Da, zarad istorije.Приводи се крају сви чекамо коначну цифру сума сумаре колико је заробљено, убијено, спаљено без трага и остао само прах.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, zarad istorije.Приводи се крају сви чекамо коначну цифру сума сумаре колико је заробљено, убијено, спаљено без трага и остао само прах.
Šta je bilo?Шта је било, ЕУ наставља Русији да плаћа милијарду евра дневно?
Zato što sve ovo u tvom postu prave Kinezi čak i ebeni ajfon!Ebe im se živo za Zapad, dobar je i Yotaphone i Lada.
Naravno da frustracija dolazi iz nemoći, Rusija je potpuno nebitna država - osim u vojsci i naoružanju - i potpuno nemoćna u svim drugim civilizacijskim aspektima.
Zašto Rusija nije napravila najbolji telefon, najbolji čip ili najbolju bateriju i time pokorila ostatak svijeta? Zamisli sutra svijet bez Rusije: što si točno izgubio? Balalajke i kavijar, dalje?
Baš tužna nacija.![]()
Što trošiš vreme?Pogledajte prilog 1128231
Morao sad kad si zapeo za inerciju. Procitaj pazljivo i bice ti jasnije sta sam tvrdio u prethodnim postovima.
Bilo li logicno,ali kao sto sam rece ukopani i pripremljeni dobro pa je "tvrdo".
A sam operativni plan za napad po pravili sadrzi sirok spektar zadataka tipa unistiti ovo,ono,staviti pod kontrolu ovo,dovesti neprijatelja u nepovoljnu takticku situaciju i jos sto sta.....i sve se to uporedno realizuje(neki od zadataka brze neki sporije).
Stavljanje te armijske grupe u okruzenje je samo deo sireg plana operacije i pod nekom je od tacaka operativnog plana i dinamike iste.
Do sada sto se moze zakljuciti na osnovu sturih informacija u ovoj fazi napada akcenat je bio na unistavanju materijalnih sredstava i operativno paralisanje neprijatelja(da ne moze da manevrise), a sve u cilju smanje ja borbenih sposobnosti istog.
Da bi ih stavili u konacan obruc vrv ce prvo da ih urnisu artiljerijom kako bi sto vise unistili utvrdjene objekte itd.i na taj nacin smanjili svoje petencijalne gubitke kada krene zavrsnica operacije. Takodje i na terenu moraju dostici neke kote koje su preduslov za otpocinjanje okruzivanja.
Kako god za sve to iziskuje vreme i ne moze se brzo realizovati.
Šta je bilo?
Putin je lagao kada je rekao da će prodavati gas isključivo u rubljima.
Oh, kako iznenađujuće.
Tebi ozbiljno, ali ozbiljno nije jasno da ajfon nije kineski proizvod?Zato što sve ovo u tvom postu prave Kinezi čak i ebeni ajfon!

Ništa, zabavan je koliko nezaustavljivo lažeИ шта онда?

tesko a znas koliko kilograma mogu nositi na ledjima adug put.Могу и пешице преко Украјине.
Gde se toliko žuriš? Pa nisu Rusi toliko histerični kao Zapad, oni ne donose niti sprovode odluke emotivno, nego racionalno i strateški, da zaboli.Šta je bilo?
Putin je lagao kada je rekao da će prodavati gas isključivo u rubljima.
Oh, kako iznenađujuće.

Pa i ja sam to isto rekao! Ajfon je američki proizvod koji se pravi u Kini! Eto je si li sad zadovoljan!Tebi ozbiljno, ali ozbiljno nije jasno da ajfon nije kineski proizvod?
Huawei jest, nakon što su uspjeli iskopirati pametnije od sebe ( i još uvijek ne znaju smilsiti svoj OS)
Dakle, čak i Čajniz zna nešto napraviti, makar ukrasti tuđe pa iskopirati.
A Rus ne zna ni to.
Ни у једном коментару нисам видео више фрустрације као у овом.Ebe im se živo za Zapad, dobar je i Yotaphone i Lada.
Naravno da frustracija dolazi iz nemoći, Rusija je potpuno nebitna država - osim u vojsci i naoružanju - i potpuno nemoćna u svim drugim civilizacijskim aspektima.
Zašto Rusija nije napravila najbolji telefon, najbolji čip ili najbolju bateriju i time pokorila ostatak svijeta? Zamisli sutra svijet bez Rusije: što si točno izgubio? Balalajke i kavijar, dalje?
Baš tužna nacija.![]()
Неће имати потребе да краде, купиће од Индијаца који углавном раде већину софтвера за запад.Tebi ozbiljno, ali ozbiljno nije jasno da ajfon nije kineski proizvod?
Huawei jest, nakon što su uspjeli iskopirati pametnije od sebe ( i još uvijek ne znaju smilsiti svoj OS)
A Rus ne zna ni to.
Ništa, zabavan je koliko nezaustavljivo laže![]()
Bilo li logicno,ali kao sto sam rece ukopani i pripremljeni dobro pa je "tvrdo".
jal ukrajinsko...uljeМа он у Берлину препродаје уље на пијаци.
Циганска посла.
Ове је тешко уловити живе, пре ће се убити.

dekumunizacija, demilitarizacija i denacifikacija. prvo znači nema ukljanjanja drevnih bogomolja. a zadnje ima onih koje su pdignutg radi propagande nacije.)))Brate a ko je to ukinuo vise bozjih ustanova od Rusa? nisam primetio da su poravnati.
pa zasto se tukuУ Немачкој се туку због уља, прете једни другима смрћу у продавницама
10:30 30.03.2022.
3
У Немачкој има све више инцидената у супермаркетима, преноси немачки лист „Билд“.
![]()
"Жао" ми је "браће" усташа и наци-снаша ..остао само прах

Tebi ozbiljno, ali ozbiljno nije jasno da ajfon nije kineski proizvod?
A Rus ne zna ni to.