Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 49 55,1%
  • Još malo

glasova: 13 14,6%
  • Izgubiće

glasova: 27 30,3%

• Ukupno glasova
    89
РФ на пример нема традицију изнајмљивања материца својих суграђанки по чему је постојбина древних Укра позната у свету. Знам више случајева у Србији. Да је РФ вадила органе својих или туђих војника, светски "медији" не би имали ни једну другу тему осим те. Медицина у РФ је хумана, тако су образовани.
Zamena teza, materice iznajmljuje sirotinja ukrajinska, ruska i jos cesce juznoamericka,umesto da dokazujes da su Ukrajinci vadili organe ti samo tvrdis da to Rusi nisu radili sto ja nisam uopste tvrdio. Rusi nisu nista gori ili bolji od drugih naroda ali jos od Ivana Groznog imaju na vlasti neke van vinkla cudne grupe ljudi sa jos gorim vodjama na celu.

Zamena teza, materice iznajmljuje sirotinja ukrajinska, ruska i jos cesce juznoamericka,umesto da dokazujes da su Ukrajinci vadili organe ti samo tvrdis da to Rusi nisu radili sto ja nisam uopste tvrdio. Rusi nisu nista gori ili bolji od drugih naroda ali jos od Ivana Groznog imaju na vlasti neke van vinkla cudne grupe ljudi sa jos gorim vodjama na celu.

ma pusti to nego sto se teme tice, jel' pao Pokrovsk? Bio sam odsutan par dana nisam u toku

Mislis na to sto su oprostili grehe i zlocine bivsim kolaboraterima tipa Bandera, Horti, Gelen, Draza ili Djujic zbog ocekivanog sukoba sa komunistima? Bas ti pises samo da bi napisao, sta su to uradili u Ukrajini ili SSSRu zapadnjaci? Sprecavali su i sprecili njihov izvoz komunizma kad god je za to bilo potrebe a to je dobro delo.
Radili su to negovanjem nacista.

Zamena teza, materice iznajmljuje sirotinja ukrajinska, ruska i jos cesce juznoamericka,
Samo je u Ukrajini to bilo institucionalizovano od strane države.

umesto da dokazujes da su Ukrajinci vadili organe ti samo tvrdis da to Rusi nisu radili sto ja nisam uopste tvrdio. Rusi nisu nista gori ili bolji od drugih naroda ali jos od Ivana Groznog imaju na vlasti neke van vinkla cudne grupe ljudi sa jos gorim vodjama na celu.
Opet on sa istorijama, Đuro Đuro...

Podsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorij
U godinama sam, zaboravljam.
1999 agresija na Jugoslaviju i okupacija dela teritorije
1989 agresija na Panamu i okupacija dela teritorije.
1959 agresija na Kubu danas okupiraju deo teritorije koju su pretvorili u zatvor.
Ima jos al sam mator covek....

Jesi ti siguran da su Siptari prodavali srpske organe a da Srbi nisu srpske i siptaraske? Kada Karla optuzi Srbe za masakre onda je placenik, *****, zlocinac i jos mnogo sta a kada kaze da su Siptari prodavali organe pretvoris je u anndjela. Nisam recit kao Cercil pa cu upotrebiti njrgove reci "Kada rat pocne prva zrtva je istina"

То је толико очигледно из твојих постова да није потребно даље доказивати.

Nemam dnevne. Kroz Habarovsk sam samo prošla noću na putu za Vladivostok.
зато сам и тражио дневне да се покаже мало тропска клима и све чари што пружа руска држава
извини, а није ти пало на памет да путујеш по шпанији, малти, филипинима....?

зато сам и тражио дневне да се покаже мало тропска клима и све чари што пружа руска држава

Две преда мном стазе стоје:
Једна с цвећем, друга с трњем;
Гвоздене су ноге моје –
Идем трњу да се врнем.

Ја уступам цвећа стазе
Којима је нога мека;
Нек’ по цвећу жене газе,
А трње је за човека!

Велики Ђура

Pisala mi neka ukrajinka, ali je brzo ucutala 🤣
Screenshot_2025-11-03-08-50-35-294_com.twitter.android.jpg

1999 agresija na Jugoslaviju i okupacija dela teritorije
1989 agresija na Panamu i okupacija dela teritorije.
1959 agresija na Kubu danas okupiraju deo teritorije koju su pretvorili u zatvor.
Ima jos al sam mator covek....
Gdje preskoči nesretni Irak i smrt 500000 djece koja su bila vrijedna svrgavanja Sadama i Libiju gdje su ubili Gadafija kao kera .
Čudno je najviše to što su sve takve demokratske intervencije zapada prema državama koje imaju resurse ( naftu ), kao što je i ovo trenutno gužvanje oko Venecuele (najveće rezerve nafte na svijetu ) ili recimo Nigerije (takođe nafta ), dok recimo ovi kooperatvni kao recimo Saudijci još uvjek odsjecaju udove i tranžiraju novinare , ili recimo Meksiko preko koga ide 90% droge u USA i gdje karteli vladaju čitavim pokrajinama i kače suparnike na nadvožnjake !
Ali hebiga, svjetionik demonkratije ti je to bato! :think:

Можда је боље путовати по Буркини Фасо или Нигерији него по Шведској и Норвешкој.
У сваком случају занимљивије.

🇷🇺💬Дмитриј Медведев:

„Пола трилиона евра“

То је тачно колико је Запад пребацио бандеровској клики од 2022. Много?

Зависи како гледаш на то.
С једне стране, лудо много. Чак и ако се узме у обзир колико су крвави кијевски кловнови (у даљем тексту - ККК, не треба мешати са америчким расистичким Ку Клукс Кланом) украли из оптицаја. А новоформирани ККК је украо огромно. Али чак и ако се узме у обзир дивља крађа бандеровског режима - то је и даље скандалозно, критично много. Са овим новцем могла се изградити нова неутрална и просперитетна Украјина. Али није било суђено.

С друге стране... неуништиво слободни Пиндостан је потрошио 2,3 билиона долара у Авганистану од 2001. до 2021. године само да би пренео власт са талибана на талибане.

На шта циљам? Што више западни свет троши своје ресурсе на подршку ККК-у, то ће крај приче бити страшнији за режим крвавих кијевских кловнова.

И што је већа територија која ће се на крају вратити у родну Русију. Штавише, све ће се десити баш као САД у Авганистану. Доћи ће до повратка наших грађана и руске власти на историјски руске земље.

Срећан вам предстојећи Дан руског јединства!

Back