darda
Elita
- Poruka
- 16.799
usraska tviter bojna u neverici i sokuIspustili beli dim!!
Pučanstvo u šoku!!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
usraska tviter bojna u neverici i sokuIspustili beli dim!!
Pučanstvo u šoku!!![]()
Чиме се ви тешите јбт
Kadirov je pozer za instagram....
sad je otišo wagner da proba, ovi vdv pa onda kadirovci to sve neozbiljno em ih puno gine em slabo napreduju...Каква је ситуација са Мариупољом.Да ли је коначно денацификован .
Pa ovo su srednjoškolci....ovi stvarno nisu normalni.
to je sve sto im je ostalo to i glupi memovi i naravno lazne navodne vestiЧиме се ви тешите јбт
Ma nej me jebat, slika se u Ukrajini s mitraljezom a iza njega ruska benzinska koje nema u Ukrajini.
Vi ste predviđali za par dana.Jel' sad vidiš koji sam ja strateg.![]()
Koja budala
koja je to logika da it stručnjake vojska ne treba... ženska ili srpska... to kod vas ista logikaГоспођа данас из ресторана и јуче двоје ит-оваца у кафићу (млад пар), па чопор неких жена у Кнезу... Да, беже од регрутације, јасно.
Каже да се 40к нациста измигољило на отворено од Дњепра ===>Юрий Подоляка предвиђа већ за сутра требовање много врећа у црном. Pogledajte prilog 1128389
Pogledajte prilog 1128387
Misliš na one ratne zločince iz Ukrajine?jel stavio tko video kako prolaze žestoki ruski borci kad ih uhvate ukrajinci
Pusti tviter bojnu.Sta kaze ustaska bojna na forumu?usraska tviter bojna u neverici i soku![]()
Kad ti napišeš za nešto da je imaginarno onda je 100% suprotno od toga.Niko nikad nije tvrdio da je uništena kompletna PVO Ukrajine, to su priče za plašenje malih Hrvata, slično kao što su ih plašili imaginarnim ćetnicima 1989. godine. Ali izgleda da se manje pametni pacate na te priče za decu.
Doslovno kažu nepostojeće za ukrajinsku avijaciju i PZO.Не, нису ни једно рекли комплетну него наводе тачан број. Остало им је ко нешто мало као и авиона. Мислим да ију још неких двадесет авиона од укупног броја, мислим да је било 152?
Остало им је зато око 50 хеликоптера али о то неће дуго. Зато су им потаманили оклоп.
По бројкама, Украјинска армија је била, мислим, друга а данас готово да не постоји чак и поред тебе и комплетног твог труда да је одржиш. Жао ми је, пукло сте само тако.
Čovjek jedva da izlazi iza kruga svoje palače gdje je okružen gardom.
da mislim na video gdje ukrajinski vojnici tretiraju ruske ratne zločince...Misliš na one ratne zločince iz Ukrajine?