Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.815
Obaranje Kinžala u Kijevu,

ne da su ih oborili nego svaka čast,
stalno im iz auspuha curi neka mast.

ne da su ih oborili nego svaka čast,
stalno im iz auspuha curi neka mast.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidim Gay i ti frendići

Pišeš upravo suprotno. Ostavljaš dojam zadrtog rusofoba.Varas se,dedin i moj stav su identicni, nemama nista protiv Rusa vec njihovih velmoza koji od njih napravise neku bezlicnu masu pogodnu za mesenje i transformaciju.
Pa ne mislis da ljudi koji Putinov rezim drze na zivotu to cine iz respekta prema Putinu? Ako nestane novca, nestace i ljubavi. Tipicno za diktarure.
Da, potrebniji su BlackRocku.„Немачкој нису потребни млади Украјинци“, замуцао је Мерц, поново покрећући питање избеглица.
Зеленски више неће моћи да се повуче и забрани им да напусте земљу.
„Они који долазе из Украјине су углавном млади мушкарци између 18 и 24 године, јер је војна обавеза...“
Reci NE drogi!Zato sto je potpuno nebitno sto se desava na fronti. Kada Rusija kolabira Ukrajinci ce mirno reintegrirati privremeno okupirana podrucja.
Zapravo rat je izgubio NATO. Ukrajina je ovdje samo kondom.Obicno veci ratovi toliko traju,najcesce od 3-5 godina maksimalno. Resursi iscrpljeni,zamor,novac se potrosio. Ukrajina je na aparatima,infuziji EU i USA. Blizi se to kraju. Da nije infuzije,to bi davno bilo zavrseno.
Događanja oko Venezuele se zovu puč. NATO specijalnost. Jer zapadna civilizacija je izrasla na pljački, ubijanju i teroru.Ova desavanja oko Veneucuele nisu slucajna. Ukoliko Madurov rezim padne, moze se ocekivati i povratak zapadnih naftnih kompanija u tu zemlju, a time i naglo povecavanje veneculanske proizvodnje nafte koja bi trebala u potpunosti zamjeniti rusku, tako sto ce preplaviti trziste i srusiti cijenu, tako da ce biti jos lakse nagovoriti kupce ruske nafte da je vise ne kupuju.
Kako objašnjavaš ovo?Zato su Rusi morali da se usunjaju na Kubu kroz tminu i maglu kao lopovi. Rakete u Turskoj su postavljene otvoreno i nisu bile velika pretnja Rusiji jer nisu mogli dosegnuti ni jedan veliki grad sa tursko jermenske granice. Ameri povukli zastarele rakete i postavili nove Polarise umesto njih, pristali na taj kmpromis da Hruscov ne bi ispao sto posto usran vec samo do pola.
jebate ova samoubojstva naziva homicide rate.

Zamrzivač nije čišćen dugo vremena, jer mirisa ne smije biti. Očito higijena tog restorana nije na zavidnom nivou.Od boljeg mesa i dobri kuvari prave bolja jela, jeo sam vise puta i uvek sam osetio miris koji meso dobije kada predugo vremena stoji u zamrzivacu a bilo je sigurno vrlo sveze, kenguri ubijeni prethodni dan.
Ups, o ubojstvima je bilo riječ. No, svejedno on ne zna čitati graf.jebate ova samoubojstva naziva homicide rate.![]()
Ti očekuješ od portira da zna zemljopis.Ovaj febo kaci snimak iz Kijeva i misli da je Rusija
Trebali su tu izjavu čuvati za 1.April.Estonija je postavila ultimatum Kini
„Ako Kina želi da održi dobre odnose sa Estonijom, mora prestati da podržava Rusiju“, rekao je estonski ministar spoljnih poslova Margus Cahkna.
![]()
Nikakva šteta.Znači pobili Rusi u kotlu 10k Ukra.
![]()
Nije neko nego glavom i bradom državna tajnica.Ako neko moze da ti nabije u glavu pricu o pola miliona mrtve iracke dece ne cude me tvoji stavovi, usput napisi koliko je ukupno bilo zrtava u Iraku tokom tog rata.
A što radi NATO u Njemačkoj već 80 godina?Pitanje svih pitanja je zasto Ukrajina zeli u Nato? Vi mislite da je to zato sto su maloumni i zapad ih preveo zedne preko vode a ja sam siguran da se plase Rusije i vodje sa pendrekom, ista stvar se desila i u Estoniji, Litvaniji i Letoniji a Rusi jednostavno ne mogu da se pomire da vise nisu osovina oko koje se sve vrti.Kada vec pominjete Moldaviju sta traze ruske snage i njihova baza na tlu suverene Moladavije gde su pre 35 godina ostale da sprece sukobe medju staanovnistvom razlicitih narodnosti. Vidim da Vas brine progon Rusa u Ukrajini ali ne hajete za progon Ukrajinaca u Ukrajini (Donbasu i Lugansku) koji se desio pre reakcije Ukrajinaca na Putinove svinjarije tamo ili ste mozda vec zaboravili a moguce i niste culi jer ruska propaganda spada u najjace na svetu.