Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 54 55,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,4%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,9%

• Ukupno glasova
    97
Поруке од 24/02-15/03 су права културна баштина коју УНЕСКО треба заштити
Ima jos, pa da pitam TIXIJA i iiga sta se desi pa ceceni prdnuse u cabar :rtfm:

1759083851618.png

Ta "ukrajinka" Dijana je fantastična, ruski trol koji živi u Dubaiju :ok:
Moje ime je Diana Pančenko.

Ja sam TV voditeljica i „novinarka godine“ u Ukrajini. Nekad sam bila među 10 najutjecajnijih žena u Ukrajini.

@ZelenskyyUa
me naziva svojim osobnim neprijateljem.

Zelenski mi je uveo osobne sankcije. I protiv Ustava.

Pokušava mi oduzeti imovinu, oduzeo mi sva prava u mojoj domovini i pokrenuo dva kaznena postupka.

Kada je rat počeo, bila sam u Kijevu.
Bila sam u Donjecku, gdje rat bjesni već osam godina, i posljednjih 15 godina apeliram na razum ljudi. Pozivam na mir.

Možda se pitate, kako je to moguće? Danas, kada cijeli svijet brani ukrajinsku demokraciju. I reći ću vam.

Imam dubinsko znanje o ovom ratu, koji financiraju građani EU i SAD-a. Mogu otkriti kamo ide sav vaš novac.

Danas Ukrajina puni naslovnice. Osobno poznajem Zelenskog i njegov tim, poznajem sve ukrajinske političare i novinare i reći ću vam o čemu točno lažu.

Stojimo na rubu Trećeg svjetskog rata, bliže nego ikad prije.
Možda zvuči užasno, ali imam moralno pravo reći vam istinu: ukrajinska vlada motivirana je eskalirati ovaj sukob, kako ne bi bili odgovorni za novac koji su vam ukrali.

Ne želite više biti prevareni, zar ne?

Moja obitelj i ja trenutno se suočavamo s prijetnjama, a mnogi moji kolege su zatvoreni zbog izražavanja svojih mišljenja. Mainstream mediji možda neće izvještavati o ovim nepravdama, ali ja hoću. Tijekom godina prikupio sam brojne činjenice koje bi mogle promijeniti vašu perspektivu na ovaj rat.

Moj YouTube kanal najpopularniji je u Ukrajini i među ruskogovorećom publikom diljem svijeta. Napisao sam knjigu koja će uskoro biti objavljena u SAD-u. Odlučan sam pojačati svoj glas i dosegnuti širu publiku. Dijeleći svoje uvide ovdje, nadam se da ću potaknuti svijest i potaknuti kolektivnu akciju za bolju budućnost.

#Украјина #Северск Руси сада напредују ка селу Дроновка, након што су претходно заузели оближњи површински коп (ЖакФрер). Борбе су и даље у току. Одавде, након што заврше своју мисију, напредоваће директно аутопутем ка граду-тврђави.
20250928_202755.jpg

Генерални секретар НАТО-а упозорава на савез између Пекинга, Москве, Пјонгјанга и Техерана

🔹 „Русија је вратила рат у Европу.

🔹 Русија се удружила са Кином, Северном Корејом и Ираном како би проширила своје капацитете и могућности за вршење утицаја.

🔹 Улазимо у еру конфронтације.

🔹 Ове земље сарађују са циљем поткопавања трансатлантске заједнице.“

#Украјина #Северск Руси сада напредују ка селу Дроновка, након што су претходно заузели оближњи површински коп (ЖакФрер). Борбе су и даље у току. Одавде, након што заврше своју мисију, напредоваће директно аутопутем ка граду-тврђави.
Pogledajte prilog 1791808
Mislim da će ga zaobići i iscrpljivati držeći bez rotacije ljudstvo.

Back