Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Глупи амерички вицеви . Видим колико немају муниције , пуца вам са свих страна не знате где вам је дупе а где глава z:D
Ne vidis ti brate moj napaceni dalje od svog nosa, toliko si oslepeo i rusopoludeo da ne znas gde si

U Jevandjelju po Jovanu zapisano je svedocanstvo kako je Isus ucio Apostole

" onaj ko veruje u mene, cinice dela koja ja cinim, cinice i veca"

Etc.

Reci nam brate, gde je Isus rekao treba da rokate i kokate kao dobra deca Bozija

ja mislim da mnogi od nas ne citaju pazljivo, evo probaj ti cini mi sa da znas english

Blinken said further "it appears that China is moving in the opposite direction by refusing to condemn this aggression, while seeking to portray itself as a neutral arbiter." An example of this kind of mixed signaling is that China has so far withheld calling what kicked off on Feb.24 an "invasion" but has used the words "issue" or "crisis".

https://www.zerohedge.com/political...over-russia-support-tense-friday-morning-call

to sto kazes da kazu ''da'' americi, tesko da ja vidim gde, naprotiv, cinjenice govore da su mnogima fejk njuz popile pamet, pa ni ne citaju vise, a gde si ti hixe, ol' buddy?

па ако си Американац или живиш у Америци ти знаш да се нама Ј за Украјину реално, АЛИ Кина је сасвим друга прича. Без Кине Walmart ће бити полупразан и главна брига је не да Кина подржи Русију већ да не отвори нови фронт на Тајвану јер онда морају санкције и Кини.

Мислим секретар Блинкн упозорава Кину али реално ништа Америка ту не може да учини.

па ако си Американац или живиш у Америци ти знаш да се нама Ј за Украјину реално, АЛИ Кина је сасвим друга прича. Без Кине Walmart ће бити полупразан и главна брига је не да Кина подржи Русију већ да не отвори нови фронт на Тајвану јер онда морају санкције и Кини.

Мислим секретар Блинкн упозорава Кину али реално ништа Америка ту не може да учини.

Kad bi nestale najlonske gace, patika za $10 i farmerki za 20 u wallmartu doslo bi do socijalne revolucije.

Без чега остају?
ma, mislio je bez automobilske industrije
bas citam porse obustavlja proizvodnju, pa se mislim da porucim bar kiju ili handai iz koreje dok ima
mislim, ne zivimo svi ameri po metropolama sa gradskim prevozom, nego ruralno, pa moramo da imamo vlastita prevozna sredstva, oli auto, oli tenk, sta god, nismo kinezi da vozimo bicikle do posla, daleko bre 17 milja da vrtimo pedale

ma, mislio je bez automobilske industrije
bas citam porse obustavlja proizvodnju, pa se mislim da porucim bar kiju ili handai iz koreje dok ima
mislim, ne zivimo svi ameri po metropolama sa gradskim prevozom, nego ruralno, pa moramo da imamo vlastita prevozna sredstva, oli auto, oli tenk, sta godm, nismo kinezi da vozimo bicikle do posla, daleko bre 17 milja da vrtimo pedale

Znam video sam , teritorija ogromna, ljudi vecinom debeli nesposobni da vrte pedale tj da pritisnu ista teze od papucice gasa....

Bez goriva Amerika umire i vraca se u 19. vek.

Novi horor iz Australije – pogledajte ispovijest žene koju je policija spalila mikrovalnim oružjem!​

Nije off topic, jer da je Putin ovo napravio grmili bi svi mediji.

Kao što smo već pisali na našem portalu, Australska policija je protiv mirnih prosvjednika u svojoj zemlji koristila mikrovalno oružje, takozvani LRAD. Radi se o zastrašujućem oružju koje može spaliti ljudsko meso na isti način kako funkcionira mikrovalna pećnica. Apsolutno je nevjerojatno da takvo oružje, koje je zabranjeno Ženevskom konvencijom, može koristiti neka „demokratska“ zemlja protiv vlastitog stanovništva, koje mirno izražava svoje neslaganje sa politikom vlasti.

Znam video sam , teritorija ogromna, ljudi vecinom debeli nesposobni da vrte pedale tj da pritisnu ista teze od papucice gasa....

Bez goriva Amerika umire i vraca se u 19. vek.
za sve su krivi zeleni, imali smo svoje ili bar kanadsko gorivo za vreme trampa

i sad opet vidimo da nam sledi trampova politika sankcija kini

Putin’s Real Puppet – After Killing XL Pipeline, Biden Regime Imports Oil from Russia at Record Levels

xl pipeline i stetocina bajden koji je u stvari putinova pudla samo zagovara krek pajp- trazi xl, ima dosta tekstova ovde https://www.thegatewaypundit.com/?s=xl

Na kraju, evo vam nekoliko pitanja koja se možete zapitati:

• Kako je ovako nešto moguće u Zapadnoj zemlji?
  • Kakvu nam to poruku šalju vladajuće elite? Morate uzeti cjepivo ili ćemo vas spaliti mikrovalovima?
  • Ako su voljni spaliti neposlušne ovako javno ispred svih, tko nam garantira da neće isto raditi sa 5G antenama koje također mogu emitirati iste frekvencijske raspone?
  • Zašto o ovome ne govori nijedan medij?
  • Što bi se desilo da Putin upotrijebi ovo oružje protiv prosvjednika u Rusiji, bi li nam onda mediji govorili o tome? Vijest ne bi silazila sa naslovnica, Rusiji bi se uvele nove sankcije, a Putina bi proglasili ratnim zločincem

Licemjerje zapada zbilja nema granica.https://www.logicno.com/politika/no...-je-policija-spalila-mikrovalnim-oruzjem.html

Screenshot_20220319_155504_com.android.chrome_edit_509283935439475.jpg

🇬🇧 „Хвала Богу! И руска противваздушна одбрана! Три Точки-У. Сви су оборени. Два ударна беспилотна летелица“, – Рогов.

Члан Главног савета Цивилно-војне управе Запорошке области Владимир Рогов објаснио је 5 експлозија које су одјекнуле у близини ослобођеног Мелитопоља у Запорошкој области
Особље противваздушне одбране:

Америка ће ускоро морати да живи од свог рада а не од пљачке широм света, посебно злоупотребом $.
Биће јако интересантно видети како ће се снаћи у реалној ситуацији?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back