Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokupio Putin nesretnu rusku sirotinju svih rasa i poterao je u agresiju na susednu zemlju.

20220319_180831-jpg.2936619

20220319_180905-jpg.2936620
Z je malko naopako

upravo gledam klip mesare za vađenje ljudskih organa negde u ukrajini
stiglo mi malopre
izvor: poznanica iz odese
muka mi je, neću da postavljam ovde
jos pre destak dana , dobih o klanici tj vadjenja organa
kasno navece sam i pisao i nisam verovao da postoje takvi bezdusnici , kriminalci
nemoj , postavljati , bilo mi je mucnina gledajuci i jos sam bio kliknuo na ton.
zenski glas....:dash::dash::rtfm:

biden sen. i biden jun. oba su pedofilci, kriminalne osobe, olos
pa moz' misliti kada ne priznaju bajdenovo - hantereovo dete sa onom striptizzetom

ej. svoju krv, svoje unuce ne priznaju, a lici na hantera bas... greota, dete je dete, tvoja krv da ga ne pozoves bar za praznik, da ga izvedes negde, sta je dete krivo, njegovo je... stvarno je ruzno sta rade

tvoje unucce bre, pa greota, kakvi su to ljudi?

Poslednja izmena:

Na sta je spala NATO Bot pesadija...na modne mačke i twiter mahaluše...:hahaha::zcepanje:

Jedan dan prdite kako Rus nema leba da jede i kako ce umreti bez Big Mc-a, drugi dan kukate kako se nosi jakna od 14 000 €
I to ludi Putin kako rekoste..

Daj se saberite... jel vas prca ruska sirotinja ili burzoazija, pametni ili ludaci? :lol: Ko vas prca NATO pesadijo?

Kojigod odgovor da uzmete ispadate smesni, jadni i bedni...NWO ukleti...

...

jos pre destak dana , dobih o klanici tj vadjenja organa
kasno navece sam i pisao i nisam verovao da postoje takvi bezdusnici , kriminalci
nemoj , postavljati , bilo mi je mucnina gledajuci i jos sam bio kliknuo na ton.
zenski glas....:dash::dash::rtfm:
Video sam to i nisam siguran da nije neka montaža, tj. gluma. Ne kažem da jeste, ali mi je sve to daleko od normalnog da bi bilo realno.

Да ли си имао прилику да видиш и један једини снимак из Мариупоља и чујеш шта говоре становници?
Биће да ниси чим пишеш ове небулозе, које су ти постале заштитни знак.
Ja mislim da je on ucijenjen da ce mu oteti paprike ako bude objektivan.

Znate na sta me ovo podseca.

@Patata Caliente i @Qing VIII kupuju od seljaka Zike iz Gornje Sabante drva, meso, mleko , sir i kajmak.

Prvi drzi prodavnicu italijanskih modnih brendova a drugi prodavnicu mercedesa i Zika im je bio redovan musterija.

E oni se izbezobrazili pa su hteli da otmu ziki dobar deo imanja i da ga prisvoje.Zika nije dao. Oni se naljute i uvedu Ziki sankcije.

E sad Zika vise ne prodaje njima ni drva ni meso ni mleko ni sir ni kajmak.

Ali ni on ivise Ziki ne prodaju italijanske krpice i mercedese.

Zika ce bez mercedesa i italijanskih torbica preziveti. Ali oni bez Zikinog mesa, mleka, drva, sira i kajmaka - NECE!!!

Na sta je spala NATO Bot pesadija...na modne mačke i twiter mahaluše...:hahaha::zcepanje:

Jedan dan prdite kako Rus nema leba da jede i kako ce umreti bez Big Mc-a, drugi dan kukate kako se nosi jakna od 14 000 €
I to ludi Putin kako rekoste..

Daj se saberite... jel vas prca ruska sirotinja ili burzoazija, pametni ili ludaci? :lol: Ko vas prca NATO pesadijo?

Kojigod odgovor da uzmete ispadate smesni, jadni i bedni...NWO ukleti...

...
Koliko si ti rusooboleo jbt :lol:

Video sam to i nisam siguran da nije neka montaža, tj. gluma. Ne kažem da jeste, ali mi je sve to daleko od normalnog da bi bilo realno.
koliko sam se i potresao o tom dogadjaju
poslao sa osobama da se i proveri
odgovor koji sam dobio da je
i da ce se i u jednom trenutku i pokazati svetu.
ukazujem na jedan i govor LAVROVA koji i je naglasio da ima evidencije i o ne samo eksperimentima na ruskim gradjanima vec i slanju organa

NATO jos nije zapucao - a zapucace - zveknuce St.Peterburg i Moscow a Rusi sa dalekog istoka ce da sravne ceo London sve djuture sa starosedeocima i migrantima...stadace gomila evroskih metropola do patosa...leti u zrak i New York, Los Angeles, Peking....rodbino i prijatelji i neprijatelji pozdravite se izmedju sebe dok ste jos zivi...i da ugasimo svetlo...posledice nuklearne radijacije ce da shebu ceo biljni i zivotinjski svet na plateti + radioaktivna prasina - prsten okolo planete treba mu oko 6 god da se malo razredi = pomrcina oko cele planete = nema suceve svetlosti min 6 god

BRAVO BRAVO BRAVO
mema ništa od velikog rata. da zapale evropu a ne zapale ameriku ameri više ne mogu.
biće jebena promena vrednosti roba i usluga. naravno u korist hleba,vode, sirovina ... spram ajfona i losiona.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back