Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 59,7%
  • Još malo

glasova: 8 11,9%
  • Izgubiće

glasova: 19 28,4%

• Ukupno glasova
    67
Moje ime je Diana Pančenko.

Ja sam TV voditeljica i „novinarka godine“ u Ukrajini. Nekad sam bila među 10 najutjecajnijih žena u Ukrajini.

@ZelenskyyUa
me naziva svojim osobnim neprijateljem.

Zelenski mi je uveo osobne sankcije. I protiv Ustava.

Pokušava mi oduzeti imovinu, oduzeo mi sva prava u mojoj domovini i pokrenuo dva kaznena postupka.

Kada je rat počeo, bila sam u Kijevu.
Bila sam u Donjecku, gdje rat bjesni već osam godina, i posljednjih 15 godina apeliram na razum ljudi. Pozivam na mir.

Možda se pitate, kako je to moguće? Danas, kada cijeli svijet brani ukrajinsku demokraciju. I reći ću vam.

Imam dubinsko znanje o ovom ratu, koji financiraju građani EU i SAD-a. Mogu otkriti kamo ide sav vaš novac.

Danas Ukrajina puni naslovnice. Osobno poznajem Zelenskog i njegov tim, poznajem sve ukrajinske političare i novinare i reći ću vam o čemu točno lažu.

Stojimo na rubu Trećeg svjetskog rata, bliže nego ikad prije.
Možda zvuči užasno, ali imam moralno pravo reći vam istinu: ukrajinska vlada motivirana je eskalirati ovaj sukob, kako ne bi bili odgovorni za novac koji su vam ukrali.

Ne želite više biti prevareni, zar ne?

Moja obitelj i ja trenutno se suočavamo s prijetnjama, a mnogi moji kolege su zatvoreni zbog izražavanja svojih mišljenja. Mainstream mediji možda neće izvještavati o ovim nepravdama, ali ja hoću. Tijekom godina prikupio sam brojne činjenice koje bi mogle promijeniti vašu perspektivu na ovaj rat.

Moj YouTube kanal najpopularniji je u Ukrajini i među ruskogovorećom publikom diljem svijeta. Napisao sam knjigu koja će uskoro biti objavljena u SAD-u. Odlučan sam pojačati svoj glas i dosegnuti širu publiku. Dijeleći svoje uvide ovdje, nadam se da ću potaknuti svijest i potaknuti kolektivnu akciju za bolju budućnost.
Lopov, ruska plaćenica i izdajica evoje države.
Nije ni čudo da ti se sviđa

🇲🇩 Резултати превремених избора (145 од 2.274) показују да Патриотски блок (БЕП) води са 39,74% гласова.

Чланице БЕП-а укључују Партију социјалиста Републике Молдавије (ПСРМ), Партију комуниста (ПКРМ), Партију будућности Молдавије (ПВМ) и раније странку Срце Молдавије (ПРИМ).

Платформа и циљеви:

• Ближе везе са Русијом и евроазијским блоковима
• Противљење дубљој интеграцији са ЕУ
• Неутралност у спољним сукобима

Сандуова ПАС је тренутно на другом месту са 32,79%.
20250928_211119.jpg

🇲🇩 Резултати превремених избора (145 од 2.274) показују да Патриотски блок (БЕП) води са 39,74% гласова.

Чланице БЕП-а укључују Партију социјалиста Републике Молдавије (ПСРМ), Партију комуниста (ПКРМ), Партију будућности Молдавије (ПВМ) и раније странку Срце Молдавије (ПРИМ).

Платформа и циљеви:

Pogledajte prilog 1791856
Odakle ti rezultati ako su prije 13 minuta zatvorena birališta

🤡

Бирачка места у Молдавији су затворена пре 26 минута са мање од 52% излазности бирача.

Преко 1,3 милиона гласова је гласало унутар Молдавије, док је 264.000 гласова забележено из дијаспоре.
Šta misliš, hoće li izbori biti pokradeni :lol:

Evo, trčim da tebi donesem dokaze.
nemaš dokaze, dakle fajzer=ruska vax,
rusi su isti sa zapadom udruženi protiv ljudi koji su u rovovima i sa jedne i sa druge strane.

ps. rusija sprovodi uprvo elektrifikaciju (prave el. automobile) jer im je neki ročild to rekao! isto kao us, isto kao evropa.

ja sam malo bliži industrijskoj špijunaži nego ti pa zna šta rade

nemaš dokaze, dakle fajzer=ruska vax,
rusi su isti sa zapadom udruženi protiv ljudi koji su u rovovima i sa jedne i sa druge strane.

ps. rusija sprovodi uprvo elektrifikaciju (prave el. automobile) jer im je neki ročild to rekao! isto kao us, isto kao evropa.

ja sam malo bliži industrijskoj špijunaži nego ti pa zna šta rade
Rusija je bastion slobodnog svijeta.

Платформа и циљеви:

Pogledajte prilog 1791856

Навијате за КОМУНИСТЕ?
IMG_6629.jpeg

Back