Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.917
Па, сад, велика земља, троши се брзоPa nzn verovatno jeste imaju neke zalihe valjda ***** mu misa..Ne oseti se to tako brzo a kako i cene gađaju teško da će biti nekog efekta osim za PR
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, сад, велика земља, троши се брзоPa nzn verovatno jeste imaju neke zalihe valjda ***** mu misa..Ne oseti se to tako brzo a kako i cene gađaju teško da će biti nekog efekta osim za PR
Ili štala gori ili krava puši...Nešto dimi
Ima jos, pa da pitam TIXIJA i iiga sta se desi pa ceceni prdnuse u cabarПоруке од 24/02-15/03 су права културна баштина коју УНЕСКО треба заштити
Da i mnogo se izvozi tj postoje ogromni viškovi .Па, сад, велика земља, троши се брзо

Moje ime je Diana Pančenko.Ta "ukrajinka" Dijana je fantastična, ruski trol koji živi u Dubaiju![]()
Nemoć...u svakom smislu. Samo takvima je svaka žena sobarica. Najbolje je sto on ni to ne bi znao da radi.Malo vise postovanja prema devojci
Fore iz osnovnjaka.Да, то су поштапалице вас који немате ТВ у боји
БравоРуси сада напредују ка селу Дроновка, након што су претходно заузели оближњи површински коп (ЖакФрер)
Sta mislis da li je golijas TIXI od reci

Tebe, ocito, nisu hranili i ne hrane dovoljno.![]()
![]()
Svaka rasprava sa tobom je zavrsena, samo ne znam cime vas hrane da vam je tako mozak ako se tako moze nazvat sprzen![]()
Covek od reci.

Junacine, na zensko udaraju.Nemoć...u svakom smislu. Samo takvima je svaka žena sobarica. Najbolje je sto on ni to ne bi znao da radi.
Mislim da će ga zaobići i iscrpljivati držeći bez rotacije ljudstvo.#Украјина #Северск Руси сада напредују ка селу Дроновка, након што су претходно заузели оближњи површински коп (ЖакФрер). Борбе су и даље у току. Одавде, након што заврше своју мисију, напредоваће директно аутопутем ка граду-тврђави.
Pogledajte prilog 1791808
Његова реч је као гранит!Sta mislis da li je golijas TIXI od reci
![]()
ŠonjeJunacine, na zensko udaraju.
Pravi vitezovi
I kajmak je tvrd...recimo kao surutkaЊегова реч је као гранит!
Гранит од кајмака