- Poruka
- 11.007
А онда зле Амере засути са њиховим отровима, подразумева се ...dekumunizacija, demilitarizacija i denacifikacija. prvo znači nema ukljanjanja drevnih bogomolja. a zadnje ima onih koje su pdignutg radi propagande nacije.)))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А онда зле Амере засути са њиховим отровима, подразумева се ...dekumunizacija, demilitarizacija i denacifikacija. prvo znači nema ukljanjanja drevnih bogomolja. a zadnje ima onih koje su pdignutg radi propagande nacije.)))
Nisu ludi .. Sto se tice njih oni imaju idealnu situaciju .. Ratovat ce do poslednjeg Ukra ..Mislim da je i najvecem debilu jasno da NATO nece napasti Rusiju jer nema kapaciteta za tako nesto niti ce ikada imati, vec sam ranije napisao, nisu mogli pokoriti polovinu Vijetnama ili Avganistan a napasce Rusiju. Sve ovo sto se desava moze odvesti sve nas u mega sranje, pocelo je mnogo ratova na ovaj nacin i Hitler je na pocetku hteo samo Poljsku (bez obzira na baljezgarije koje je napisao u Majnkampf-u) a kasnije svbe otislo u P.M. Austrija racunala da Rusija nije spremna za rat pa moze da radi sta hoce, istorija se uvek ponavlja u malo izmenjenom obliku.
a i ti ih sada zahebavas
Значи да у бази није био ни један ајфон и самсунг, иначе им се ништа не би десило.Vjerovatno je postavljano, ali vrijedi ponoviti. Razvajena ukrajinska PVO baza. Dosta uništenih S-300. Čini mi se i jedan Buk.
10 lansirnih vozila s-300 2 radara i jedan buk kako mi se cini ovo su katastrofalni gubitci za jedan dan za ukropeVjerovatno je postavljano, ali vrijedi ponoviti. Razvajena ukrajinska PVO baza. Dosta uništenih S-300. Čini mi se i jedan Buk.
bolje biti bezbožnik nego "vernik" zločinac. znači bolje biti pravednik i ne moliti se bogu nego nepravednik i bogomoljac.sovjeti su bili vise od polovine Rusi i bez Rusa ne bi bilo ni bezboznickog SSSRa.
Ја му послао пар литара.a i ti ih sada zahebavas
pa sizif nije mogao od rusa da kupuje ulje.
a i ovi nemcovi sada , to mogu isto da plazaju u zutom ali u cvrstom stanju.
Zato jer imaju nuklearne, nisi shvatio?И против таквих Руса супер модерни запад нема муда.
Како то?
.A Rus ne zna ni to.
Не рече ми, имаш ли ти ишта више завршено од вртића?sovjeti su bili vise od polovine Rusi i bez Rusa ne bi bilo ni bezboznickog SSSRa.
Одакле им?Zato jer imaju nuklearne, nisi shvatio?
Eu firme.. Nemacka je tu kljicna ovo ostalo gas pretezno koristi za grejanjeAko Rusi ne zavrnu ventil to će značiti da je EU počela da plaća u rubljama![]()
pa nece bre imati para za benZinЈа му послао пар литара.
Nije bilo tačno ni pre 10 godina.Ovo je stara slika od prije 10 godina a i 68 je malo, Bijeda je to gola osim Putunovih jarana.
Укро хеликоптер оборен у Мариупољу
Zato jer imaju nuklearne, nisi shvatio?
Ово друго, то му је као добар дан!pa nece bre imati para za benZin
sta ce onda , os da stopira i duuupe da daje....