KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.218
Mačka ili mali ćuko bio unutra, srećom preživjelo je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mačka ili mali ćuko bio unutra, srećom preživjelo je
Kakvo zakucavanje F18 Super Hornet
Trampov komentar: Loše gorivo
Trenutak pada američkog lovca F/A-18F Super Hornet iz sastava Pacifičke flote u Južnom kineskom moru.
Takođe, otprilike u isto vreme, srušio se i helikopter MH-60R Sea Hawk.
Bad fuel -- says Trump
Pokrovsk je odlicno utvrdjen grad. Spremaju se Ukrajinci na ovo par godina,verujem da je dosta toga minirano. Koliko ga Ukrajinskih vojnika brani? Verovatno par hiljada.. Brzati sa osvajanjem moze da kosta mnogo zivota. Vidim da su Rusi porusiili most preko reke kojim se Ukrajinci bili snabdevani,sto govori da ce cekati da potrose zalihe pa tek onda zauzeti. Trenutno je Pokrovsk opkoljen . Opsada zavisi od zaliha,koliko ce trajati. Ne vidim naciin da se Ukrajinci odbrane,izvuku iz obruca.
1350 dan, vreli pocetak novembra i u Donbasu.![]()

Šta se to roštilja?
to su maznjavali displeje sa chipovima iz ves masina na frontu - to bi rekao, ali se malo stidi sadTramvaj u St. Peterburgu
Ili kako bi to @Frtajler histerično rekao - odron od države
Ne zulja mene vec tebe i one tvoje zatrovane putinolom, ne mogu da se pomire da je Rusija u danasnjem svetu zahvaljujuci pogresnoj politici u zadnjih sto godina postala K. od ovce, nesto kao seoski siledzija koji stalno prica kako uvek nosi noz u dzepu.Ali tebe samo Rusija žulja![]()
Vidi sta o tome kazu naucnici a ne politicari manipulanti, dosta smo tupili o tome ali posle tvoje zadnje recenice necu vise, ubi me u pojam.pa da pitamo sija i putina jel su oni te mutivode kada kazu da moze da se zivi do 150 godina? jel su mislili uz pomoc transplantacije?
ja ti kazem da je zapad gurnuo ukre u rat i zbog ljudskih resursa, da im vadi organe
Mislis na to sto su oprostili grehe i zlocine bivsim kolaboraterima tipa Bandera, Horti, Gelen, Draza ili Djujic zbog ocekivanog sukoba sa komunistima? Bas ti pises samo da bi napisao, sta su to uradili u Ukrajini ili SSSRu zapadnjaci? Sprecavali su i sprecili njihov izvoz komunizma kad god je za to bilo potrebe a to je dobro delo.Opet to nema veze sa CIA i njenim planskim korišćenjem nacističkih zločinaca i njihovih kontakata u Ukrajini post ww2.
Nemoj da pišeš samo da bi napisao.
Zamena teza, materice iznajmljuje sirotinja ukrajinska, ruska i jos cesce juznoamericka,umesto da dokazujes da su Ukrajinci vadili organe ti samo tvrdis da to Rusi nisu radili sto ja nisam uopste tvrdio. Rusi nisu nista gori ili bolji od drugih naroda ali jos od Ivana Groznog imaju na vlasti neke van vinkla cudne grupe ljudi sa jos gorim vodjama na celu.РФ на пример нема традицију изнајмљивања материца својих суграђанки по чему је постојбина древних Укра позната у свету. Знам више случајева у Србији. Да је РФ вадила органе својих или туђих војника, светски "медији" не би имали ни једну другу тему осим те. Медицина у РФ је хумана, тако су образовани.
Zamena teza, materice iznajmljuje sirotinja ukrajinska, ruska i jos cesce juznoamericka,umesto da dokazujes da su Ukrajinci vadili organe ti samo tvrdis da to Rusi nisu radili sto ja nisam uopste tvrdio. Rusi nisu nista gori ili bolji od drugih naroda ali jos od Ivana Groznog imaju na vlasti neke van vinkla cudne grupe ljudi sa jos gorim vodjama na celu.
Geniiijalno!Da ali se ovo pokazalo efikasno, može da primi višestruko brojnije udara dronova, odradi zadatak i vrati se.
Nemam pojma, slabo se snalazim u moru lazi Rusa, Ukajinaca, Amerikanaca, Srba i navijaca sa Krste.ma pusti to nego sto se teme tice, jel' pao Pokrovsk? Bio sam odsutan par dana nisam u toku
Nemam pojma, slabo se snalazim u moru lazi Rusa, Ukajinaca, Amerikanaca, Srba i navijaca sa Krste.