LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.327
Ukrowermaht mora da shvati, sve dolazi na naplatu, samo rokajte braćo Rusi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
<SPAM>Разумео сам то од првог коментара.
Напротив, мислим и понављам да је такав сукоб могућ. То што раде на Блиском истоку и посебно против Ирана (који је овакав, управо, заштитник меког трбуха Русије) је директан ударац на стратешке и виталне руске националне интересе. Ако је Американцима испран мозак, а јесте, са јудеопијетизмом, са оним што Руси зову "јудејствујући јерес", то код Руса, укључујући и државни врх, није случај.
Ако луђаци у Тел Авиву/Јерусалиму наставе као до сада, тада руско уплитање није искључено, као што сам написао у првом коментару. Интензивно наоружавање Ирана од стране РФ и Кине то потврђује.
mnogo te boli kako su himarsi prdeknuli da jedno te istu vest kacis 2 puta
kopija americkog b2!? kojed smo mi jednog srushili u spachvanskim shumama!Најновија руска комбинација микроталасне пећи и машине за прање веша ускоро ће бити објављена. Изгледа занимљиво.
Pogledajte prilog 1795765
Нико не жели мухамеданско море у случају, не дај Боже, нестанка Израела. Чињеница је да Израел то зна и чак геноцидно злоупотребљава.
B2Најновија руска комбинација микроталасне пећи и машине за прање веша ускоро ће бити објављена. Изгледа занимљиво.
Pogledajte prilog 1795765
To je nemacki Horten 229.kopija americkog b2!? kojed smo mi jednog srushili u spachvanskim shumama!
Raste stvarni broj mrtvih ukrajinskih nacistaДогорело
У Украјини је ступио на снагу закон који обавезује жене са медицинским и фармацеутским образовањем да се пријаве у војни регистар у ТЦК.
Sada ce macki da izvade zube i onda ce da je...... mnogo bolesni ti ukrajinski sinteri... sta rade svojim gradjanima, sta tek rade nesrecnoj macki. Laka joj crna zemlja....Jbt spadoše da otimaju i životinje, kakav očaj kod ukrowermahta