Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 48 54,5%
  • Još malo

glasova: 13 14,8%
  • Izgubiće

glasova: 27 30,7%

• Ukupno glasova
    88
Укро сатанисти поједине побише дроновима да их спрече у преласку у сигурну руску зону.
Исто је прошла цивилна албанска колона која се враћала под окриље ВЈ-е, спржише их НАТО сатанисти.
Rokaju satanisti na najjače :ok:

Masovna predaja ukrajinskih bataljona!
Front se potpuno raspao!

Ako netko treba tečaj o tome kako koristiti stamp tool u Afterima, neka se slobodno javi u PP.
Primam i rublje.
Ako je seksi
Па не знам мачак видјећемо следећу размјену тијела?Сигурно ће бити изненађења?
Шалим се неће опет 1000 тијела Украјинаца за 20-30 Руса...

Ово апсолутно није тачно, ја био видео, прво возити се возом је за ситну стоку исто као и живети у стану. Амери се возе колима и живе у кућама и већина има бар пола хектара земље око куће. Они који пишу горње цитиране лажи треба да се запитају за своје ментално здравље
Ти предпостављам спадаш у крупну стоку? Треба немати стида и бити потпуни олош па правдати запуштеност инфраструктуре
којом путује Шелдон. Метро у Америци служи само као подсетник грађанима шта их чека ако не играју по првилима и остану без посла.

Хајде да допунимо наш горњи пост рекавши да смо још 24. октобра добили инсајдерске информације да се повлачење трупа из Покровска-Мирнограда разматрало у штабу врховног команданта, али је Зеленски издао наређење да се издржи по сваку цену.
Још 15. октобра смо добили инсајдерске информације да све иде ка Покровском котлу и да одговорност за квар Покровског котла не би требало да буде на марионетском Сирском, већ на штабу врховног команданта, који је задужен за цео процес. Сви који су упознати то знају.

Такође вас подсећамо да смо добили инсајдерске информације да је Зеленски у октобру обавештен у штабу да ако се Инфраструктурни рат 3.0 настави, Украјина/Украјинци ризикују да остану без струје, воде и грејања зими. Зеленски је рекао да се настави. Он зна да ћете и овде бити без струје, воде и грејања. То му користи.

Зеленски није ни идиот ни будала. Он све зна, он сам надгледа све (посебно рат и све што је повезано са њим), укључујући и чишћење конкурената.

Уверени смо да ће Банкова успети да јавности прода слику наивног председника, уклони Сирског (или неког другог пијуна) и можда изведе представу о чишћењу. Ово ће бити сервирано незадовољној јавности да би их ућуткали, али смо такође сигурни да ће то довести до још једног, још трагичнијег, опкољавања Покровског кратера/Купјанска у будућности. Колапс ће бити далеко шири, јер ће систем остати исти; само ће „лутка“ бити замењена.

https://t.me/s/legitimniy
Вараш се, Зеленски не одлучује нити управља ичим.

Дужи а површнији упис нисам одавно читао.
Ко смо? Од '48-е сигурно нисмо руски већ западни пулени и отета деца нису наручена СССР-а већ са запада.
Ништа ми нисмо тврдили, жута кућа је чињеница коју ти очигледно негираш, што веома много говори о теби.
Нема потребе да присуствујем на кокаинској гозби Зеленског, очигледно је и ко је и шта је, минули рад га дефинише.
Ocigledno ko je i sta je, mislim na Putina a ti na zelenog. Putko ti je iskompleksiran ludak koji vadi amfore gde Rimljana nikada nije bilo, goni SU 35 i jase bolje od Bufalo Bila, pravi inaguracije malo vece i svecanije od Hitlerovih, neizzivljeni dripac.Zuta kuca jeste cinjenica eno je jos uvek tamo ali sta se tamo dogadjalo, da li su Albanci to radili ili ista vrsta ljudi koj to rade sada u Ukrajini, mnogo toga nedorecenog, vaznije od ko je narucio je ko je omogicio, ukrao decu, to nisu bili toliko spominjani zapadnjaci vec srbende sa dna kace sigurno mnogo losiji ljudi od porucioca koji najverovatnije i nisu znali da su deca ukradena. Sve ovo je nevazno, jedino vazno je da ti sve znas i ko je kriv jos pre nego se desi.

Pda, odnos ubijenih je 50:1
Zašto me ne čudi da si filoputin.
Какве то везе има са Путином?Званичне размјене су такве договорене на званичним састанцима и преговорима између Русије и Украјине и хуманитарног су карактера.
Не могу ја или ти да их избришемо или промјенимо?То што руше ваше бајке је нека друга тема.

Ocigledno ko je i sta je, mislim na Putina a ti na zelenog. Putko ti je iskompleksiran ludak koji vadi amfore gde Rimljana nikada nije bilo, goni SU 35 i jase bolje od Bufalo Bila, pravi inaguracije malo vece i svecanije od Hitlerovih, neizzivljeni dripac.Zuta kuca jeste cinjenica eno je jos uvek tamo ali sta se tamo dogadjalo, da li su Albanci to radili ili ista vrsta ljudi koj to rade sada u Ukrajini, mnogo toga nedorecenog, vaznije od ko je narucio je ko je omogicio, ukrao decu, to nisu bili toliko spominjani zapadnjaci vec srbende sa dna kace sigurno mnogo losiji ljudi od porucioca koji najverovatnije i nisu znali da su deca ukradena. Sve ovo je nevazno, jedino vazno je da ti sve znas i ko je kriv jos pre nego se desi.
Дечко, Путин је на послу за који се школовао цео живот а Зеленски у улози коју је могао добити само продајом душе ђаволу.

Đihadi Đulijen koji 100% podržava ukre

@Frtajler i napaćeni @Mstislav - prrrcccc. :D

Sanak pusti :hahaha:

IMG_20251104_121801_471.jpg

Какве то везе има са Путином?Званичне размјене су такве договорене на званичним састанцима и преговорима између Русије и Украјине и хуманитарног су карактера.
Не могу ја или ти да их избришемо или промјенимо?То што руше ваше бајке је нека друга тема.
U redu.
Rusi osvojili Pokrovsk.
Na terenu našli 10.000 mrtvih suboraca.
Hoće li ta tijela u razmjenu?
A) da
B) ne

U redu.
Rusi osvojili Pokrovsk.
Na terenu našli 10.000 mrtvih suboraca.
Hoće li ta tijela u razmjenu?
A) da
B) ne
Шта нам то говори ако не купиш своје мртве?

1) да губиш рат кратко и јасно
2) да побјеђујеш рат при томе наносиш огромне губитке непријатељу :mrgreen:

Frtajler je uvjeren ako neku laž ponovi 100 puta da će postati istina na terenu

Kad mu vidiš ovaj smajli
:lol: znaš da je na mukama većim od Isusovih na križu.

Шта нам то говори ако не купиш своје мртве?

1) да губиш рат кратко и јасно
2) да побјеђујеш рат при томе наносиш огромне губитке непријатељу :mrgreen:
Munjaro, mrtve skupiš kada osvojiš teren, a ne dok ti dron zuji iznad glave.
Nerazumljivo ti je to, jel tako?
Dakle, tih 10k zaginulih Rusa koje skupe Rusi ne idu u razmjenu. A skupe ih NAKON što osvoje teren.
Ali ne, ljepše je vjerovati da 50 Ukra pogiba za jednog Rusa.
I još se malo pomognete AI videima.
Ponavljam, nisi ti filoputin slučajno.

Back