Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf:
Ма, сви ти верујемо...
Odgovorno tvrdim prvi put sam došao na portal krstarica.com
Učlanjen 17.02.2022.
Nikad nisam niti ću pisat na bilo kojem drugom PDF osim onih koji su o ratu u Ukrajini, ovdje sam jer ne volim jednoumlje i volim čuti što drugi kažu, iako 90% onog što većina ovih balavaca trkelja ne odobravam u stvari gadi mi se jer su i si licemjerni, kontradiktorni i neprincipialni ipak volim konfrontaciju.
Ajmo natrag na Ukrajinu.

Ti ni matematiku ne znaš.
U ruskim izvješćima
Screenshot_20220330-212108_Maps.jpg

U stvarnosti
FPF-l_FWYAcsX6y.jpeg

Оружане снаге Украјине наставиле су са провокацијама у Донбасу – резултат је био удар украјинске гранате у стамбени објекат у Доњецку, као и „долазак ракете Точка-У у Луганску.

А до вечери се сазнало о напредовању јединица Оружаних снага РФ у области Велике Новоселке и прегруписавању руских трупа на кијевском и черниговском правцу.

fhvs5QvcYeMQkAq-7Akzja3kS4kCil_zCwBUNXRjYyBplBBv98U05xHwTFo9Mypf73cP1z59O6JZX31NzL0pa_UrbFq3sd...jpg

Оружане снаге Украјине наставиле су са провокацијама у Донбасу – резултат је био удар украјинске гранате у стамбени објекат у Доњецку, као и „долазак ракете Точка-У у Луганску.

А до вечери се сазнало о напредовању јединица Оружаних снага РФ у области Велике Новоселке и прегруписавању руских трупа на кијевском и черниговском правцу.

Pogledajte prilog 1128413
Јбт, оде пола Украјине за месец дана... :lol:

Ozbiljno? Nema ništa od toga. Postoji ugovor i on je jasan, Euro ili USD. Ako se Rusima isplati plaćat odštete neka izvole raskinut ugovore. Mi trljamo ruke.
Povraća mi se što mi financiramo rat u Ukrajini.

Rebus sic stantibus​

Сигурно да никада ниси чуо нити знаш шта то значи?
Clausula rebus sic stantibus is a clause in international conventions (international agreements or treaties) that provides for the unenforceability of a treaty due to fundamentally changed circumstances. The doctrine is one of the oldest norms of customary international law. See Elihu Lauterpacht, International Law: Disputes, War and Neutrality, pts. IX-XIV, at 14-15 (Cambridge, 2004). A variant of this doctrine is codified in Article 62 of the Vienna Convention on the Law of Treaties. It is commonly codified as a provision in individual treaties.

Окачи изворе твојих тврдњи и решен проблем!

Poenta je da si se primio na tnjiter glupandera, koji ti je prodao najjeftiniju žvaku!!
On glupander kao takav, a ti.........?
Vidim da nisi pratio korespodenciju....Karadirov je po Tixiju i Watchmanu u Ukrajini i to prvih dana u lovu na Zelenskog po Kijevu...pa onda osobno zauzimao bunkere po Dombasu i posljednjih dana kad su Rusi zapeli u Mariupolju osobno došao i sam 1293 zgrade sam očisti....sad kad mi ti ovako lijepo objasniš da Tixi,Watchmain i ovaj gore prilog lažu ja sam razočaran tom bradatom pickico.

Poslednja izmena:
Jadni su oni, ako mora blato da ih spašava.
Oni su jadni svakako, što god može pomoći Ukrajini je dobrodošlo, svaka potrgana gusjenica na ruskom tenku je blagoslov, svaki mrtvi ruski vojnik je nada, svaki pedalj ukrajinske zemlje je sreća za svakog ukrajinca.

Imaš neki snimak gde ruski vojnici pucaju u razoružane i zarobljene ukrajinske civile?
Hajde još jednom, vidim da ti ne ide najbolje iz prve.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu. To pravo sile je dato onog dana kad je NATO napao SRJ.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu jer brani preko 8 miliona Rusa u toj državi, koji su poslednjih 8 godina ubijani i proterivani.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu, kao što je 45. napala Nemačku, jer se bori protiv zločinaca i nacista.
Ti ovde opravdavaš ratne zločine, realno to je za trajni ban, ali to se neće desiti jer ovaj saj živi od klikova, pa im odgovara da se pojavljuju i takvi poput tebe, ološ koji podržava ratne zločine.
Imam ja, ali kako si ga vidio ne bih ga opet stavljao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back