Glumac
Ovde kazu da je ovo studio animacija tkz. zeleni ekran :
nesto ovako
Licno imam kako se kaze ostro oko i mogu da vidim na prvu dosta detalja na slici i grafickim prezentacijama, i ovde sam odmah primetio na pocetku kada Glumac koraca, postoji nesrazmera u njegovim koracima i priblizavanje kameri (3,4,5 koraka) i slike trga iza, jer prebrzo dolazi u kadar u odnosu na daljinu trga gde na pocetku kadra i stoji , tj. jednostavno u odnosu na okolinu sa tih par koraka je presao od sredine trga na pocetku kadra, do kadra ispred kamere sto je nemoguce, trebalo bi mu mnogo vise koraka da predje tu razdaljinu (meni deluje po slici da tu moze da bude 5,6 metara minimum od sredine trga do mesta ispred kamere i to znaci mnogo vise od par koraka koje je Glumac odkoracio).
Jedan komentar :
Evo vam očiti fejk videouradak.
Znači, naš glumac se kao javlja iz noću okupanog Kijeva sa standardnim floskulama.
Što je toliko očito? Pa ono... u Kijevu su noću temperature u minusu, a Zelenko nije baš toplo obučen.
Primijetite da je on posebno se ističe, odsjaj je jak i izražava se kontrast u bojama. K
ao da ga kamere sa svjetlima posebno naglašavaju. Ali ne naglašavaju pozadinu. Ona je zamućena, slabo vidljiva i ima žutozeleni odsjaj. Kao da je taj prizor iz pozadine snimljen od ranije. I sa tim prizorom je samo nadodan naš glumac koji kao drži motivacijski govor. To se zove zeleni ekran kada imate snimiti neki kadar usred studija i u kasnijoj montaži se nadodaje već otprije snimljeni prizor.
Eto, čak je i meni kao laiku odmah ovo bilo lako primijećeno da nije autentična lokacija već je naknadno montirana.
Tako da Glumac ima i loseg reditelja.
Inace, bez sale ako oni ovako mogu kroz ovaj video medijski da manipulisu i stvaraju virtualnu realnost, koliko i kako tek onda mogu da manipulisu i lazu kroz novinske informacije i kratke studijske vesti i slicno, tu vise nema nikakve nepristrasnosti i objektivnosti medija i to informisanje postaje jedna velika histerija i neka mrznja prema svemu sto ima i slovo R u imenu.