Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.135
Z je malko naopakoPokupio Putin nesretnu rusku sirotinju svih rasa i poterao je u agresiju na susednu zemlju.
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Z je malko naopakoPokupio Putin nesretnu rusku sirotinju svih rasa i poterao je u agresiju na susednu zemlju.
![]()
![]()
E, ako je to argument protiv Putina - onda ok.
jos pre destak dana , dobih o klanici tj vadjenja organaupravo gledam klip mesare za vađenje ljudskih organa negde u ukrajini
stiglo mi malopre
izvor: poznanica iz odese
muka mi je, neću da postavljam ovde
Kakve ovo veze ima sa ratom, zar se u Srbiji ne pozdravljaju pobednici u sportu oduvek?
pa moz' misliti kada ne priznaju bajdenovo - hantereovo dete sa onom striptizzetombiden sen. i biden jun. oba su pedofilci, kriminalne osobe, olos
Imao je i Hitler Slovene i Jevreje u svojoj vojsci pa ih je svejedno tamanio.
И нацисти исто тако, 1:1 то Путин копира.
Video sam to i nisam siguran da nije neka montaža, tj. gluma. Ne kažem da jeste, ali mi je sve to daleko od normalnog da bi bilo realno.jos pre destak dana , dobih o klanici tj vadjenja organa
kasno navece sam i pisao i nisam verovao da postoje takvi bezdusnici , kriminalci
nemoj , postavljati , bilo mi je mucnina gledajuci i jos sam bio kliknuo na ton.
zenski glas....![]()
zar se ti usudjujes da se znalcu svega i svacega a ponajvise nicega
Јесте, а да твој продаје дупе за цигару.Šta ti piše deda iz Staljingrada? Jer mnogo hladno?
Ja mislim da je on ucijenjen da ce mu oteti paprike ako bude objektivan.Да ли си имао прилику да видиш и један једини снимак из Мариупоља и чујеш шта говоре становници?
Биће да ниси чим пишеш ове небулозе, које су ти постале заштитни знак.
Z je malko naopako
каже холодно ))Šta ti piše deda iz Staljingrada? Jer mnogo hladno?
Koliko si ti rusooboleo jbtNa sta je spala NATO Bot pesadija...na modne mačke i twiter mahaluše...
Jedan dan prdite kako Rus nema leba da jede i kako ce umreti bez Big Mc-a, drugi dan kukate kako se nosi jakna od 14 000 €
I to ludi Putin kako rekoste..
Daj se saberite... jel vas prca ruska sirotinja ili burzoazija, pametni ili ludaci?Ko vas prca NATO pesadijo?
Kojigod odgovor da uzmete ispadate smesni, jadni i bedni...NWO ukleti...
...
koliko sam se i potresao o tom dogadjajuVideo sam to i nisam siguran da nije neka montaža, tj. gluma. Ne kažem da jeste, ali mi je sve to daleko od normalnog da bi bilo realno.
Politika i sport oduvek bili tesno povezani.Kakve ovo veze ima sa ratom, zar se u Srbiji ne pozdravljaju pobednici u sportu oduvek?
mema ništa od velikog rata. da zapale evropu a ne zapale ameriku ameri više ne mogu.NATO jos nije zapucao - a zapucace - zveknuce St.Peterburg i Moscow a Rusi sa dalekog istoka ce da sravne ceo London sve djuture sa starosedeocima i migrantima...stadace gomila evroskih metropola do patosa...leti u zrak i New York, Los Angeles, Peking....rodbino i prijatelji i neprijatelji pozdravite se izmedju sebe dok ste jos zivi...i da ugasimo svetlo...posledice nuklearne radijacije ce da shebu ceo biljni i zivotinjski svet na plateti + radioaktivna prasina - prsten okolo planete treba mu oko 6 god da se malo razredi = pomrcina oko cele planete = nema suceve svetlosti min 6 god
BRAVO BRAVO BRAVO