dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.434
Не, сад је по московском времену 23.04
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, сад је по московском времену 23.04
Nadam se da se Tixi nije priključio Čečenima i da će uskoro postaviti neku mapu.Gdje je Tixi??
Kako napreduje specijalna operacija??
Drži nas u neznanju.
Ubacuju li Rusi novi Mig 42 u igru??
.Tko to mi? Ja prenosim što tvrdi NATO, nisam ja brojao. Svejedno mislim da su malo obaviješteniji od mene i tebe.
И Укри су мислили да имају море...Jbt, što si toliko zavidan?Nisam nikome ništa ukrao. Sve pošten rad.
I živim na predivnoj obali Jadrana. Nemoj se sad upucat, molim te!
![]()

Još malo pa će Tixi napredovanje Rusa prikazivati na mapi u mjerilu 1:1Nadam se da se Tixi nije priključio Čečenima i da će uskoro postaviti neku mapu.

Pa ne znam, ipak ste ono najbolje dali u Mariupolj, da li je ostalo nesto da vredi?Ne moraš, mi iz NATO smo dobri i Srbija na razloga za strah iako je opkoljena državama članicama NATO.
Čak joj je i drugo oko u NATO
Градоначелник Вадим Бојченко је напустио МаријупољJoš dva sata do isteka roka za predaju Azova u Marijupolju...
Normalno da neće, zašto bi se predao, objasni
Ajd nađi nekog pametnijeg da ti pokaže na karti sveta kolika je Rusija.5 nuka unište cijelu Rusiju u 1 sekundi.
Шта ћемо са хрватима који су у том граду... Кме кме...Di ti živiš?Još su 3 sata do isteka roka.
Šta misliš, onako iskreno, koliko se Hrvata bori (ili borilo) u Mariupolju?Pa ne znam, ipak ste ono najbolje dali u Mariupolj, da li je ostalo nesto da vredi?
jookSva sreća da sam ja kupio jahtu i avion na vreme.
Čujem da će i to opasno da poskupi...
Mi? Putin ratuje s Ukrajinskim ratarima, teško bi ruski vojsnik vidio uopće NATO vojnika jer vatrena moć je jednostavno neusporediva.Pa ne znam, ipak ste ono najbolje dali u Mariupolj, da li je ostalo nesto da vredi?
Gde ćeš ti da bežiš od tolike sile, ja razmišljam o Mauricijusu, misliš da je to dovoljno daleko?Ukenjao sam se majke mi, evo jeza me podilazi, nemojte molim vas
Ti malo fantaziraš o tome kako "ne žele pustiti civile"
Pa ratuju tamo, nije to film da uzmeš babu ispred sebe pa imaš živi štit
Jel to tihi pres'o u mudjahedine?Još malo pa će Tixi napredovanje Rusa prikazivati na mapi u mjerilu 1:1![]()
zato sto nisu ocekivali da ce Rusi krenuti.Gde sada da se okupi rezerva i popune jedinice kada Rusi mogu svaku koncetrisovanu jedinicu da kalibriraju.Rezerva se podize pre rata ,sada kada je putna infrastruktura prekinuta kako doci od tacke .a do tacke b. ?Može li mi neko objasniti zašto Ukrajina još uvek nije proglasila opštu mobilizaciju.
U zemlji od 40M stanovnika ima svakako 10M vojno sposobnih muškaraca od čega su svakako mogli da mobilišu 2M.
Na nekih procenjih 100 do 150k Rusa u ofanzivi to bi bilo 15 do 20 prema 1.
Umesto toga ratuju prsktično isključivo jedinice regularne vojske i ovi odredi Nacionalne garde, Azov i slični.
Značajan broj tih jedinica je desetkovan, najveća koncentracija, nekih 40 do 50k je na granicama Donbasa i preti im opkoljavanje.
Nije mi baš najjasnija taktika, posebno kada se ima u vidu da im je avijacija uništena, oklop i artiljerija drastično proređeni, praktično sva skladišta uništena.
imaju oni veće brige...gdje naći rubljeКолико видим Чечени тријебе азовце и лове их ко зечеве по Мариупољу.
Пуштају ли сузу хрватски форумаши?
Znam, sve drzite jedni druge da ne krenete na Rusiju...Mi? Putin ratuje s Ukrajinskim ratarima, teško bi ruski vojsnik vidio uopće NATO vojnika jer vatrena moć je jednostavno neusporediva.
oko 2000 ustašaŠta misliš, onako iskreno, koliko se Hrvata bori (ili borilo) u Mariupolju?