Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам због чега се Зелени и остали нацисти у руској исконској земљи Украјини буне - Путин је обећао да ће им дати стус губерније у саставу РФ ...

Poslednja izmena:
Zaista nije jasno kako su mislili izolovati najveću državu na svetu. To jednostavno prostorno nije izvodljivo.
Kuda će im leteti avioni, ploviti brodovi...
Kakav je to um smislio.
Bez telefona se može, ali bez hrane ne može.
Kako su zamislili da će da spreče da svet kupuje od Rusa hranu i energiju.
Jedini kojima ovo odgovara su Rusi.
Ovo je čist zicer za Ruse i nema sumnje da će im ga zabiti.

Затрпавају им ровове - циркус 😆

https://t.me/poptatiana/3695
54гх54х54х4х45.PNG

bolje biti bezbožnik nego "vernik" zločinac. znači bolje biti pravednik i ne moliti se bogu nego nepravednik i bogomoljac.
U svakom slucaju
Не рече ми, имаш ли ти ишта више завршено од вртића?
Smesan si, od svakoga ovde trazis dokaze pa ajd' ti dokazi da Rusi nisu bili ti koji su upravljali svim gadostima koje komunisti pocinili, nemoj samo molim te Staljin Gruzin, Berija gruzin i slicno.

.
Ма будале.

Једино што су направили је хиперсоничне ракете, невидљиве подморнице које НАТО назива "црна рупа" и ракетни мотор РД-180 за који су научници веровали да не може да постоји...

.
Da, civilizacija bi opako patila bez tih ruskih izuma, svaki dan pomislim koliko mi nedostaje nevidljiva podmornica i poneki raketni motor

Свињска маст је савршена. Када састружеш бели лук преко препеченог хлеба, па одозго намажеш свињску маст и додаш алеву паприку, ето ти невероватно укусног и хранљивог оброка за никакве паре. Свињска маст не мења свој хемијски састав на вишим температурама, а сва уља постају отрови. Наши стари су, пре фрижидера, чували печено месо у свињској масти и дуго је могло да се једе. Јел треба још? Него они немају ни свињску маст.
ma ti nemas bre pojma , kako se to i jede
obavezno ,kriska velikoga hleba, namaz sa mascu , pa onda crnoga lukaaa i to dosta , e onda ide bre crvena paprika aleva.
samo sda se secam , tako izadjes na ulicu , drustvo tamo i svi vicu daj griz , das svima po griz , i onda nazad do matere
i opet ,...jos jedan...

Kad ulaze u Kijev? Za 48h?

Kremlj: "Ne tražimo momentalni prelazak na plaćanje u rubljama"​

Moskva -- Rusija neće odmah zahtevati da druge države plaćaju za njene isporuke gasa u rubljama, saopštio je danas zvanični Kremlj.
Izvor: Tanjug sreda, 30.03.2022. | 12:47 -> 13:40

Podeli

Foto: Natali55522/Shutterstock

Foto: Natali55522/Shutterstock​

Najavljen je postepeni zaokret i proširenje liste ruskih izvoznih proizvoda za koje će se plaćati u rubljama.

EPIC FAIL!

Da. Kada imas slojevitu PVO, dronovi su skoro neupotrebljivi. Mogu eventualno nekad da ugrabe udar po nekom tenku ili PVO sistemu, ali vrlo brzo bivaju oboreni.
da znam da je slojevita pvo keva a da je toliko nadmocna nisam imao pojma da budem iskren rusi obaraju ove bajraktar kante kao od sale ne znam da li sam video vise od 2-3 videa gde je nesto unistio u ovom ratu i to tamo gde nije bilo pvo stacioniran

Da, civilizacija bi opako patila bez tih ruskih izuma, svaki dan pomislim koliko mi nedostaje nevidljiva podmornica i poneki raketni motor
.
Русија је водећа сила у искоришћавању нуклеарне енергије у мирнодопске сврхе, највећи произвођач нуклеарних реактора за нуклеарне електране које су, за сада, најчистија енергија и граде нуклеарне електране широм света.

Пре пар година су отказали преузимање и пречишћавање нуклеарног отпада из САД са коментаром, ми не можемо више да се бавимо заосталим технологијама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back