Snimak jeste realan, zaista. Nacisti njegov postupak vec pravdaju tvrdnjom da je igrao Ruski rulet. E, posto je rulet ruski uskoro ce, za taj slucaj, opet okriviti Ruse...Snimak je izgledao poprilično realno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snimak jeste realan, zaista. Nacisti njegov postupak vec pravdaju tvrdnjom da je igrao Ruski rulet. E, posto je rulet ruski uskoro ce, za taj slucaj, opet okriviti Ruse...Snimak je izgledao poprilično realno.
Ne vidis ti brate moj napaceni dalje od svog nosa, toliko si oslepeo i rusopoludeo da ne znas gde siГлупи амерички вицеви . Видим колико немају муниције , пуца вам са свих страна не знате где вам је дупе а где глава![]()
ja mislim da mnogi od nas ne citaju pazljivo, evo probaj ti cini mi sa da znas english
Blinken said further "it appears that China is moving in the opposite direction by refusing to condemn this aggression, while seeking to portray itself as a neutral arbiter." An example of this kind of mixed signaling is that China has so far withheld calling what kicked off on Feb.24 an "invasion" but has used the words "issue" or "crisis".
https://www.zerohedge.com/political...over-russia-support-tense-friday-morning-call
to sto kazes da kazu ''da'' americi, tesko da ja vidim gde, naprotiv, cinjenice govore da su mnogima fejk njuz popile pamet, pa ni ne citaju vise, a gde si ti hixe, ol' buddy?
Crkla ti Kinaistina i zapad te dvije stvari se izklucuju
Аха, изгледа да се информишете на неким супертајним медијима...sve komentare negativne na forumima i na medijima daju sns botovi jer dobili direktivumda osudjuju Rusiju.
па ако си Американац или живиш у Америци ти знаш да се нама Ј за Украјину реално, АЛИ Кина је сасвим друга прича. Без Кине Walmart ће бити полупразан и главна брига је не да Кина подржи Русију већ да не отвори нови фронт на Тајвану јер онда морају санкције и Кини.
Мислим секретар Блинкн упозорава Кину али реално ништа Америка ту не може да учини.
Можеш ли нас просветлити- како си дошао у посед тих интересантних информација?
Та Бранкица свуда стиже, бре...Javili mu insajderi
Kad bi nestale najlonske gace, patika za $10 i farmerki za 20 u wallmartu doslo bi do socijalne revolucije.
ma, mislio je bez automobilske industrijeБез чега остају?
ma, mislio je bez automobilske industrije
bas citam porse obustavlja proizvodnju, pa se mislim da porucim bar kiju ili handai iz koreje dok ima
mislim, ne zivimo svi ameri po metropolama sa gradskim prevozom, nego ruralno, pa moramo da imamo vlastita prevozna sredstva, oli auto, oli tenk, sta godm, nismo kinezi da vozimo bicikle do posla, daleko bre 17 milja da vrtimo pedale
za sve su krivi zeleni, imali smo svoje ili bar kanadsko gorivo za vreme trampaZnam video sam , teritorija ogromna, ljudi vecinom debeli nesposobni da vrte pedale tj da pritisnu ista teze od papucice gasa....
Bez goriva Amerika umire i vraca se u 19. vek.
evo krenule linije za hranu i po Americi... plus masovno se krade gorivoWallmart hrani i oblaci 90% Amerike.
Америка ће ускоро морати да живи од свог рада а не од пљачке широм света, посебно злоупотребом $.па ако си Американац или живиш у Америци ти знаш да се нама Ј за Украјину реално, АЛИ Кина је сасвим друга прича. Без Кине Walmart ће бити полупразан и главна брига је не да Кина подржи Русију већ да не отвори нови фронт на Тајвану јер онда морају санкције и Кини.
Мислим секретар Блинкн упозорава Кину али реално ништа Америка ту не може да учини.