Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.341
I zašto ne sravne Kijev?То није питање храбрости, него мозга. Зашто да ризикују и надлећу када само могу даљински да испале и забораве?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zašto ne sravne Kijev?То није питање храбрости, него мозга. Зашто да ризикују и надлећу када само могу даљински да испале и забораве?
Покушај да замислиш шта би остало од Кијева после таквог покушаја? Мали проблеми се успешно решавају великим."Ukrajina na putu da dron Cesnom gađa Moskvu prljavom bombom i biološkim agensima"
Ne secam se da si nesto rekao.A odgovor na pitanje glasi kako
Rusi samo dovlačeЈош једна размена тела палих војника.
1.000
31
Мајку свих руских градова? За тако нешто је потребно спровођење твојих предлога са "прљавом бомбом" и биолошких агенсима. А и онда би вероватно употребили неколико неутронских, да град што мање буде оштећен, али дератизован.I zašto ne sravne Kijev?
Руси масовно гину Украјинци имају супер моћи.А иначе Руси имају свега више и све више користе - неколико пута више од Украјинаца.Možda da Ukrajina kapitulira pa da Rusi prestanu masovno ginuti?
Da Ukri prestanu uništavati rafinerije i tvornice po Rusiji?
Da završe rat pobjedom i maknu sankcije?
Samo sam pomislio u sebi - pazi budale"Ukrajina na putu da dron Cesnom gađa Moskvu prljavom bombom i biološkim agensima"
I nikako da padnu ni dace Pokrovska. Ukrajinci su supermeni.
Pa ništa, ali ako mogu, povući će sa sobom što više Rusa, normalno.Покушај да замислиш шта би остало од Кијева после таквог покушаја? Мали проблеми се успешно решавају великим.
Октобарска размјена практично се наставља сличан низ, не треба бити пуно паметан па нагађати каква ће бити размјена у новембру и децембру.

Poruka u temi "Rat u Ukrajini (39)" https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-39.1038805/post-51800894Ne secam se da si nesto rekao.
Kognitivna disonanca, vidis da zamenjuje strategiju izvrtanjem cinjenica i izmisljanjem narativa.Руси масовно гину Украјинци имају супер моћи.А иначе Руси имају свега више и све више користе - неколико пута више од Украјинаца.
По којој логици си закључио да их гине онда више?Дај ми ту формулу.
Ово је можда било занимљиво 2022 године али данас је поприлично наивно чак и глупо.
Оно што преживи остане ћораво и глуво до краја живота.Zamisli bace bombu od tri tone eksploziva i to u desetak metara preciznosti na tolikoj daljini.
Ona pobije sve u kilometarskom krugu pd cilja, većina ukrovojnika i ne stigne da vidi Rusa niti bude svjesna od čega je umrla.
To je Ilon Mask rekao.Poruka u temi "Rat u Ukrajini (39)" https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-39.1038805/post-51800894
Nisi primijetio da Ukri djeluju reaktivno a ne proaktivno?Мајку свих руских градова? За тако нешто је потребно спровођење твојих предлога са "прљавом бомбом" и биолошких агенсима. А и онда би вероватно употребили неколико неутронских, да град што мање буде оштећен, али дератизован.
Ma treba ih pustit da sami između sebe diskutuju i teše se, neka sami sebe ubedjuju da ukri pobeđuju hahahaKognitivna disonanca, vidis da zamenjuje strategiju izvrtanjem cinjenica i izmisljanjem narativa.
Jbg to je tako kad ti zapad spremi propagandni gotov proizvod da je Rusija pred raspadom i svaka cinjenica koja mu odstupa od narativa dovodi do haosa na temi, razvodnjavanje diskusije, izmislja neke citate koje nisu nikad ni receni.
Gine ih više upravo zato: zato jer mogu svaki mjesec poslati u smrt 30k vojnika, pa regrutirati nove. Ruski vojnik je izuzetno jeftin.Руси масовно гину Украјинци имају супер моћи.А иначе Руси имају свега више и све више користе - неколико пута више од Украјинаца.
По којој логици си закључио да их гине онда више?Дај ми ту формулу.
Ово је можда било занимљиво 2022 године али данас је поприлично наивно чак и глупо.
Pitao sam tebe, Ilon je trenutno na nekom sastanku pa ne odgovara.To je Ilon Mask rekao.
Nemam vremena, neozbiljan si.Pitao sam tebe, Ilon je trenutno na nekom sastanku pa ne odgovara.
I nisam siguran da je na Krsti
Pa tako reci, "Vrdam i glupiram se jer ne znam šta bih odgovorio"Nemam vremena, neozbiljan si.
Sačuvaj Bože.Gine ih više upravo zato: zato jer mogu svaki mjesec poslati u smrt 30k vojnika, pa regrutirati nove. Ruski vojnik je izuzetno jeftin.
Ti samoubilački juriši koji Rusi izvode po Ukrajini su potpuno suludi.
Jok, prvo nisam duzan da ti odgovorim, drugo sinoc onaj tvoj pokusaj jeftine fore da mi uvalis da sam napisao nesto sto nisam te eliminise iz mojih daljih diskusija.Pa tako reci, "Vrdam i glupiram se jer ne znam šta bih odgovorio"