Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stara snimka jer ovaj sijedi leži ranjen u bolnici već nekoliko dana.

Screenshot_20220329-172207_Chrome.jpg

Ozbiljno? Nema ništa od toga. Postoji ugovor i on je jasan, Euro ili USD. Ako se Rusima isplati plaćat odštete neka izvole raskinut ugovore. Mi trljamo ruke.
Povraća mi se što mi financiramo rat u Ukrajini.
kakav ugovor postoji ? Postoji li ugovor da mozes protiv pravno da mi zadrzis 600 milijardi dolara deviznih rezervi.
1.Uskratio si mi pristup mojim devizama,prekrsio si dogovor
2.Moja iznundjena reakcija na tvoju nije ne dam ti gas,nego dobijas iste kolicine gasa samo ga placas u rubljama.
Inace za tvoju info, kod Nemaca je danas objavljen tekst da brojne firme mogu da se suoce sa tuzbama zbog raskida ugovora sa ruskim firmama.Sankcije Rusiji su jednostrane, i svaka firma koja jednostrano raskine ugovor sa ruskom a ta nije u direktnoj vezi sa Putinom i njemu bliskim iz okruzenja, rizikuje tuzbu koju ce popusiti.Toliko o pravu pravnice

kakav ugovor postoji ? Postoji li ugovor da mozes protiv pravno da mi zadrzis 600 milijardi dolara deviznih rezervi.
1.Uskratio si mi pristup mojim devizama,prekrsio si dogovor
2.Moja iznundjena reakcija na tvoju nije ne dam ti gas,nego dobijas iste kolicine gasa samo ga placas u rubljama.
Inace za tvoju info, kod Nemaca je danas objavljen tekst da brojne firme mogu da se suoce sa tuzbama zbog raskida ugovora sa ruskim firmama.Sankcije Rusiji su jednostrane, i svaka firma koja jednostrano raskine ugovor sa ruskom a ta nije u direktnoj vezi sa Putinom i njemu bliskim iz okruzenja, rizikuje tuzbu koju ce popusiti.Toliko o pravu pravnice
Pa jašta, sve je tako kako ti kažeš, kad bi Rusi raskinuli ugovor ne bi bilo dovoljno onih 600 milijardi za plaćanje penala, ali vjeruj mi.
Ajmo, novi nick.

ako ste voljni pogledati mogu vam staviti... nije baš gledljivo, ali pouka je ne dolazi u ukrajinu rušiti ubijati, pljačkati i silovati jer ako te ulove imat ćeš za stopu i po kraću nogu...
mozes staviti ali isto tako budi spreman da vidis gomilu nacista medju njima i dobar deo hrvata kako su pobacani kao djubre na hrpu tako se to desi kada silujes ubijas pljackas a onda te rusi denacifikuju

a ti si prepun mudrosti i znanja, o sveznajući:D
pa ti je potrebna krsta da ispoljiš svoju superiornost nad nama vevericama
ajde bre beži tamo i udri se tastaturom po lobanji

Ja nisam fanatik da ovde provodim ceo dan na forumu, imam ja svoj život, posao.

P.S. Odavno nemam računar, tako da možeš udaranje tastature po glavi primeniti sebi. Budi mudar i kloni se ekonomije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back