Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.362
Ako bolje pogledas sliku videces da tenk gura ispred valjke za razminiranje i krece se bez okretanja kupole, na normalnom teku ovako nesto nije moguce,Svaka cast ko je ovo uradio jbte genijalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bolje pogledas sliku videces da tenk gura ispred valjke za razminiranje i krece se bez okretanja kupole, na normalnom teku ovako nesto nije moguce,Svaka cast ko je ovo uradio jbte genijalno
Radili su to negovanjem nacista.Mislis na to sto su oprostili grehe i zlocine bivsim kolaboraterima tipa Bandera, Horti, Gelen, Draza ili Djujic zbog ocekivanog sukoba sa komunistima? Bas ti pises samo da bi napisao, sta su to uradili u Ukrajini ili SSSRu zapadnjaci? Sprecavali su i sprecili njihov izvoz komunizma kad god je za to bilo potrebe a to je dobro delo.
Samo je u Ukrajini to bilo institucionalizovano od strane države.Zamena teza, materice iznajmljuje sirotinja ukrajinska, ruska i jos cesce juznoamericka,
Opet on sa istorijama, Đuro Đuro...umesto da dokazujes da su Ukrajinci vadili organe ti samo tvrdis da to Rusi nisu radili sto ja nisam uopste tvrdio. Rusi nisu nista gori ili bolji od drugih naroda ali jos od Ivana Groznog imaju na vlasti neke van vinkla cudne grupe ljudi sa jos gorim vodjama na celu.
nece biti pametno ako se japan prciПремијер Јапана одбила Трампу забрану увоза руских енергената-Reuters.
Сада је разумљиво зашто је толико скакала поред Трумпа дан раније. Нервозно!
1999 agresija na Jugoslaviju i okupacija dela teritorijePodsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorij
U godinama sam, zaboravljam.
Jesi ti siguran da su Siptari prodavali srpske organe a da Srbi nisu srpske i siptaraske? Kada Karla optuzi Srbe za masakre onda je placenik, *****, zlocinac i jos mnogo sta a kada kaze da su Siptari prodavali organe pretvoris je u anndjela. Nisam recit kao Cercil pa cu upotrebiti njrgove reci "Kada rat pocne prva zrtva je istina"
зато сам и тражио дневне да се покаже мало тропска клима и све чари што пружа руска државаNemam dnevne. Kroz Habarovsk sam samo prošla noću na putu za Vladivostok.
зато сам и тражио дневне да се покаже мало тропска клима и све чари што пружа руска држава
извини, а није ти пало на памет да путујеш по шпанији, малти, филипинима....?
Gdje preskoči nesretni Irak i smrt 500000 djece koja su bila vrijedna svrgavanja Sadama i Libiju gdje su ubili Gadafija kao kera .1999 agresija na Jugoslaviju i okupacija dela teritorije
1989 agresija na Panamu i okupacija dela teritorije.
1959 agresija na Kubu danas okupiraju deo teritorije koju su pretvorili u zatvor.
Ima jos al sam mator covek....

зато сам и тражио дневне да се покаже мало тропска клима и све чари што пружа руска држава
извини, а није ти пало на памет да путујеш по шпанији, малти, филипинима....?
Можда је боље путовати по Буркини Фасо или Нигерији него по Шведској и Норвешкој.
У сваком случају занимљивије.
Znači zadnji put 1959-te1999 agresija na Jugoslaviju i okupacija dela teritorije
1989 agresija na Panamu i okupacija dela teritorije.
1959 agresija na Kubu danas okupiraju deo teritorije koju su pretvorili u zatvor.
Ima jos al sam mator covek....
Di je onaj video kako jedu hrčkeOstace vise polarnih medveda nego rafinerija u RF.![]()
Руку на срце, "језик" може да буде само жив. Није баш толико тешко онеспособити непријатељског војника у његовој позадини. Али довести га живог је прави подвиг.Ruski SOF dovodi ''žive jezike'' sa Liman direkcije