Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.596
Jos jedna epska pobeda Rusa i Volodje u trodnevnoj svo nema sumnje.Британски премијер Стармер: "у току су преговори о предаји ракета Томахавк Украјини. Сви радимо на овом питању."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedna epska pobeda Rusa i Volodje u trodnevnoj svo nema sumnje.Британски премијер Стармер: "у току су преговори о предаји ракета Томахавк Украјини. Сви радимо на овом питању."
Ova izjava je poraz svih nas koji bi da živimo bez nuklearne prijetnje nad glavom.Jos jedna epska pobeda Rusa i Volodje u trodnevnoj svo nema sumnje.
Sad se bojis nuklearki, a obicno si ih prizivao sa kolegama po gradovima EU i SAD. Definitivno Rusi gube.Ova izjava je poraz svih nas koji bi da živimo bez nuklearne prijetnje nad glavom.
Za tebe i nije neka šteta ali ima drugih ljudi koji vrijede.
Lažeš, nikad ih nisam prizivao i ja se ne bojim već kažem da bi normalni ljudi da žive...za razliku od vas drugih.Sad se bojis nuklearki, a obično su ih prizivao po gradovima EU i SAD. Definitivno Rusi gube.
Ovde Sam nov clan I Koliko Sam uspio procitati sta ko pise I kroz to pisanje diskusije podastiranje vijesti iz svijeta... Moj zakljucak dosadasnje procjene o clanovi a ove teme ZAKLJUCUJEM da si ti ovde Lider u naivnosti gluposti I debilnosti. Koliko u narednom periodu nadjem nekog ko tebe nadmasuje svakako cu ti reci da ima neko novi ko te nadmasuje. Jedino me interesuje Koliko imas godina I koje si nacionalnosti.Ako Rusi ne pristanu slede novi paketi sankcija: paket nmb. 20, pa paket nmb. 21.... Sve dok Rusi ne pristanu ili ekonomski propadnu...
Ah umalo d azaboravim:
U amrickom kongresu se priprema zakon koji ce Rusiju oznaciti kao drzavu koja sponzorise terorisam!
Ovde mozes da se upoznas detalno sa zakonom:
https://www.congress.gov/bill/119th-congress/house-bill/5797/text
.Nikako ne kapiram da Ukri ne mogu da predvide da im se sprema okruženje, oa da se na vreme izvuku.
Nego izginu ili oni srećniji budu zarobljeni.
Normalni ljudi da zive, ali pod vlascu diktatora iz Kremlja. Nemoj uvijati.Lažeš, nikad ih nisam prizivao i ja se ne bojim već kažem da bi normalni ljudi da žive...za razliku od vas drugih.
Obrati pažnju na postove Jazza, njih dvojica se kolju za titulu najretard foruma.Ovde Sam nov clan I Koliko Sam uspio procitati sta ko pise I kroz to pisanje diskusije podastiranje vijesti iz svijeta... Moj zakljucak dosadasnje procjene o clanovi a ove teme ZAKLJUCUJEM da si ti ovde Lider u naivnosti gluposti I debilnosti. Koliko u narednom periodu nadjem nekog ko tebe nadmasuje svakako cu ti reci da ima neko novi ko te nadmasuje. Jedino me interesuje Koliko imas godina I koje si nacionalnosti.
Jesi K.
Nema nikakvog diktatora iz Kremlja ali ima iz Njemačke u BiH.Normalni ljudi da zive, ali pod vlascu diktatora iz Kremlja. Nemoj uvijati.
Nikako ne kapiram da Ukri ne mogu da predvide da im se sprema okruženje, oa da se na vreme izvuku.
Nego izginu ili oni srećniji budu zarobljeni.
Rusija je PRVI put u svojoj milenijum dugoj istoriji korak ili koplje iznad svih ostalih vojnih sila svijeta. Dakle imaju vojne igracke ubitacne koje niko nema a sa tim igrackama mogu da neprijatelja zvekne a da neprijatelj nema sansu da uzvrati. JEDNA od tih desetak no ih ruskih igracki je ta raketni sistem na nuklearni pogon pa iracka moze da putuje maltene beskonacno I kad joj se naredio da zvekne ruskog neprijatelja od kojeg nema sanse da uzvrati.Пионир 10 и 11 су са нуклеарним погоном изашли изван Сунчевог система. Свака подморница на нуклеарни погон малтене неограничено може да буде под водом, пошто производи и кисеоник из морске воде. Ракета на нуклеарни погон би могла практично неограничено да лети у средњој орбити, након почетног лансирања, па да се у било ком тренутку обруши где јој је задато. То је потпуна новина у односу на све ракете које се лансирају да би у што краћем року негде пале.