Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakve veze ima slaganje rusofila ili rusofoba. upitan si da odgovoriš zašto je rusija napala ukrajinu. je li to iznuđeno i da li je imala bolji izbor? ako jeste kako bi to izgledalo.

Napala ju je jer je htjela od Ukrajine napraviti Bjelorusiju, ne odgovara joj samosvojna Ukrajina. Ono je bilo samo ismijavanje objašnjenja i opravdanja rusofila za agresiju Rusije na Ukrajinu. I ti opravdavaš i uživaš u ovako brutalnoj agresiji i prijetnji nuklearnim ratom? Čime su to Ukrajinci zaslužili?

У Ирпену ликвидиран нациста из Бјелорусије, Дмитри Апаносович Терор из батаљона ,,Константин Калиновски"
FOzX2uOXEAgFeO0

Nešto pokušavaš? Ne ide ti. Srbija je uvek na strani slobode i pravde. U svakom ratu smo bili protiv zločinaca i terorista. To su ovi naši susjedi iz par okolnih država bili uz zločince, naciste i slične fašiste.
Zanimljivo, u ovom sukobu smo mi opet na strani slobode, dok su forumski susjedi na strani nacista, šovinista i zločinaca.

A kako ste na strani Rusije kad ste osudili kao država ruski napad na Ukrajinu?
Pa ne broji se to što ti intimno misliš u sebi, nego tvoja djela te definiraju...
Dakle, Srbi su intimno za Ruse, ali izdat će na djelima te Ruse svakako, ako u srpsku korist bude to da izdaju braću Ruse...
Kao sada naprimjer...

A ako Rusi nadvladaju, onda će im se i Srbi skrpat i reć: "Pa mi smo uvijek bili intimno na vašoj strani, samo smo morali radit protiv vas jer mi kao narod i nacija idemo samo na čisti ziher!"

.

Poslednja izmena:
Nešto pokušavaš? Ne ide ti. Srbija je uvek na strani slobode i pravde. U svakom ratu smo bili protiv zločinaca i terorista. To su ovi naši susjedi iz par okolnih država bili uz zločince, naciste i slične fašiste.
Zanimljivo, u ovom sukobu smo mi opet na strani slobode, dok su forumski susjedi na strani nacista, šovinista i zločinaca.
Ovo je genijalno kada Srbin kaže "Srbija je uvijek na strani slobode i pravde"
A to isto govori Rus, Amer, Englez, Francuz, Kinez, Indijac, Afganistanac i Čečen

I svi u pravu, ili samo Srbin? Samo Srbin. :lol:

Da , to je prilagodjenje sudskog sistema selu , a problem je sto nemas iskustvo sta to znaci srpsko selo.

Sudski sistem u srbiji se edukuje kao I politicke organizacije burazerskom edukacijom.

U bosni je mnogo bolje jer je vrh sudstva stranac , pa se pazi o toku sudskog procesa.
Klijenti I advokati su uglavnom nepismeniji.

U srpskim sudovima, ako si advokat , vazno je pratiti sudsku praksu posto ona moze biti protivna zakonima ali je vise vazenja od zakona , tzv zakona.
A da ti bude jasno sta je srbija , zakon koji objavi vlada I stoji na sajtu vlade se ne primenjuje ako se ne podmaze neki ministar sa milion evra.

U zakonu postoji clan koji glasi ogranicenje informacionog sistema nije razlog za neispynjavanje prava gradjana.
Medjutim u burazerskoj drzavi to sigurno ne vazi.
Jer trazi strucnu osobu a takvih nema u stalnom radnom odnosu.
Npr popravku telefonskuh linija y celoj srbiji rade iz samo tri grada po celoj teritoriji srbije. Ceka se red iz ostalih gradova.
Usput da navedem da sam ja to radio kao student u studentskom domu , cak bez ugodnog alata.
20 godina
se ne moze resiti
pa svaki put moj dlazak 3-4 meseca , nije bilo dovoljno , no pitanje je
zasto kada sam i zahtevao i tada , pun pristup sudskim dokumentima , da su mi predocavali samo nesto.
Zahvaljujuci , ovoj osobi , izvukao je sve i , rece, to ti je..
i nista , jos malo i idem , idem da se vise ne nerviram
ahh, ona baka , sto i je uzela da resi svoj slucaj sa onim , koji i je mislio da moze resetati je godinama uz pomoc potkupljenih...
e da je takvih vise , ...

A kako ste na strani Rusije kad ste osudili kao država ruski napad na Ukrajinu?
Pa ne broji se to što ti intimno misliš u sebi, nego tvoja djela te definiraju...
Dakle, Srbi su intimno za Ruse, ali izdat će na djelima te Ruse svakako, ako u srpsku korist bude to da izdaju braću Ruse...
Kao sada naprimjer...

A ako Rusi nadvladaju, onda će im se i Srbi skrpat i reć: "Pa mi smo uvijek bili intimno na vašoj strani, samo smo morali radit protiv vas jer mi kao narod i ancija idemo samo na čisti ziher!"

.
I dalje se trudiš ali ti i dalje ne ide. Naš interes je jedinstvena Ukrajina i to želimo da ostane. Kao što je naš inters dobar odnos sa Rusijom, pa im zato nismo uveli sankcije. Sa druge strane vidimo kako prolaze države koje namju svoj stav i ne smeju da ga iznesu, njima doleti neka nepoznata letelica, u nizu od tri NATO države. Doleti a niko ne zna d aje doletela, dok ne zvekne u glavni grad. Moćni NATO ćuti, nema pojma, ne zna...

Пишеш о неким баналним стварима, док Црвена армија трасира пут за Брисел.Како те није срамота?
ma stidim se
evo ,
zatrazio sam od Putina , s obzirom da mi Marsovci smo na pravoj strani
da nikako ne poslusa tebe.
a razlog
treba zmiju udariti u glavu a glava je u pirgaviji , a tek onda da se sredjuje , birisanje , brisela.
zato , molim te , nemoj tako
sto jes jes
svakoga po nesto svrbi a , ne znam sta bi tebe ..
ajd de idi u red
Putin ce onakve gace sto ce ih , mislim skidati , bacati kroz prozor..

Kažeš da su bitna dijela, a ne riječi...

Pa koja su vaša konkretna djela u rusku korist?
Mislim ono, upravo traje rat...
Ovo je najjače do sad...:hahaha:

.

Pa vidiš, na jednoj strani je neobavezujuća rezolucija, a na drugoj masovni miting podrške Rusiji. Tu možemo da ubrojimo i kupovinu ruskog oružja, kao i brojne dobrovoljce koji ratuju protiv nacista još otkad je krenula cela situacija, a ne kao Hrvati koji se sete da su im Ukrajinci braća tek kad vide Srbe sa druge strane :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back