This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Јбеш нуклеарке, то може свака будала да направи, нек направе ајфонEto, ipak su nešto znali da naprave...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јбеш нуклеарке, то може свака будала да направи, нек направе ајфонEto, ipak su nešto znali da naprave...![]()
ove kante bajraktari su se toliko lose pokazali kada postoji moderna pvo odbranaPronadjeni posmrtni ostaci jos jednog Barjaktara. Orao pao.
jadan po ko zna koji put lepi ukrajinske gubitke kao ruske i to bez ikakvog srama i stida mislim da je red da se banira za takve stvari ovo mu nije 1 put nego neki 20Укро хеликоптер оборен у Мариупољу
U svakom slucajubolje biti bezbožnik nego "vernik" zločinac. znači bolje biti pravednik i ne moliti se bogu nego nepravednik i bogomoljac.
Smesan si, od svakoga ovde trazis dokaze pa ajd' ti dokazi da Rusi nisu bili ti koji su upravljali svim gadostima koje komunisti pocinili, nemoj samo molim te Staljin Gruzin, Berija gruzin i slicno.Не рече ми, имаш ли ти ишта више завршено од вртића?
Da, civilizacija bi opako patila bez tih ruskih izuma, svaki dan pomislim koliko mi nedostaje nevidljiva podmornica i poneki raketni motor.
Ма будале.
Једино што су направили је хиперсоничне ракете, невидљиве подморнице које НАТО назива "црна рупа" и ракетни мотор РД-180 за који су научници веровали да не може да постоји...
.
ma ti nemas bre pojma , kako se to i jedeСвињска маст је савршена. Када састружеш бели лук преко препеченог хлеба, па одозго намажеш свињску маст и додаш алеву паприку, ето ти невероватно укусног и хранљивог оброка за никакве паре. Свињска маст не мења свој хемијски састав на вишим температурама, а сва уља постају отрови. Наши стари су, пре фрижидера, чували печено месо у свињској масти и дуго је могло да се једе. Јел треба још? Него они немају ни свињску маст.
Da. Kada imas slojevitu PVO, dronovi su skoro neupotrebljivi. Mogu eventualno nekad da ugrabe udar po nekom tenku ili PVO sistemu, ali vrlo brzo bivaju oboreni.ove kante bajraktari su se toliko lose pokazali kada postoji moderna pvo odbrana
Kremlj: "Ne tražimo momentalni prelazak na plaćanje u rubljama"
Moskva -- Rusija neće odmah zahtevati da druge države plaćaju za njene isporuke gasa u rubljama, saopštio je danas zvanični Kremlj.
Izvor: Tanjug sreda, 30.03.2022. | 12:47 -> 13:40
Podeli
![]()
Foto: Natali55522/Shutterstock
Najavljen je postepeni zaokret i proširenje liste ruskih izvoznih proizvoda za koje će se plaćati u rubljama.
Vaši rasistički i neuki u umovi ne razumiju šta za civilizaciju znači samo ruska književnost.Da, civilizacija bi opako patila bez tih ruskih izuma, svaki dan pomislim koliko mi nedostaje nevidljiva podmornica i poneki raketni motor
hmmm, a da nije u drustvu jaginjiceОво друго, то му је као добар дан!
kako da se pokaže... kad nema više barjaktara.i bespilotnih ...svi su oboreni.Po svemu sudeci rusko naoruzanje se nije narocito dobro pokazalo u Ukrajini.Pre svega mislim na sisteme pvo.Nema efikasnog resenja kako eliminisati Barjaktar,izgleda da nisu proucili dobro jermenska islustva
da znam da je slojevita pvo keva a da je toliko nadmocna nisam imao pojma da budem iskren rusi obaraju ove bajraktar kante kao od sale ne znam da li sam video vise od 2-3 videa gde je nesto unistio u ovom ratu i to tamo gde nije bilo pvo stacioniranDa. Kada imas slojevitu PVO, dronovi su skoro neupotrebljivi. Mogu eventualno nekad da ugrabe udar po nekom tenku ili PVO sistemu, ali vrlo brzo bivaju oboreni.
Ок, сваки дан поменеш милион пута да Руси ништа не знају да направе.Da, civilizacija bi opako patila bez tih ruskih izuma, svaki dan pomislim koliko mi nedostaje nevidljiva podmornica i poneki raketni motor
Sve je to jako slaboRusi zauzeli selo Ternji , sjeverozapadno od Slavjanska. Unisten je jedan ukropski BTR.
https://t.me/boris_rozhin/37924?single
Jese istina, ja video Svabe da jedu kolace i meso bez hleba.Ma ne laži bre, nema švaba leba da jede a kamoli zejtina, šta lažeš ovaj napaćeni narod![]()
.Da, civilizacija bi opako patila bez tih ruskih izuma, svaki dan pomislim koliko mi nedostaje nevidljiva podmornica i poneki raketni motor
Nemojte da mi ubijate dobrog Bosketa i komšu u pojam,a toliko su hvalili sultanovo svjetlo oružje!ove kante bajraktari su se toliko lose pokazali kada postoji moderna pvo odbrana