Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Битка руских падобранаца за село Мошчун, Кијевска област.

Snap1.jpg

Ukropi su jos pre 10 dana rekli da su ocistili to selo...
Sada vidimo po lokaciji sa snimka da su Rusi duboko u tom selu...
Verovatno se borbe vode za šumu na obodu istog...

...

Tomislav Marković je novinar i pisac iz Beograda. Jedan od osnivača i urednik Kulturno-propagandnog kompleta Beton i zamjenik glavnog urednika portala XXZ magazin.

Rušenje pravoslavnih crkava u Ukrajini, uz blagoslov Putinovog patrijarha
https://balkans.aljazeera.net/opini...vnih-crkava-uz-blagoslov-putinovog-patrijarha
https://balkans.aljazeera.net/author/tomislav-markovic

Ej kad se eu rajohvci i ustaše brinu za pravoslavlje...onda znas odakle vetar duva...

....

Pa eto, sad si sam rekao ono što sam ja rekao, a to je da su Srbi takva vrsta da će se priključiti Rusima samo ako nadvladaju...
A ako ne nadvladaju, ili ako je to neizvjesno, onda ćete osuditi službenom politikom njihov napad na Ukrajinu, kao što trenutno radite...

Treba znat i to da su NATO oficiri trenutno u vojnoj komandi Srbije !!!
Ta trenutna NATO komanda srpske države i armije je bila tema onog velikog skupa Srba nekidan u Beogradu!!!

.
U pravu si!

Danasnji Srbi su ti ko Hrvati.

Kažu u bitki ko Marinke ubiveno 600 Ukropa.
Moje lično mišljenje je da je broj ukupnih žrtava mnogostruko veći nego šta se službeno objevljuje. Mislim i da je puno veći i od neslužbenih brojeva
U odnosu na ''naše ratove'' borbe su intenzivne, oružja i oruđa su znatno naprednija i razornija.
Ebo ti takav rat, više ne možeš da se sakriješ ni u najdublju rupu u najdubljoj šumi da te tehnika ne locira i onda ni od kuda doleti raketa.

FO2z296XwA4OE3n

Srbija je formalno osudila, a realno nije uradila ništa protiv Rusije. Ta osuda ne znači ništa jer ne proizvodi nikakve posledice u realnosti, a to dobro znaju i Rusi. Zato su svakom Srbinu u Donbasu ili bilo gde u Rusiji vrata širom otvorena, dok su ti isti Rusi pokazali Hrvatima šta misle o njima tako što su ih spržili :whistling:

Dakle, ti hoćeš reć da se u Srbiji kao savezniku podrazumijeva to da zabijete nož u leđa svom savezniku kada stvari krenu za ozbiljno, i da se na Srbiju kao saveznika ne računa za ozbiljno?

.

Odlično, a osim tog Ukri su danas službeno najavili da kreću sa gerilskim akcijama u okupiranom dijelu Ukrajine.
Зашто герила кад им и овако супер иде против распале неспособне руске војске? Уништише сав руски оклоп,побише им све генерале, гину Руси ко мрави, Укри у контраофанзови на свим фронтоима ... шта је било, лагала те птичица?

Dakle, ti hoćeš reć da se u Srbiji kao savezniku podrazumijeva to da zabijete nož u leđa svom savezniku kada stvari krenu za ozbiljno, i da se na Srbiju kao saveznika ne računa za ozbiljno?

.

Ne, ja hoću reći da su reči jedno, a dela drugo. To što ti pridaješ značaj glasanju za neku neobaveznu rezoluciju je nebitno, bitna su dela kojima Srbi pokazuju da su uz Ruse :whistling:

pola hrvatijanskih zemljaka u ukrajini vam je vec nadjubrilo zemlju a pola tek treba mnoge hrvatijanske majke ce biti uvijene u crninu jer ste opet na pogresnoj strani istorije ali to ste vi veciti luzeri :bravo:

Pa Krang, Savasavanović i ostali upravo mi objašnjavaju da se podrazumijeva da će Srbija uvijek biti na strani onoga koji nadvladava, a na strani svog ruskog saveznika samo ako ruski saveznik bude taj koji nadvladava...

.

Da, vidimo kako su nam komandovali da uvedemo sankcije Rusiji :lol:

NATO oficiri, kao vaša nad-komanda, ne bave se sankcijama nego vojnim elementima Srbije...
Srbi su pustili NATO oficire da komanduju Srbima u trenutku sukoba dobra i zla (kako to Srbi vide...). NATO komanda je zlo za Srbe i Srbi su pustili NATO komandu da nadgleda srpsku vojnu silu, i da je čini spremnom...

Kako se ti osjećaš kad znaš da ti trenutno NATO komanduje srpskom vojskom?

.

Pa Krang, Savasavanović i ostali upravo mi objašnjavaju da se podrazumijeva da će Srbija uvijek biti na strani onoga koji nadvladava, a na strani svog ruskog saveznika samo ako ruski saveznik bude taj koji nadvladava...

.
Nešto pokušavaš? Ne ide ti. Srbija je uvek na strani slobode i pravde. U svakom ratu smo bili protiv zločinaca i terorista. To su ovi naši susjedi iz par okolnih država bili uz zločince, naciste i slične fašiste.
Zanimljivo, u ovom sukobu smo mi opet na strani slobode, dok su forumski susjedi na strani nacista, šovinista i zločinaca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back