Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.182
Lopov, ruska plaćenica i izdajica evoje države.Moje ime je Diana Pančenko.
Ja sam TV voditeljica i „novinarka godine“ u Ukrajini. Nekad sam bila među 10 najutjecajnijih žena u Ukrajini.
@ZelenskyyUa
me naziva svojim osobnim neprijateljem.
Zelenski mi je uveo osobne sankcije. I protiv Ustava.
Pokušava mi oduzeti imovinu, oduzeo mi sva prava u mojoj domovini i pokrenuo dva kaznena postupka.
Kada je rat počeo, bila sam u Kijevu.
Bila sam u Donjecku, gdje rat bjesni već osam godina, i posljednjih 15 godina apeliram na razum ljudi. Pozivam na mir.
Možda se pitate, kako je to moguće? Danas, kada cijeli svijet brani ukrajinsku demokraciju. I reći ću vam.
Imam dubinsko znanje o ovom ratu, koji financiraju građani EU i SAD-a. Mogu otkriti kamo ide sav vaš novac.
Danas Ukrajina puni naslovnice. Osobno poznajem Zelenskog i njegov tim, poznajem sve ukrajinske političare i novinare i reći ću vam o čemu točno lažu.
Stojimo na rubu Trećeg svjetskog rata, bliže nego ikad prije.
Možda zvuči užasno, ali imam moralno pravo reći vam istinu: ukrajinska vlada motivirana je eskalirati ovaj sukob, kako ne bi bili odgovorni za novac koji su vam ukrali.
Ne želite više biti prevareni, zar ne?
Moja obitelj i ja trenutno se suočavamo s prijetnjama, a mnogi moji kolege su zatvoreni zbog izražavanja svojih mišljenja. Mainstream mediji možda neće izvještavati o ovim nepravdama, ali ja hoću. Tijekom godina prikupio sam brojne činjenice koje bi mogle promijeniti vašu perspektivu na ovaj rat.
Moj YouTube kanal najpopularniji je u Ukrajini i među ruskogovorećom publikom diljem svijeta. Napisao sam knjigu koja će uskoro biti objavljena u SAD-u. Odlučan sam pojačati svoj glas i dosegnuti širu publiku. Dijeleći svoje uvide ovdje, nadam se da ću potaknuti svijest i potaknuti kolektivnu akciju za bolju budućnost.
Nije ni čudo da ti se sviđa