Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 54 55,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,4%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,9%

• Ukupno glasova
    97
Ne.
Verovao ti ili ne, odrastao, prezreo covek, vec u penziji ko zna koliko godina.
Je l' mozes da zamislis?!

Bukvalno za zaljenje.
Odrastao covek, zrela osoba, a ne moze da odgovori na prosto pitanje u vezi sopstvenog misljenja.
Sta da radis takvome, osim da ga zalis.

Nema.
Ja se izvinjavam vasoj visosti jer sam pogresno poslao text Koji je bio name Jen drugo osobi.
Zivio I jos 1 izvinite.

Пратиш ли ти уопште фронт? Руси су пробили на 2 правца у Дњепрпетровском и Запорошком региону по 15 км. Новопавловка је скоро па пала, а Гуљајпоље неће издржати месец дана. Иде се ка Межови и даље ка Павлограду. Ако ово није распад фронта не знам шта је? Теби Кијев или Лавов да падну ти би викао " али Ужгород није пао"! Вас мора да је зелени комедијаш лично ангажовао да нас забављате на крсти.
Ne prati, pre neki dan je cuo za Kleban Bik, ali zna vec 4 godine da Ukrajina postoji na karti sveta

Пратиш ли ти уопште фронт? Руси су пробили на 2 правца у Дњепрпетровском и Запорошком региону по 15 км. Новопавловка је скоро па пала, а Гуљајпоље неће издржати месец дана. Иде се ка Межови и даље ка Павлограду. Ако ово није распад фронта не знам шта је? Теби Кијев или Лавов да падну ти би викао " али Ужгород није пао"! Вас мора да је зелени комедијаш лично ангажовао да нас забављате на крсти.
Ne prati, samo troluje.

Rusi su izgubili u II WW jer za tri dana nisu stigli u Berlin, e to je njihovo razmisljanje
Pripisivanje ciljeva protivniku da bi se dokazivale “pobede” (nije osvojio ovo, a ni ono!) je odavno poznato…

Приметио сам! Имају синдром испраних мозгова, претворили су их у роботе нису ни приметили.
Bdp italije, stravicni gubici po m2, rusiju vode nesposobni ljudi, finci su masakrirali ruse ali im "poklonili kareliju" itd.

Poslednja izmena:
Bdp italije, stravicni gubici po m2, rusiju vode nesposobni ljudi, finsci su masakrirali ruse ali im "poklonili kareliju" itd.
Пушков је прекјуче изјавио отприлике да европљани неће стати са слањем помоћи Украјини док Русија не буде ослободила 50% некадашње Украјине. Изгледа да су Рује преломиле и иде се даље.

Креће бежанија...

Prilozi

• Screenshot_20251116_021548_Chrome.jpg
    Screenshot_20251116_021548_Chrome.jpg
    106,5 KB · Pregleda: 2
Пушков је прекјуче изјавио отприлике да европљани неће стати са слањем помоћи Украјини док Русија не буде ослободила 50% некадашње Украјине. Изгледа да су Рује преломиле и иде се даље.
Samo nek salju.

Dok Putin zamlacuje ruski narod osvajanjem kojekakvih ukrajinskih sela, od kojih nemaju ama bas nikakve koristi i koja im uopste ne trebaju, ruski narod ce izgubiti ono sto mu najvise treba: standard i zivot dostojan coveka.
Propast Lukoila:
Mislim da nije tako vec da su dve bolesne budale u pitanju
To je dosta naivno mišljenje, Đuro.
49F7DF10-430D-4C1B-978C-1D2710E25705.jpeg

@Marin83, Kiše jesenje! Šta je sad ovo? @Frtajler, @Mstislav @JazzPiano?

Pa da, a pošto su po tvom mišljenju nesposobni da upravljaju svojom teritorijom ( složenom državom kako je ti nazivaš ), dobro bi bilo da dozvole zapadu da im uvedu svoju prinudnu upravu i pomalo pljačkaju resurse !
Eh Đuro, Đuro, bistar si ko boza, što bi nekad u moje vrijeme rekli !
Ne znam sta bi trebali kao sto ni oni ne znaju ali cinjenica je da tamo uvek kljuca stotinama godina, mnogo cesce nego recimo u Indoneziji gde zivi 700 narodnosti i sluze se sa 170 jezika.

Ne.
Verovao ti ili ne, odrastao, prezreo covek, vec u penziji ko zna koliko godina.
Je l' mozes da zamislis?!

Bukvalno za zaljenje.
Odrastao covek, zrela osoba, a ne moze da odgovori na prosto pitanje u vezi sopstvenog misljenja.
Sta da radis takvome, osim da ga zalis.

Nema.

Одрастао и постао кенгур па као такав и одртавео.

Прилет беспилотне летелице "Герањ-2" синоћ по фабрици у Дњепропетровску.

⚡🙏Царство небеско! Помолимо се за упокојење невино убијених, новопочинулих протојереја Владимира и Светлане, Александра, Татјане, младе девојке Галине, Светлане и Људмиле.

Седам људи су убили украјински нац.исти у Александро-Калинову код Константиновке док су покушавали да побегну од рата!

G5zfmV_XEAEKMVJ

https://x.com/NatasaIvanova9/status/1989712009475068278

Мађарска влада неће дозволити „украјинској мафији“ улазак у ЕУ нити украјинско жито ниског квалитета на европско пољопривредно тржиште, изјавио је Сијарто.

Будимпешта ће блокирати покушаје Брисела да брзо интегрише Украјину у европске структуре.

G5zionvWgAASy7x

https://x.com/ussrlife/status/1989714426501415298

Елиминација Придњестровља је приоритет за Запад. „Микроскопска и комична“ молдавска војска никада неће „марширати на Москву“, али Запад користи Молдавију као канал за своје трупе ка Украјини.

Ово је изјавио Дмитриј Соин, професор социологије и бивши мајор у Придњестровској служби државне безбедности.
https://x.com/igorkushnarev2/status/1989718096492294344
Општа заблуда је да су у Придњестровљу само етнички Руси! Тамо су Руси, Украјинци и домицилни Гаугузи који си сви листом против припајања Молдавији, односно Румунији.

Zato sto je potpuno nebitno sto se desava na fronti. Kada Rusija kolabira Ukrajinci ce mirno reintegrirati privremeno okupirana podrucja.
Теоријски допринос! Небитно је шта се дешава на фронту! Битно је шта се дешава када се ти пробудиш, видиш да ти је рука у ноши и причаш "Море, море".

Back