HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.715
Ух, како то да ме ниси разумело...?Da, sa sitnom razlikom da Plenković nije otvarao logore, a Kadirov jest.
Jedno je prošlost, drugo sadašnjost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ух, како то да ме ниси разумело...?Da, sa sitnom razlikom da Plenković nije otvarao logore, a Kadirov jest.
Jedno je prošlost, drugo sadašnjost
Pa što će Rusija radit sa svojom lovom nije stvar zapada, mogu ga zapalit ili poklonit siromašnim zemljama. Plin se plaća uredno s USD ili € nikako u Rubljama, jer to sankcije ne dozvoljavaju, amen.Do danas je novac držan na zapadu u evrima. Pošto su oni zamrzli te pare Rusi im više to neće dozvoljavati nego će novac biti odmah konvertovan u rublje i prenošen u Rusiju u domaćoj valuti.
Poenta je da im se ne dozvoli da ubuduće varaju.
Ajmo ponovo....naveo sam da sam nasjeo da laže pri preuzimanju jer su me Tixi i Watchmen ubjedili da je u Ukrajini....i bilo mi je smješno što lažira...sad kad znam da nije lažirao i da stvarno nije u Ukrajini sam razočaran tom pickicom koja serucka o borbama iz sigurne udaljenosti.
Ako ovo nije objašnjenje onda stvarno ti ne mogu pomoći....morat ćeš pitati @dragona ....on je navodno obrazovan![]()
..и доказано, али коме причати?Relano da, ali je to 2014. ozvaničeno snajperima.
Mnogo ih je zaspalo vrlo dubokim snom. Ukri kažu 17k. Dodaj još 50k ranjenih, i Putin mora isplatiti cca 3 milijarde dolara obiteljima. Okej, prepolovi: billion i po. Nema on te pare
Koji to mi? Da nisi pogrešio forum, onaj ruski je tamo levo, treća vrata.Dobro...ja nemam ništa protiv da se družite sa Pakistancima,Indijcima i Kinezima
Najbolje napraviti zid i prema vama
Ja ih gledao u nogometnim kvalifikacijama za europsko prvenstvo a i mapa kad Konašenko prezentira na presici što se dogodilo u Ukrajini jasno prikazuje Kosovo u njenim granicama.
Tko će kupovat Rublje?Kupovaće rublje kod ruske centralne banke po kursu koji ona odredi. Tako ste rekli?![]()
koliko je to u RubljamaPa da, ološ je na čelu Ukrajine od 2014. godina, zato sad i plaćaju preveliku cenu.
Forma izražavanja je bitna i kada pišeš na običnom forumu poput ovog jer ti daje sliku i predstavu o sagovorniku a ti jednostavno ostavljaš loš utisak.Ajmo ponovo....naveo sam da sam nasjeo da laže pri preuzimanju jer su me Tixi i Watchmen ubjedili da je u Ukrajini....i bilo mi je smješno što lažira...sad kad znam da nije lažirao i da stvarno nije u Ukrajini sam razočaran tom pickicom koja serucka o borbama iz sigurne udaljenosti.
Ako ovo nije objašnjenje onda stvarno ti ne mogu pomoći....morat ćeš pitati @dragona ....on je navodno obrazovan![]()
Imali su praćke. Osim toga, Albanija ne bi uzela kokice i gledala.pa Srbija je nalupala 2. miliona siptara, ili si ti 1998-1999 bio u hibernaciji ? Da se nato povuce,svesni svega oni bi se sami razbezali
Свима...и доказано, али коме причати?
Bitka nije rat, Vukovar je otvorio oči Hrvatskoj i dao joj vremena za pobjedu čistu kao suza.i vi ste pobedili u vukovaru 91 jeste da ste se predali ali to danas slavite kao pobedu isto tako slavite velicanstvenu pobedu u posavini 92 a srbi dobili republiku srpsku na toj teritoriji za sipce lako cim ameri odu zna se do draca je nase![]()
Pa što će Rusija radit sa svojom lovom nije stvar zapada, mogu ga zapalit ili poklonit siromašnim zemljama. Plin se plaća uredno s USD ili € nikako u Rubljama, jer to sankcije ne dozvoljavaju, amen.
Kepec se osramotio , amen.
i juzni vijetnam je za razliku od tkz kosova bila medjunarodna priznata republika koja je 20 godina isto obavljala funkcije koje tkz kosovo obavlja nadji je danas na karti svetaDobro...ja nemam ništa protiv da se družite sa Pakistancima,Indijcima i Kinezima
Najbolje napraviti zid i prema vama
Ja ih gledao u nogometnim kvalifikacijama za europsko prvenstvo a i mapa kad Konašenko prezentira na presici što se dogodilo u Ukrajini jasno prikazuje Kosovo u njenim granicama.
Bome jeste....nezgodan je Tihi....prvi dana sam mu povjerovao mnogoštošta...čak i da Rusi mogu za tri dana do Portugala....sad jel Tihi mene svjesno navukao a znao da su Rusi obični ćorak ili me nesvjesno navukao vjerujući da Rusi nisu ćorak tko će ga znati.Opet ne kapiraš, izgleda da ne možeš još da se oporaviš što te Tihi navukao.
Ne pravi se pametan, takvu kartu sam već stavio prije tebe8-12 km, prosek je 10km na dan. Akcija traje 36 dana, to je 360 km. Od Donjecka do Kijeva ima 600km.
Dakle,ni matematiku ne znaš.
Pogledajte prilog 1128418
ma jok , breСамо ако понесу из завичаја...![]()
2 miliona Kosovara.
ma lazu te , nemoj im verovatiMnogo ih je zaspalo vrlo dubokim snom. Ukri kažu 17k. Dodaj još 50k ranjenih, i Putin mora isplatiti cca 3 milijarde dolara obiteljima. Okej, prepolovi: billion i po. Nema on te pare
i njih smo nalupali. ajde ne budalasaj vise ,argumenti su ti na nivou deteta tLi godineImali su praćke. Osim toga, Albanija ne bi uzela kokice i gledala.