Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пре сат времена федерални суд РФ је донео решење о стављању фејсбука и инстаграм на листу терористичких организација јер у својим објавама дозвољавају позиве на убиства Руса!
Следе даљње мере.
Bombardujte USA!

Oh wait...

Пре сат времена федерални суд РФ је донео решење о стављању фејсбука и инстаграм на листу терористичких организација јер у својим објавама дозвољавају позиве на убиства Руса!
Следе даљње мере.

Kensel kultura ima koren u linču rulje !

ne verujem da će rusija odustati, ali će tražiti izlaz, jer ovo vodi samouništenju ili uništenju svih nas
Мораш схватити да они не размишљају као ми, када кажем ми мислим малени народи.Имају историју империјалне силе и тако се понашају.
Погледај поново онај говор Путина од сат времена.Мени је већ тада било јасно да нас чека *ебен историјски тренутак и да ће сви осјетити.

Ако би се сада повукао буквално би морао сам напустити столицу предсједника.Не вјерујем у такав развој догађаја а поготово не у некакав 5 октобар код Руса.Русија није Србија.Није реална 5 колона у Русији, јуче сам писао о томе.Британија и Русија су државе у којима обичан грађанин највише пријављује и друка сумњиве радње против државе.Не сумњам да постоји по који олигарх који игра двоструко, није случајно Путин причао о томе.
Али такав ће пре добити казнену плутонијум дозу него што ће окупити критичну масу за скидање Путина.

Ма супер ево нека се ови што су дошли да живе у Србији одрекну својих хрватских путовница. Јербо је та Република Хрватска чији су држављани настала на Другом заседању АВНОЈ-а, а 1991 је само прогласила самосталност.
Све знаш тј. јасно ти је. :lol: Зато ћемо се молити да Руси не стану .... заје'но.

Дејства ВСУ са паркинга тржног центра Ретровіль. (Temporarily closed)
Blasting_anim.gif

ВИДЕо: https://t.me/warfakes/1455?single

нациукро.PNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back