Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 54 55,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,4%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,9%

• Ukupno glasova
    97
❗️ Дњепропетровска област. Успеси руских оружаних снага

🟥 Од раног јутра, наша авијација и артиљерија ударају по резервама украјинских оружаних снага у области насеља Покровско;

🟥 Руски јуришни авиони и оклопна возила ударају по непријатељу на прилазима насељу Андријевка;

🟥 Поред тога, руске оружане снаге уништавају украјинско особље на полигонима за вежбање у Дњепропетровској области;

🟥 Тактички ракетни систем „Искандер“ погодио је 35. одвојену бригаду морске пешадије током церемоније доделе награда.

Satanisti su uvijek svoje sluge uguzljubi ostavljali na cjedilu ili ih gurnuli u provaliju. Ove scene u Kabulu su majka sta je bilo u Vijetnamu. Ja nisam MNOGO pismeni na ovom sokocalu jbga star Sam. Moze se lako naci te snimke iz Vijetnama samo ukucajte bjezanija iz Vijetnama. Pa da vidite kako se bacaju helikopteri u vodu heheeee
Decenijama su vijetnamci se Satanistima prividjali.... Jerbo kad ih je legendarni vojskovodja Ho Shi Min pocero Leleee bjezanije za medalju olimpijsku.
Легендарни војсковођа је био генерал Ђап! Хо Ши Мин је био политичка фигура.

570502998_840462218740502_2052981755035357531_n.jpg

Зеленски лаже о ситуацији у Покровску и Купјанску, рекао је посланик Безугла.

„Тренутно председник отворено лаже о ситуацији у Покровску и Купјанску. И видите, да је ова лаж била намерна информативна операција са његове стране, одлуке би се доносиле на основу истинитих, проверених информација... Али наше одлуке се доносе на основу истих тих трулих лажи, које заударају на сленг културу Генералштаба, и сервирају се председнику, а он... видите. Ствар је воље, да ли конзумирати или не. Или тражити алтернативу“, написала је Безуглаја на свом Телеграм каналу.

⭐️ Ово се односи на Зеленскијево обећање да ће „очистити Купјанск“ и „недостатак резултата у Покровску“. У међувремену, сами украјински војни званичници извештавају да је Покровск већ ефикасно изгубљен.

Ako smo pred tim olosem zmurili decenijama ko smo i sta smo zakljuci sam. Bilo svakavih vladalaca po svetu sa nadimcima kao Ludi, Pijani, Okrutni a svega toga je bilo samo u jednom Ivanu. Poznat ti je ovaj tekst iz proslog veka,sigurno "Mi car samodrzac cele Rusije, Gubernije moskovske, Gubernije ...." JOs je jadnije stradanje naroda u vreme ludog Staljina i smesnije predsednikovanje pijanog Jeljcina i kocopernog iskompleksiranog dripca Putina. Regan je bio samo vestern glumac bez ijedne velike i ozbiljne uloge ali zato dobar predsednik, vidim da si prisustvovao urokavanju Zelenskog kokainom i primanju mita zajedno sa putinistima sa Krste. Uhvatili Rusi Izraelca, iseljenika iz Rusije da skuplja organe, do sada ste tvrduli na Krsti da to rade Siptari Ukrajinci, eee moji Putkofili.
Дужи а површнији упис нисам одавно читао.
Ко смо? Од '48-е сигурно нисмо руски већ западни пулени и отета деца нису наручена СССР-а већ са запада.
Ништа ми нисмо тврдили, жута кућа је чињеница коју ти очигледно негираш, што веома много говори о теби.
Нема потребе да присуствујем на кокаинској гозби Зеленског, очигледно је и ко је и шта је, минули рад га дефинише.

Ukrajinski Telegram kanal izvijestio je da su civili u Pokrovsku počeli bježati iz svojih domova i odlaziti na teritorij pod kontrolom Rusije.
Укро сатанисти поједине побише дроновима да их спрече у преласку у сигурну руску зону.
Исто је прошла цивилна албанска колона која се враћала под окриље ВЈ-е, спржише их НАТО сатанисти.

U Americi sve je izandjano truHlo I bazdi na trulez I gnoj. Zato nije nista cudno da im ti avioni I ostalo padaju ko truHla kruska. U Americi cijela infrastruktura sagradjena prije 50 I kusur godina je trulez..... Oko 25.000 most ova je truHlo I vozaci prelaze preko njih na vlasti tu odgovornost. Nema se para za barem renoviranje a svako malo most ovi padaju. Nemaju ni Metra brzih zeljeznice a kitajci zadnjih 30g izgradili preko 50.000 km pruga I po prilican broj km superbrzih pruga gde vozovi pice minimum 250 kmh. A samo prije 30 I kusur godina kinezi su bili predmet sprdnje zaostalosti siromastva it'd.
Ово апсолутно није тачно, ја био видео, прво возити се возом је за ситну стоку исто као и живети у стану. Амери се возе колима и живе у кућама и већина има бар пола хектара земље око куће. Они који пишу горње цитиране лажи треба да се запитају за своје ментално здравље

Back