nebanesc
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad će godišnjica Mitrovdanske ofanzive.Ja sam to dozivijo 90ih na tlu opstine Nevesinje I sad ovog momenta mi prostruji cijelim tijelo osjeca radost I. Kleknuo Sam zagrlio grunt I tako lezao duuugo. Neopisivo dogadja za pa ce je dok Sam ziv
Eto ta ručka će spasiti PokrovskKVA LITET RUSKIH VOZILA:
Pogledajte prilog 1813308
Zanimljivo. Deluje kao prilično tačno. Bugari i Hrvati imaju na prvom mestu Nemce. Međutim, Bugari imaju snažne simpatije prema Srbima i Rusima. Za njih ima nade. Onda ide ta turanska veza Turska, Albanija, Kosovo i BiH.
ali zato ima lepe zube..Prateci emisiju "aktuelnosti" gde ucestvuje par vrlo dobrih strucnjaka od samog pocetka rata neki od njih su stalno spominjali rusku strategiju "articoka". Dakle Loso samo kupi tudju pamet pa za rvate se prosipa ko biva neki "strateg". A I smijesan je sa onim nacinom oblacenja ko neki kicos cigojner.
Nije poenta u letu ili zimi ...ove nesretnike je poslo Tzar od krmelja po UkrajiniNa snimku sva godišnja doba.
Imaju li Ukri nešto novo da prikažu osim da recikliraju stare snimke?
Ima li neki novi gejm ćenđer sa zapada?

Godinu dana za 70 Km....Od Ugljedara (koji je pao prošle godine) do reke Jančur (gde je sada front) ima 70km.
Još toliko ima do Zaporožja i Dnjepra a jedine prepreke su samo neka selca..![]()

Nije poenta u letu ili zimi ...ove nesretnike je poslo Tzar od krmelja po Ukrajini
Pa zali se njemu![]()
Evo, pitaj čoveka dole u komentarima.Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Godinu dana za 70 Km....
Bjavoooooooooooo uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()