- Poruka
- 48.087
Ја могу да разумем да су неке западне државе уложиле брдо паре у Украјини и да им није мило гледати како се све руши као кула од карата.Onoj operskoj pevačici su zabranili nastupe zato što je "bliska sa Putinom".
Šta to znači "blizak sa Putinom"?
Da li znači da ju je Putin pitao da napadne Ukrajinu, ili mu je ona savetovala da to uradi, ili se samo neobavezno seksaju?
Znači, gledam, i ne verujem.
Уложили су и Руси.То и јесте трагедија Украјине, када би све сабрали Украјина је само сисала новац и од запада и од истока, сада су бахати превише, зато и јесте дошло до овога.
Не знам шта бих ти рекао.Ја разумијем да вас бомбардују сваки дан са информацијама како је Путин нови Хитлер међутим то су глупости.Znaci, ti mislis da bi trebalo dopustiti sudjelovanje u zapadnom sistemu vrijednosti drzavi ciji celnik prijeti tom istom zapadu nuklearnim unistenjem?
Pa to bi bilo nesto kao da su Hitlerovi sportasi isli u Washington na natjecanje, tako nesto...
Само поређење Русије са Њемачком из тог времена вређа интелигенцију.Да ли ти уопште имаш представу како изгледа Руска Федерација?
Да има ко зна колико федералних субјеката, чини ми се преко 80 , три федерална града и преко 20 република, колико само аутономних области.
Таква држава почива на високом степену аутономије и свако поређење са нацистима и фашистима,а при томе нема мјеста у Русији које нема антифашички споменик гдје су дали преко 20 милиона жртава да се таква идеологија угаси, је крајње тупаво чак и за просјечног становника ЕУ.
Толико непозанавање чињеница можемо очекивати од просјечног становника САД али од ЕУ је крајње поразно док са исте стране увози арапе, шта треба да сада подржавамо како прогањају руске студенте,спортисте и милионере по ЕУ.Лудило мозга.Да ли ти примјетио некада било када да је неко страдао у Москви зати што је са запада?Па Русија је препуна западног капитала, отворена држава али је мораш поштовати као што поштујеш интересе САД,Француске или Њемачке када уђеш у ту државу.Не видим проблем.Нису вам сметали силни ратови које је покренуо НАТО пакт а сада глумите лудило и просипате јефтину патетику.За чији рачун?
Poslednja izmena: