnjenje onda stvarno ti ne mogu pomoći....morat ćeš pitati @dragona ....on je navodno obrazovan :mrgreen:

Pa pisali su mediji da je u Mariupolju, guglaj 'Kadirov u Mariupolju', ono, imas stotine stranica koje su prenijele vijest ruskih medija...

Alphabet Z GIF by Mr A Hayes
Mnogo ih je zaspalo vrlo dubokim snom. Ukri kažu 17k. Dodaj još 50k ranjenih, i Putin mora isplatiti cca 3 milijarde dolara obiteljima. Okej, prepolovi: billion i po. Nema on te pare

Dobro...ja nemam ništa protiv da se družite sa Pakistancima,Indijcima i Kinezima
Najbolje napraviti zid i prema vama :mrgreen:

Ja ih gledao u nogometnim kvalifikacijama za europsko prvenstvo a i mapa kad Konašenko prezentira na presici što se dogodilo u Ukrajini jasno prikazuje Kosovo u njenim granicama.
Koji to mi? Da nisi pogrešio forum, onaj ruski je tamo levo, treća vrata.
Sport nije politika, gde su oni u UN, UNICEF-u, Interpolu...

Ajmo ponovo....naveo sam da sam nasjeo da laže pri preuzimanju jer su me Tixi i Watchmen ubjedili da je u Ukrajini....i bilo mi je smješno što lažira...sad kad znam da nije lažirao i da stvarno nije u Ukrajini sam razočaran tom pickicom koja serucka o borbama iz sigurne udaljenosti.
Ako ovo nije objašnjenje onda stvarno ti ne mogu pomoći....morat ćeš pitati @dragona ....on je navodno obrazovan :mrgreen:
Forma izražavanja je bitna i kada pišeš na običnom forumu poput ovog jer ti daje sliku i predstavu o sagovorniku a ti jednostavno ostavljaš loš utisak.

Oprosti ali mnogo si tup, umno tup. Bez uvrede jer drugačije se ne razgovara sa nekim ko ne barata argumentima već mlati kp mood po sedlu.

i vi ste pobedili u vukovaru 91 jeste da ste se predali ali to danas slavite kao pobedu isto tako slavite velicanstvenu pobedu u posavini 92 a srbi dobili republiku srpsku na toj teritoriji za sipce lako cim ameri odu zna se do draca je nase :hahaha:
Bitka nije rat, Vukovar je otvorio oči Hrvatskoj i dao joj vremena za pobjedu čistu kao suza.
Tuđman je pucnuo prstima i Vukovar je vraćen.

Dobro...ja nemam ništa protiv da se družite sa Pakistancima,Indijcima i Kinezima
Najbolje napraviti zid i prema vama :mrgreen:

Ja ih gledao u nogometnim kvalifikacijama za europsko prvenstvo a i mapa kad Konašenko prezentira na presici što se dogodilo u Ukrajini jasno prikazuje Kosovo u njenim granicama.
i juzni vijetnam je za razliku od tkz kosova bila medjunarodna priznata republika koja je 20 godina isto obavljala funkcije koje tkz kosovo obavlja nadji je danas na karti sveta :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back