Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1647873197217.png

21. 3. 22. Лидери ЕУ разговараће о могућности увођења нафтног ембарга Русији због њеног напада на Украјину. Русија ће да остане без прихода од извоза нафте!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Kakve obnove veze sa Zapadom? Nema toga dok se i posljednji ruski vojnik ne povuče izvan međunarodno priznatih granica Ukrajine, dok se ne odredi ratna odšteta koju Rusija mora platiti za ovakvo divljačko razaranje jedne zemlje. Nema šanse da će neka, primjerice hrvatska ili talijanska, reprezentacija zaigrati sa Rusima u bilo kojem sportu i na bilo kojim igrama, dok se ovi uvjeti ne ispune.
nemas brige,nogomet ce vam biti najmanja briga

Имаш и Хрвата Црној Гори, сви гласају за Милу.
Јел сада ја треба да окачим клип гдје Црногорци пјевају "све су страже Ђенерала Драже"?
Kolko nas imaaaaa
Hebote kolkoo nasss imaaa 🤣
Ajd okači....ali ti ne razumiješ bit...generacije rođene 90setih ne hebu 1% mitove iz YU

Pogledajte prilog 1123821

21. 3. 22. Лидери ЕУ разговараће о могућности увођења нафтног ембарга Русији због њеног напада на Украјину. Русија ће да остане без прихода од извоза нафте!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Sa protesta ode kuci autom na rusku naftu i udje u kucu i upali grejanje na ruski gas

Неће они нигде оданде где јесу. Још мало и опет ће Мило бити највећи Србин као и на почетку каријере а и данашњи ********* највећи Срби и русофили.
Gotovo je to....tko jednom osjeti slobodu taj ne želi više u skute totalitarizma......pa čak je i Albanija pobjegla....ostali samo Srbi sa Rusima....strašno.

a iijeb
Taj tip Željko Marček pojavljuje se i kao vršilac dužnosti generalnog direktora "Ukrainskih železnica " što je izostavio prilikom predstavljanja svoje biografije , on kaže da je bio radnik Meka a posle radnik u železari ....

Ovde (to je tip sa bradom) potpisuje memorandum sa vodećim ljudima "Nemačke železnice" gde je bio prisutan i ukrajinski ministar.

1580910939-2136.jpeg

https://www.ukrinform.net/rubric-economy/2870167-ukrzaliznytsia-deutsche-bahn-sign-memorandum.html

Prema tome nije nepristrasni naš čovek koji radi u Ukrajini već vodeći čovek ukrainskih železnica , čovek koji je uključen u ukrajinske strukture vlasti.
Redakcija Danasa je mogla bar da učini jedan klik na guglu i time odustane od pisanja tako lako proverljivog smeća od informacije.
a iijebiga
vis kako sam ja staoromodan marsovac
a lijepo mi sizif - bas mu je pravi nadimak , uvijek me podseti na onu bibu govnaru koja u Africi gura braboljak , ka kupi , i stize , skoro do vrha , kada mu se braboljak pobegne dole i onda jovo , nanovo.
Cisto sizifovska posla.
elem , htedoh da kazem da mi je preporucio da guuglam a samo sam ga pitao a zasto nije stavio i izvor , ni barem komplet njegovu izjavu pod navodnicima..
a moj ti odgovor , posle , njemu , valjda se i smatra od strane krste da je spam , vredjanje i sta ono jos bilo.
hmmm
a tako bih mu slatko i pokazao gde mu je i mesto..
e hvala tebi sto si mi i pokazao koliko je ta osoba nepristrasna u svojoj debati o ukrajini

Мораш схватити да они не размишљају као ми, када кажем ми мислим малени народи.Имају историју империјалне силе и тако се понашају.
Погледај поново онај говор Путина од сат времена.Мени је већ тада било јасно да нас чека *ебен историјски тренутак и да ће сви осјетити.

Ако би се сада повукао буквално би морао сам напустити столицу предсједника.Не вјерујем у такав развој догађаја а поготово не у некакав 5 октобар код Руса.Русија није Србија.Није реална 5 колона у Русији, јуче сам писао о томе.Британија и Русија су државе у којима обичан грађанин највише пријављује и друка сумњиве радње против државе.Не сумњам да постоји по који олигарх који игра двоструко, није случајно Путин причао о томе.
Али такав ће пре добити казнену плутонијум дозу него што ће окупити критичну масу за скидање Путина.
Од почетка операције, подршка Путину и одлукама руске владе скочиле су на 79%!
Одзив људи за давање крви, хуманитарне помоћи као и јавне подршке превазишло је свако очекивање.
Руси су одлично обавештени јер им је држава омогућила јефтин и квалитетан интернет. Када сам у Србији био усхићен првим доживљајем АДСЛ интернета у Русији су увелико користили кабловски.
У Русији је најслабији пакет 100/100 mbps и он је реда неких 200 динара. Да, овде је download и upload исте брзине и дистрибуција вести иде брзо тако да имају савршено добар увид у збивања и немају илузија по питању дешавања у Украјини.
Наравно, имају и они своје аутошовиниста али су они минорни и више пажње имају на неком страном форуму него у самој Русији.
Отуда и такав рејтинг Путина и акцији у Украјини.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back