LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.596
Zamalo da prežive, slomiše ih Rusi ko mače muškatlu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cca 30k Rusa je svaki mjesec izbačeno iz stroja.Гдје наведи примјер таквих самоубилачких напада?Руси иду споро баш из разлога да их мање изгине.За сваки напад иде озбиљна припрема.
Не иду масовно оклопом већ пуно мањих упада са живом силом.Због ширине и дужине непокривеног терена користе моторе, квадове да добију на брзини.Иде споро али иде.
А да Украјинци погоде углавном дроном ( јер се тешка артиљерија више и не спомиње) и по којег Руса није нека велика тајна.
Масовне погибије Руса нема од 2022 године када су поприлично брзо напредовали и тако отварали простор да им непокривену и необезбјеђену логистику гађају.То ти је сва мудролија.Све ово после око гађања рафинерије која је лако запаљива је само представа за јавност.Упад у Курск је био лабуђи пијев.Нису метра освојили у овој години, константно губе.

Okej.Великог ли умијећа погодити резервоар нафте цивилне небрањене рафинерије.Види чак се и запалила нафта...Слаба вам је утјеха.

Bori se sa prvom armijom sveta, i dobija...Okej.
Druga armija svijeta se 3.5 godine bori sa fegetlijskim pajacem na kokainu i osvaja 1% teritorija godišnje?
Reci mi da nije istina.

Ево управо Руси прилагођавају закон да могу користити резервисте - 2 милиона и када није проглашен званично рат.Русија и Украјина су размениле
тела погинулих у односу 1.000:31.
1.000 тела је предато украјинским оружаним снагама, док је 31 тело предато руским оружаним снагама, саопштио је украјински Координациони штаб.
I ti vrdaš?Jbg kad ne izvuces trupe na vreme i ostaviš ih na milost TOS i ostalim ubojitim sredstvima dobiješ to što ne želiš da vidiš ..Cena ovih kotlića koje im prave non stop i premoći ruske artiljerije na bojnom polju
Ozbiljno, Ameri ratuju u Ukrajini?Bori se sa prvom armijom sveta, i dobija...![]()
Знаш и сам да то није истина и да је он само фигура.Нато је потрошио милијарде на одбрану Украјине.Okej.
Druga armija svijeta se 3.5 godine bori sa fegetlijskim pajacem na kokainu i osvaja 1% teritorija godišnje?
Reci mi da nije istina.
Јеси ли свјестан да тај твој податак значи да је погинуло 1440000 Руса до сада.Cca 30k Rusa je svaki mjesec izbačeno iz stroja.
Za počekak, svi oni Mad Max motoristi su samoubojice, imaju 5% šanse za preživljavanje.
Poginuli + ranjeni, i naravno da borbe nisu istog intenziteta.Знаш и сам да то није истина и да је он само фигура.Нато је потрошио милијарде на одбрану Украјине.
Панично су тражили хаубичне гранате, миницију, било шта и опет Украјина губи рат јер троши своју живу силу.
Јеси ли свјестан да тај твој податак значи да је погинуло 1440000 Руса до сада.
Дај буди мало реалнији, ја разумијем да навијаш али мало реалности није на одмет.Испадаш смијешан.
Ja mogu zamisliti jer sam iskusio explozije minobacaca od 120mm. I to je uzas kad se nadje u par stotina metara u momentu explozije mb. Ali Ali to je djecja igracka naspram bilo kojeg FabНе мора да побједи причам о разарању Украјине.Сваки напад на руске рафинерије које су реално далеко мање, Руси су вратили са вишеструко јачим нападима по украјинској инфраструктури.Не знам зашто вас то радује?Неки дан су бацили преко 260 ФАБ бомби.Да ли можеш замислити шта то значи у пракси чак и да нико није погинуо.
Evo link brate mili. Samo da ne lupetaš gluposti više po topiku. Ovo naravno nema veze sa Rusijom, već je jedini zapadni izvor zasnovan na makar kakvim takvim ozbiljnim podacima i činjenicima. Sve ostalo su potpune nebuloze. Verovatno da su i ove brojke malo "naduvali", ali dosta je verovatno da su na pravom tragu.Poginuli + ranjeni, i naravno da borbe nisu istog intenziteta.
A koja je tvoja procjena ruskih gubitaka ove godine, prosječno, mjesečno.
Imaš li neki link? Bilo koji izvor?
Ja mogu zamisliti jer sam iskusio explozije minobacaca od 120mm. I to je uzas kad se nadje u par stotina metara u momentu explozije mb. Ali Ali to je djecja igracka naspram bilo kojeg Fab
Kukala mu majka ko se zatekne u krugu 3km explozije bilo koje Fab. Posledice su stravicne...gubitak sluha I teske mentalno Posledice... Bolje je poginuti nego to iskusiti. A tek oni nesrecnici Koji se zateknu u krugu manje od 1km....nek I'm je svevisnji na pomoci da im pomogne sto brzu smrt.
Хаубица М84 од 152 мм је пала од мене ајд да кажем 250-300 метара док сам био у аутомобилу.Ja mogu zamisliti jer sam iskusio explozije minobacaca od 120mm. I to je uzas kad se nadje u par stotina metara u momentu explozije mb. Ali Ali to je djecja igracka naspram bilo kojeg Fab
Kukala mu majka ko se zatekne u krugu 3km explozije bilo koje Fab. Posledice su stravicne...gubitak sluha I teske mentalno Posledice... Bolje je poginuti nego to iskusiti. A tek oni nesrecnici Koji se zateknu u krugu manje od 1km....nek I'm je svevisnji na pomoci da im pomogne sto brzu smrt.