Izvini, ali blage veze nemas.A što ja znam, Pokrovsk je po objavljenom izvješćima Rusa pao prije pola godine. Što se sad tamo izvodi nemam pojma, valjda ga Ukropi opet osvajaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, ali blage veze nemas.A što ja znam, Pokrovsk je po objavljenom izvješćima Rusa pao prije pola godine. Što se sad tamo izvodi nemam pojma, valjda ga Ukropi opet osvajaju.
Jest ali i Marioolj je 180km udaljen sve je to trebalo očistiti180 km od pokrovska je duboko u rusij, do Donjecka priblizno 50 km
Nisam očajan, divim se onima koji vjeruju u gubitke 50:1Čemu toliki očaj?
Prihvati stvari kakve jesu i kreni dalje.
Pritisak će odmah da padne.

A jbt duhovito je da se malo zabrinemIzvini, ali blage veze nemas.
Ne secam se da je rusko MO pre pola godine dalo takvo saopstenje.A što ja znam, Pokrovsk je po objavljenom izvješćima Rusa pao prije pola godine. Što se sad tamo izvodi nemam pojma, valjda ga Ukropi opet osvajaju.
Pa nuklearne sigurno neće ali bi mogli nešto što može dobaciti do Amerike ..Verujem da Tramp to ima u glavi celo vreme ..Možda su mu zato pošiljke oslabile ?A jbt duhovito je da se malo zabrinem
Šta je sljedeće? "Tvoja mama" fore?
Bajden nije upravljao ni svojom bešikom.Da, on je glumac. A tko upravlja s njim?
Prije je to bio Bajden. A danas?
Jel imaš neki link za tu tvrdnju ili su ti se pomešali gradovi ..Ne zameram treba ih sve zapamtitiA što ja znam, Pokrovsk je po objavljenom izvješćima Rusa pao prije pola godine. Što se sad tamo izvodi nemam pojma, valjda ga Ukropi opet osvajaju.
Pozdravio te komandant ISISa iz Bele Kuće.Talibani su uvek bili i sada su teroristi i mogu ih prihvatiti jedino licemerni komunisti koji su kroz istoriuj bili jako prilagodljivi
Naravno da nema, njihova retorika se zasniva ako ja procenim Kupjansk ce pasti za mesec dana a on padne za 2, moja izjava se uzima za provociranje da sam lagao, lupao itd.Jel imaš neki link za tu tvrdnju ili su ti se pomešali gradovi ..Ne zameram treba ih sve zapamtiti
Dobro, ko upravlja Zelenskijem.Bajden nije upravljao ni svojom bešikom.
ima nesto sa selenskiPozdravio te komandant ISISa iz Bele Kuće.
Ups, pogrešio sam, biće u WH u petak, trenutno je u Briselu
Pogledajte prilog 1811762
Pa da, umjesto da Zapad uopće ne ulaže u Kijev, i evo Rusi se povlače s Krima....
Medvedev: Što više Zapad ulaže u Kijev, više će se teritorije vratiti Rusiji
Daj taj link od pre pola godine.A što ja znam, Pokrovsk je po objavljenom izvješćima Rusa pao prije pola godine.
Follow the money.Dobro, ko upravlja Zelenskijem.
Porodica Haarp? Braća Kemtrejls?
Nastavit ćeš se izmotavati, ili ćeš reći "Lupetam, jer nemam pojma"?Follow the money.
Hoćeš šta, jedno ime?Nastavit ćeš se izmotavati, ili ćeš reći "Lupetam, jer nemam pojma"?
Ajmo polako, vidim da si dekoncetriran.Hoćeš šta, jedno ime?
Ne pravi se gluplji nego što jesi.
Pratim ovu tematiku malo preko Hrvatski medija. Zadnjih dana nema ni minute u dnevnicima HRT, RTL, itd. Da se nije razbolio Tabak, Akrap i ostali. Kažu da je i ćutanje vid komunikacije. Molim ove starije da mi prevedu stanje, da nije možda vezano za Pokrovsk?