Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.150
Ako je "nemoć", onda je i "što" a ne "sto".Nemoć...u svakom smislu. Samo takvima je svaka žena sobarica. Najbolje je sto on ni to ne bi znao da radi.
Ne može malo ovako, malo onako. Hvala, molim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je "nemoć", onda je i "što" a ne "sto".Nemoć...u svakom smislu. Samo takvima je svaka žena sobarica. Najbolje je sto on ni to ne bi znao da radi.
Blizu je zato sveti Pera.
Daleko je Buratij
Odakle ti rezultati ako su prije 13 minuta zatvorena biralištaРезултати превремених избора (145 од 2.274) показују да Патриотски блок (БЕП) води са 39,74% гласова.
Чланице БЕП-а укључују Партију социјалиста Републике Молдавије (ПСРМ), Партију комуниста (ПКРМ), Партију будућности Молдавије (ПВМ) и раније странку Срце Молдавије (ПРИМ).
Платформа и циљеви:
• Ближе везе са Русијом и евроазијским блоковима
• Противљење дубљој интеграцији са ЕУ
• Неутралност у спољним сукобима
Сандуова ПАС је тренутно на другом месту са 32,79%.
Pogledajte prilog 1791856
Šta misliš, hoće li izbori biti pokradeniБирачка места у Молдавији су затворена пре 26 минута са мање од 52% излазности бирача.
Преко 1,3 милиона гласова је гласало унутар Молдавије, док је 264.000 гласова забележено из дијаспоре.

Ne mislim nista nit me zanima Moldavija, neko je pitao sta se desava, samo sam bacio info na forum.Šta misliš, hoće li izbori biti pokradeni![]()
Dobri crteži, apstraktna umjetnost, možda naginje nadrealizmu.
Ovo isto ste kacili prije 2 mjeseca eeee russofilcici

Nisi cuo za vremenske zone?Odakle ti rezultati ako su prije 13 minuta zatvorena birališta
![]()
Sapnula mu Sputnjik pticica.Odakle ti rezultati ako su prije 13 minuta zatvorena birališta
![]()
Ja sam pitao, hvala na informacijama...Ne mislim nista nit me zanima Moldavija, neko je pitao sta se desava, samo sam bacio info na forum.
Može, moze...bitno je da si razumeoAko je "nemoć", onda je i "što" a ne "sto".
Ne može malo ovako, malo onako. Hvala, molim.
O čemu ti? Jasan je put propasti Rusije, od oni su mega jaki, mogu zgaziti Ukrajinu za nekoliko dana, do Rusija treba prihvatiti realnost da su pobijeđeni u Ukrajini.Znači provaljeni ste kao lažovi.
Opet
Lažovi i neznalice
![]()
nemaš dokaze, dakle fajzer=ruska vax,Evo, trčim da tebi donesem dokaze.
Ne mogu mrdnuti,a Rusi su naučili da su ljudi nezamenjivi.Moguce, ovo je nemacki izvor koji koristim i do sad nisu omanuli.
Držt'me da ga ne ubijem, taj stilStalno dižu avione, osim kad nešto ulijeće u Poljsku
Drži do svoje riječi koliko i do istine, nikako.
Rusija je bastion slobodnog svijeta.nemaš dokaze, dakle fajzer=ruska vax,
rusi su isti sa zapadom udruženi protiv ljudi koji su u rovovima i sa jedne i sa druge strane.
ps. rusija sprovodi uprvo elektrifikaciju (prave el. automobile) jer im je neki ročild to rekao! isto kao us, isto kao evropa.
ja sam malo bliži industrijskoj špijunaži nego ti pa zna šta rade
Jesam, za 1h su prebrojali glasove a mi mislimo da su zaostaliNisi cuo za vremenske zone?
Резултати превремених избора (145 од 2.274) показују да Патриотски блок (БЕП) води са 39,74% гласова.
Чланице БЕП-а укључују Партију социјалиста Републике Молдавије (ПСРМ), Партију комуниста (ПКРМ), Партију будућности Молдавије (ПВМ) и раније странку Срце Молдавије (ПРИМ).
Платформа и циљеви:
• Ближе везе са Русијом и евроазијским блоковима
• Противљење дубљој интеграцији са ЕУ
• Неутралност у спољним сукобима
Сандуова ПАС је тренутно на другом месту са 32,79%.
Pogledajte prilog 1791856
Prorussi prdnuli u cabar+ zgodna.Lopov, ruska plaćenica i izdajica evoje države.
Nije ni čudo da ti se sviđa