This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Побегли би и они али треба пливат до ОдесеViše Hrvata ostalo u Mariupolju nego u Posavini. S tom razlikom što su ovi iz Posavine pobegli, a ovi iz Mariupolja ne idu nigde![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Побегли би и они али треба пливат до ОдесеViše Hrvata ostalo u Mariupolju nego u Posavini. S tom razlikom što su ovi iz Posavine pobegli, a ovi iz Mariupolja ne idu nigde![]()
u posavini nisu imali muda da ostanu da se bore nego su pobegli glavom bez obzira nazad za ndh kiflu uf kad se samo setim tih dana i kako sam ih gonioViše Hrvata ostalo u Mariupolju nego u Posavini. S tom razlikom što su ovi iz Posavine pobegli, a ovi iz Mariupolja ne idu nigde![]()
u posavini nisu imali muda da ostanu da se bore nego su pobegli glavom bez obzira nazad za ndh kiflu uf kad se samo setim tih dana i kako sam ih gonio

Tomislav Marković je novinar i pisac iz Beograda. Jedan od osnivača i urednik Kulturno-propagandnog kompleta Beton i zamjenik glavnog urednika portala XXZ magazin.
Rušenje pravoslavnih crkava u Ukrajini, uz blagoslov Putinovog patrijarha
https://balkans.aljazeera.net/opini...vnih-crkava-uz-blagoslov-putinovog-patrijarha
https://balkans.aljazeera.net/author/tomislav-markovic
U pravu si!Pa eto, sad si sam rekao ono što sam ja rekao, a to je da su Srbi takva vrsta da će se priključiti Rusima samo ako nadvladaju...
A ako ne nadvladaju, ili ako je to neizvjesno, onda ćete osuditi službenom politikom njihov napad na Ukrajinu, kao što trenutno radite...
Treba znat i to da su NATO oficiri trenutno u vojnoj komandi Srbije !!!
Ta trenutna NATO komanda srpske države i armije je bila tema onog velikog skupa Srba nekidan u Beogradu!!!
.
ima i toga samo znam da su mnoge hrvatijanske majke zavijene u crninu a mnoge ce u skorijoj buducnosti da im se pridruze i to je pohvalno tako i mi treba kad krenemo da denacifikujemo rvatijanceNisu imali ni u Mariupolju, nego su jadni mislili da se Rusi zezaju, a kada su shvatili da je proces denacifikacije ozbiljan, više nisu imali mogućnosti da pobegnu![]()
Srbija je formalno osudila, a realno nije uradila ništa protiv Rusije. Ta osuda ne znači ništa jer ne proizvodi nikakve posledice u realnosti, a to dobro znaju i Rusi. Zato su svakom Srbinu u Donbasu ili bilo gde u Rusiji vrata širom otvorena, dok su ti isti Rusi pokazali Hrvatima šta misle o njima tako što su ih spržili![]()
šokci cvile kao pudlice,znaju i njima se isto spremaViše Hrvata ostalo u Mariupolju nego u Posavini. S tom razlikom što su ovi iz Posavine pobegli, a ovi iz Mariupolja ne idu nigde![]()
Зашто герила кад им и овако супер иде против распале неспособне руске војске? Уништише сав руски оклоп,побише им све генерале, гину Руси ко мрави, Укри у контраофанзови на свим фронтоима ... шта је било, лагала те птичица?Odlično, a osim tog Ukri su danas službeno najavili da kreću sa gerilskim akcijama u okupiranom dijelu Ukrajine.
Dakle, ti hoćeš reć da se u Srbiji kao savezniku podrazumijeva to da zabijete nož u leđa svom savezniku kada stvari krenu za ozbiljno, i da se na Srbiju kao saveznika ne računa za ozbiljno?
.

šokci cvile kao pudlice,znaju i njima se isto sprema
Srbija je nikakav saveznik uvijek bila narocito danas. Jedino vama je valjala vise puta.Dakle, ti hoćeš reć da se u Srbiji kao savezniku podrazumijeva to da zabijete nož u leđa svom savezniku kada stvari krenu za ozbiljno, i da se na Srbiju kao saveznika ne računa za ozbiljno?
.
pola hrvatijanskih zemljaka u ukrajini vam je vec nadjubrilo zemlju a pola tek treba mnoge hrvatijanske majke ce biti uvijene u crninu jer ste opet na pogresnoj strani istorije ali to ste vi veciti luzeri![]()
Da, vidimo kako su nam komandovali da uvedemo sankcije Rusiji![]()
Ne, ja hoću reći da su reči jedno, a dela drugo. To što ti pridaješ značaj glasanju za neku neobaveznu rezoluciju je nebitno, bitna su dela kojima Srbi pokazuju da su uz Ruse![]()

Nešto pokušavaš? Ne ide ti. Srbija je uvek na strani slobode i pravde. U svakom ratu smo bili protiv zločinaca i terorista. To su ovi naši susjedi iz par okolnih država bili uz zločince, naciste i slične fašiste.Pa Krang, Savasavanović i ostali upravo mi objašnjavaju da se podrazumijeva da će Srbija uvijek biti na strani onoga koji nadvladava, a na strani svog ruskog saveznika samo ako ruski saveznik bude taj koji nadvladava...
.
Народ воли ослободиоце.
Pa dali su vana cijeli Istocni Jadran. Kud ces vece djelo od toga?Kažeš da su bitna dijela, a ne riječi...
Pa koja su vaša konkretna djela u rusku korist?
Mislim ono, upravo traje rat...
Ovo je najjače do sad...
.