Opet prezvakavanje starih snimaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet prezvakavanje starih snimaka
Taktike su različite kao i ukusi.Ja čuo da je bilo "Na tamo obučen kao muško, nazad kao žensko"

Па шта, важно да Азов побеђује распалу руску војску, једну јакну ће да преболе.Kaže da mu je super Azov jakna. Novinar koji se hvali ratnim plijenom. Ima li dublje dno?
Jbg, bio bi to uzaludan trud. Slabo učimo.Ако вам дођу, све појмове око нацизма ће вам они врло стрпљиво разјаснити.

Povijest nas uči ni da prvi puta nisu ostavili kosti u Rusiji...
Rusi su Ustaše iz Staljingrada pretvorili u svoju brigadu, da nauče ratovat kao Hrvati...
.
Preoblace se u zene , psotavljao sam snimak Azovca koji je postrao transsGradonačelnik je zbrisao, bar tako kažu.
Samo ne znam kojim putem.
Mariupol mayor has left the city, Ukrainian media report.
Nađe se pogodan kandidat pa se ulaže u njega, u razvijanje stranke, kampanju.... Tako radi Zapad, ali đed i njegovi kleptomani troše pare na razvijanje zapada.Kakav prevrat kada Zelenskog podržava 90% od 35 miliona? Kako to zamišljaš? Ako si to htio, to si trebao napraviti 2014
да, нпр хурватска тактика је увек била:Taktike su rezličite kao i ukusi.![]()
Kako to zar nacisti ne drže civile kao živi štitGradonačelnik je zbrisao, bar tako kažu.
Na Russia Today...na HBO Fantasy...
Значи да је Азов деблокирао град.Gradonačelnik je zbrisao, bar tako kažu.
Bogme, kako ruje napreduju oko Kijeva, Harkova, pa evo i Mariupolja, bolje bi bilo da ste Kineze zamolili da vam Kosovo vrate.Ja mislim ove godine, kako se stvari odvijaju...![]()
Normalno
Sjeti se Markala
a ti mora da si mala curicaSumnjivo mi to. Jel se to trava sadila?
Polako, godina je tek počela. Nije potrebna pomoć u vojnom smislu, samo da sačekamo da ih dovoljno isprovocirate. Mada, možda pozovemo vagnerovce ili Čečene.Bogme, kako ruje napreduju oko Kijeva, Harkova, pa evo i Mariupolja, bolje bi bilo da ste Kineze zamolili da vam Kosovo vrate.
Brze bi oni dosli, i to da idu istocno preko Amerike pa dodju sa zapada.
Zapamtimo lice ove Romkinje koju su bezvrijedi ukro-nacistiki šljam svezali samo zato jer boja njenog lica nije po volji lokalnih bezvrijednika.
Evo, npr, Bjelorusija, nema baš toliku medijsku i društvenu kontrolu kao Rusija, imali su i ozbiljne demonstracije. Sad zamisli da se otkrije 100k ubijenih civila u Mariupolju, od, gle čuda, ruske ruke. Misliš da im je baš svejedno? Brko kaže "to je ok" pa ga idemo svi poslušati? Za Ukrajince se neće niko boriti sa strane, ali će im davati apsolutno sve šta im za rat treba. 500 miliona dolara danas, plus 7k kumulativnih.Znam, ali Ukrajini neće niko pomoći na terenu, sada je već sasvim očigledno da niko neće ratovati protiv Rusa za Ukrajince.
Umesto da Ukrajinci čuvaju svoje jedinice, da ih izvlače iz zona koje se ne mogu braniti oni su se odlučili da ih žrtvuju, kao da sutra ne postoji.
Vojni efektivi su im uništeni, čemu se nadaju, partizanskom ratovanju u 21. veku.
Ukoliko im opkole i unište glavninu jedinica na položajima u Donbasu, nekih 40k koji su već dobrano načeti, Ukrajina praktično neće imati više ozbiljnije vojne jedinice i biće maksimalno izložena.
Oce ceceni da rezu krscanske glave i snjima onda igraju lopte, nisi to cuo?Polako, godina je tek počela. Nije potrebna pomoć u vojnom smislu, samo da sačekamo da ih dovoljno isprovocirate. Mada, možda pozovemo vagnerovce ili Čečene.
Nisi dobro obavešten. Samo naciste vole. Ustaše i šiptarske teroriste računam u naciste.Oce ceceni da rezu krscanske glave i snjima onda igraju lopte, nisi to cuo?