Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlo Televizija

Americka lazovizija jednom recju CNN

viber-image-2022-03-19-14-30-57-977.jpg
Koje budale ovi iz CNN.
Pa mi to devastiramo bez zrna baruta!

Za tvoju informaciju - Ruse trenutno najviše ubija Putin pošto su u Mariupolju u većini, a tamo se broj mrtvih uveliko meri hiljadama. Gađa Putin svoje i nije ga briga.
Sta kazu cnn i bbc jesu li Bugari usli u Sofiju? Ti Rusi koje ovi tvoji nacisti drze kao taoce ovih dana docekuju ruske vojnike oslobodioce, a ovi tvoji nacisti zasluzenu kaznu, radice dok ne obnove ovaj napaceni grad, a posle zna se Sibir, gdje svi nacisti okupatori na kraju zavrse.

Čini mi se, čini a i to već i vrapci na grani znaju, Bugarska polako ali sigurno ide ka tome da izadje iz Nato pakta i verovatno iz EU jer ih ista ta EU skembala i ucenila više puta zbog toga što je Bugarska imala unosne poslove sa Rusijom i tako im oduzimali nenormalne prihode.

Još da dodam da Bugarski narod odlično zna da Rusija više ne prašta i zato ne želi da učestvuje u ovome.

Za njima će verovatno Rumuni.

Naše komšije rvati će sve do poslednjeg časa biti na strani zla ali neće im uspeti da i treći put zadrže državu zato je bolje da se osveste što pre.
Rumuni su kivni na Ruse zbog Moldavije ako bi se napravio neki kompromis možda, mada sumnjam. Bugari za sada uglavnom uz zapad ali sve je moguće... Za Hvate se ne bojim, oni uvek pri kraju uskaču u pobednički vagon..

Sta kazu cnn i bbc jesu li Bugari usli u Sofiju? Ti Rusi koje ovi tvoji nacisti drze kao taoce ovih dana docekuju ruske vojnike oslobodioce, a ovi tvoji nacisti zasluzenu kaznu, radice dok ne obnove ovaj napaceni grad, a posle zna se Sibir, gdje svi nacisti okupatori na kraju zavrse.

Stigli do Pirota!!🤣🤣🤣

Prilozi

• Screenshot_20220319-161920_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220319-161920_Samsung Internet.jpg
    87,2 KB · Pregleda: 13
Poceli su Rusi danas da uvode naprednije oruzije. Osetili su to Ukrajinci danas i te kako. Hipersonicni Kindzal napravio je danas pravu pometnju.

Ono sto bi izdvojio jeste sjajna Ruska krstareca raketa Kalibar.Ova raketa je napravila vecu stetu protivniku nego sva ostala oruzja zajedno...

Jos nisam cuo da je neka promasila cilj, gadjali su vojne objekte iz Kaspijskog mora i pogadjali u prozor sobe na granici sa Poljskom...

Russia has prided itself on hypersonics (read: here & here), becoming the global leader in hypersonic missiles. The new weapon is so advanced that even the US has yet to field because it has suffered many setbacks in the development phase.

https://www.zerohedge.com/military/...al-missile-destroyed-ukrainian-weapons-bunker

hipersonicna oruzja izbacuju rusiju u prvi plan kao NOVOG SVETSKOG POLICAJCA, JA MISLIM DA SVET JOS NIJE NI SVESTAN STA GA CEKA, ne bih ja mnogo cerecio celjusti na putina, za svaki slucaj... da prvo mi ameri vidimo kako da pariramo, posle cemo da ... znate vec. a ako ne, onda STFU!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back