LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.231
Ratni zarobljenici iz 225. puka Ukrajinskih oružanih snaga govore istinu koja neće biti prikazana na ukrajinskoj televiziji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
<SPAM>Разумео сам то од првог коментара.
Напротив, мислим и понављам да је такав сукоб могућ. То што раде на Блиском истоку и посебно против Ирана (који је овакав, управо, заштитник меког трбуха Русије) је директан ударац на стратешке и виталне руске националне интересе. Ако је Американцима испран мозак, а јесте, са јудеопијетизмом, са оним што Руси зову "јудејствујући јерес", то код Руса, укључујући и државни врх, није случај.
Ако луђаци у Тел Авиву/Јерусалиму наставе као до сада, тада руско уплитање није искључено, као што сам написао у првом коментару. Интензивно наоружавање Ирана од стране РФ и Кине то потврђује.
mnogo te boli kako su himarsi prdeknuli da jedno te istu vest kacis 2 puta

kopija americkog b2!? kojed smo mi jednog srushili u spachvanskim shumama!Најновија руска комбинација микроталасне пећи и машине за прање веша ускоро ће бити објављена. Изгледа занимљиво.
Pogledajte prilog 1795765
Нико не жели мухамеданско море у случају, не дај Боже, нестанка Израела. Чињеница је да Израел то зна и чак геноцидно злоупотребљава.
B2Најновија руска комбинација микроталасне пећи и машине за прање веша ускоро ће бити објављена. Изгледа занимљиво.
Pogledajte prilog 1795765
To je nemacki Horten 229.kopija americkog b2!? kojed smo mi jednog srushili u spachvanskim shumama!
Raste stvarni broj mrtvih ukrajinskih nacistaДогорело
У Украјини је ступио на снагу закон који обавезује жене са медицинским и фармацеутским образовањем да се пријаве у војни регистар у ТЦК.
Sada ce macki da izvade zube i onda ce da je...... mnogo bolesni ti ukrajinski sinteri... sta rade svojim gradjanima, sta tek rade nesrecnoj macki. Laka joj crna zemlja....Jbt spadoše da otimaju i životinje, kakav očaj kod ukrowermahta
Белгородne tako davno, gradonačelnik Lavova se hvalio kako je u Lavov privukao najveću američku investiciju - Sparrow park Lavov