Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onoj operskoj pevačici su zabranili nastupe zato što je "bliska sa Putinom".

Šta to znači "blizak sa Putinom"?

Da li znači da ju je Putin pitao da napadne Ukrajinu, ili mu je ona savetovala da to uradi, ili se samo neobavezno seksaju?

Znači, gledam, i ne verujem.
Ја могу да разумем да су неке западне државе уложиле брдо паре у Украјини и да им није мило гледати како се све руши као кула од карата.
Уложили су и Руси.То и јесте трагедија Украјине, када би све сабрали Украјина је само сисала новац и од запада и од истока, сада су бахати превише, зато и јесте дошло до овога.
Znaci, ti mislis da bi trebalo dopustiti sudjelovanje u zapadnom sistemu vrijednosti drzavi ciji celnik prijeti tom istom zapadu nuklearnim unistenjem?

Pa to bi bilo nesto kao da su Hitlerovi sportasi isli u Washington na natjecanje, tako nesto...
Не знам шта бих ти рекао.Ја разумијем да вас бомбардују сваки дан са информацијама како је Путин нови Хитлер међутим то су глупости.
Само поређење Русије са Њемачком из тог времена вређа интелигенцију.Да ли ти уопште имаш представу како изгледа Руска Федерација?
Да има ко зна колико федералних субјеката, чини ми се преко 80 , три федерална града и преко 20 република, колико само аутономних области.
Таква држава почива на високом степену аутономије и свако поређење са нацистима и фашистима,а при томе нема мјеста у Русији које нема антифашички споменик гдје су дали преко 20 милиона жртава да се таква идеологија угаси, је крајње тупаво чак и за просјечног становника ЕУ.

Толико непозанавање чињеница можемо очекивати од просјечног становника САД али од ЕУ је крајње поразно док са исте стране увози арапе, шта треба да сада подржавамо како прогањају руске студенте,спортисте и милионере по ЕУ.Лудило мозга.Да ли ти примјетио некада било када да је неко страдао у Москви зати што је са запада?Па Русија је препуна западног капитала, отворена држава али је мораш поштовати као што поштујеш интересе САД,Француске или Њемачке када уђеш у ту државу.Не видим проблем.Нису вам сметали силни ратови које је покренуо НАТО пакт а сада глумите лудило и просипате јефтину патетику.За чији рачун?

Poslednja izmena:
Svedočenje Srbina izbeglog iz Ukrajine koji tamo živi već 25 godina:

„On (Putin) je hteo da razjedini Ukrajinu, a zapravo je objedinio celu zemlju. Sada protiv njega ratuju i ljudi koji pričaju ruski, i oni koji pričaju ukrajinski , hebrejski, grčki, bugarski i tako dalje, oni su se svi ujedinili protiv njega. Sada nije više važno koji jezik pričate. To je bila Putinova prva teza – idem da spasavam ljude koji pričaju ruski jezik, što jednostavno nije istina. Kao drugo, hteo je da skine predsednika Zelenskog, ali to neće uspeti, naročito sada pošto on od početka rata ima podršku sto odsto Ukrajinaca. Treće, hteo je da mu ne bude NATO na granicama, a sada ima NATO."
Име тог Србина, где је живео и где је то сведочење објављено?

???? Захваљујући анализи ОСИНТ и ГЕОИНТ специјалиста (хттпс://т.ме/рибар/28518) који помажу Рибар тиму, успели смо да потврдимо чињеницу рада (хттпс://т.ме /рибар/ 29266?сингле) украјинске МЛРС са територије тржног центра Ретровилле у Подолском округу Кијева.

На снимцима ЦЦТВ-а забележена су лансирања ракета са украјинске стране у 22.07 по локалном времену. У 22.46, ударом Оружаних снага РФ уништени су ватрени положај и муницијско место у Спорт Лифе-у.

Истовремено, извори @топвар_ру на лицу места потврдили су нам да са овог подручја редовно делују и топовска и ракетна артиљерија.

Верзија коју сада распршује украјинска страна да су Оружане снаге РФ удариле „у нигде“, онеспособљавајући цивилну инфраструктуру, не издржи контролу. Оружане снаге РФ су радиле на дугорочном ватреном положају украјинске артиљерије.
https://t.me/boris_rozhin/34836

TRC Retrovile - pre i posle

https://t.me/anna_news/25490

MO RF : Vazdušno-kosmičke snage Rusije nanele su udar krstarećim raketama na centar za obuku stranih plaćenika i Oružanih snaga Ukrajine u oblasti Rivne. Uništeno je više od 80 plaćenika i vojnika Oružanih snaga Ukrajine.

https://t.me/caliber_az_official/6208

Svedočenje Srbina izbeglog iz Ukrajine koji tamo živi već 25 godina:

„On (Putin) je hteo da razjedini Ukrajinu, a zapravo je objedinio celu zemlju. Sada protiv njega ratuju i ljudi koji pričaju ruski, i oni koji pričaju ukrajinski , hebrejski, grčki, bugarski i tako dalje, oni su se svi ujedinili protiv njega. Sada nije više važno koji jezik pričate. To je bila Putinova prva teza – idem da spasavam ljude koji pričaju ruski jezik, što jednostavno nije istina. Kao drugo, hteo je da skine predsednika Zelenskog, ali to neće uspeti, naročito sada pošto on od početka rata ima podršku sto odsto Ukrajinaca. Treće, hteo je da mu ne bude NATO na granicama, a sada ima NATO."
o opet lazes
kada se daju ovakve vesti
daju se i sa imenom i prezimenom kao i gde i u kom je to glasilo i bilo.
po meni , sve si tito i izmislio.
te i takve nebuloze se i daju i evropi , i usranoj tvojoj ljubimici drzavi koja te placa kao i u kanadi.
znaci
lazov izbacuje nesto sto i nije se ni dogodilo:hahaha::hahaha:

Citat:21.03.2022. Украјина, Европа,21.век ?

На слици (и снимку ) је Генадиј Друзенко. Доктор, учесник Мајдана, сада директор оперативних мобилних болница на територији Украјине. ??
? "Наредио сам свим лекарима који су пружили здравствену помоћ заробљеним Руским војницима на терену, да их одмах кастрирају, јер они нису људи него нижа раса". Умираће као пси на мојим операционим столовима.

? Доктор Менгеле?
https://t.me/bograta/9322

Rusi prebacuju vojnu tehniku morskim putem ,iskrcavaju tehniku u luci Berdjansk

https://t.me/RVvoenkor/4483

Pu
Putin je novi Staljin.
То би било одлично али на жалост Путин је далеко од Стаљина.
Стаљин је умео брзо да решава проблеме. Јесу решења била радикална али су била решења.
Стаљин би све украјинске усијане главе послао у Сибир и тамо ни се брзо охладиле. Значи, комплетно становништво из Галиције пребацио ни у далеки Сибир, није важно колико је то, 5, 10, 20 милиона. Важно је решење.
Да нису отровали Стаљина, данас овога не би било!

Ја могу да разумем да су неке западне државе уложиле брдо паре у Украјини и да им није мило гледати како се све руши као кула од карата.
Уложили су и Руси.То и јесте трагедија Украјине, када би све сабрали Украјина је само сисала новац и од запада и од истока, сада су бахати превише, зато и јесте дошло до овога.

Не знам шта бих ти рекао.Ја разумијем да вас бомбардују сваки дан са информацијама како је Путин нови Хитлер међутим то су глупости.
Само поређење Русије са Њемачком из тог времена вређа интелигенцију.Да ли ти уопште имаш представу како изгледа Руска Федерација?
Да има ко зна колико федералних субјеката, чини ми се преко 80 , три федерална града и преко 20 република, колико само аутономних области.
Таква држава почива на високом степену аутономије и свако поређење са нацистима и фашистима,а при томе нема мјеста у Русији које нема антифашички споменик гдје су дали преко 20 милиона жртава да се таква идеологија угаси, је крајње тупаво чак и за просјечног становника ЕУ.

Толико непозанавање чињеница можемо очекивати од просјечног становника САД али од ЕУ је крајње поразно док са исте стране увози арапе, шта треба да сада подржавамо каоко прогањају руске студенте,спортисте и милионере по ЕУ.Лудило мозга.Да ли ти примјетио некада било када да је страдао у Москви зати што је са запада?Па Русија је препуна западног капитала, отворена држава али је мораш поштовати као што поштујеш интересе САД,Француске или Њемачке када уђеш у ту државу.Не видим проблем.Нису вам сметали силни ратови које је покренуо НАТО пакт а сада глумите лудило и просипате јефтину патетику.За чији рачун?

haha, za obicnog Amerikanca ovo je zemlja X napala zemlju Y. Zemlja X moze da unisti i nasu zemlju.

to je otprilike algoritam, nema tu ni Petra Velikog ni tarasa buljbe ni kozaka i ko zna kojih kraca

То би било одлично али на жалост Путин је далеко од Стаљина.
Стаљин је умео брзо да решава проблеме. Јесу решења била радикална али су била решења.
Стаљин би све украјинске усијане главе послао у Сибир и тамо ни се брзо охладиле. Значи, комплетно становништво из Галиције пребацио ни у далеки Сибир, није важно колико је то, 5, 10, 20 милиона. Важно је решење.
Да нису отровали Стаљина, данас овога не би било!

mislis da nisu otrovali Staljina bio bi jos ziv?

Pa ako se 'poseres na zapadni sistem' zasto onda kmecis kad ti ne daju da u njemu sudjelujes?

Pa "sudelujem"...samo nisam tako pravoverno crno-beo kao ti...

I ne mogu danas za nešto što je juče bilo belo, ili sivo da u dan okrenem da je crno...i obrnuto.

Ali me zbilja oduševljavaju oni koji to mogu...kako vetar dune... :hahaha:

Pojma nemam, nisam zapamtio ime, a operu baš i ne pratim.

mislis da nisu otrovali Staljina bio bi jos ziv?
Рекох, табула раса, што си овим само потврдио!
Не знаш, рецимо, да је то директно везано и за Крим? Не знаш ти, у ствари, много тога. Опште знање ти је оно, као просечног Американца, а то значи јадно!

Рекох, табула раса, што си овим само потврдио!
Не знаш, рецимо, да је то директно везано и за Крим? Не знаш ти, у ствари, много тога. Опште знање ти је оно, као просечног Американца, а то значи јадно!

dobro dobro de, ne brzaj, razmisli pre nego se dohvatis tastature.

o opet lazes
kada se daju ovakve vesti
daju se i sa imenom i prezimenom kao i gde i u kom je to glasilo i bilo.
po meni , sve si tito i izmislio.
te i takve nebuloze se i daju i evropi , i usranoj tvojoj ljubimici drzavi koja te placa kao i u kanadi.
znaci
lazov izbacuje nesto sto i nije se ni dogodilo:hahaha::hahaha:
Сем нација из кроасаније, активни су и ЛГБТ активисти у пропаганди против Русије. Он управо то ради!

haha, za obicnog Amerikanca ovo je zemlja X napala zemlju Y. Zemlja X moze da unisti i nasu zemlju.

to je otprilike algoritam, nema tu ni Petra Velikog ni tarasa buljbe ni kozaka i ko zna kojih kraca
Прате озбиљно, знаш какве анализе имају, нису толико пратили ни Ирак, Афганистан, СРЈ и Либију. :lol:
Опасно су напаљени на овај рат све уз кокице.

• Podržavam
Reactions: iig
- 1 база за обуку
Минобороны РФ: ВКС России нанесли удар крылатыми ракетами по центру подготовки иностранных наемников и ВС Украины в Ровненской области. Более 80 наемников и военнослужащих ВСУ уничтожены.

Также в Минобороны РФ утверждают, что за ночь оперативно-тактической и армейской авиацией поражены 44 военных объекта Украины, включая шесть зенитных ракетных комплексов «Бук-М1».
rovno.jpg

Obitelj Zec ubijena je u mafijaškom obračunu, zbog borbe za tržište mesa... Neki drugi htjeli su se ubaciti na njegovu poziciju, u to vrijeme najjačeg trgovca mesom u Zagrebu, k tome još Srbina.
Bas zeznuti ti Srbi, jos kao mali deca prisezu mafiji i sa sest-sedam godina postaju prekaljene ubice...a sad ti se fino nahebem mame pokvarene....

Bas zeznuti ti Srbi, jos kao mali deca prisezu mafiji i sa sest-sedam godina postaju prekaljene ubice...a sad ti se fino nahebem mame pokvarene....
То не лаже. Дотични Зец је подржао ХДЗ и финансирао га.
Будимо реални. Било је и међу етничким Србима издајника, одувек.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back