Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
🇲🇩 Резултати превремених избора (145 од 2.274) показују да Патриотски блок (БЕП) води са 39,74% гласова.

Чланице БЕП-а укључују Партију социјалиста Републике Молдавије (ПСРМ), Партију комуниста (ПКРМ), Партију будућности Молдавије (ПВМ) и раније странку Срце Молдавије (ПРИМ).

Платформа и циљеви:

• Ближе везе са Русијом и евроазијским блоковима
• Противљење дубљој интеграцији са ЕУ
• Неутралност у спољним сукобима

Сандуова ПАС је тренутно на другом месту са 32,79%.
Pogledajte prilog 1791856
Odakle ti rezultati ako su prije 13 minuta zatvorena birališta

🤡

Бирачка места у Молдавији су затворена пре 26 минута са мање од 52% излазности бирача.

Преко 1,3 милиона гласова је гласало унутар Молдавије, док је 264.000 гласова забележено из дијаспоре.
Šta misliš, hoće li izbori biti pokradeni :lol:

20250928_211611.jpg

Evo, trčim da tebi donesem dokaze.
nemaš dokaze, dakle fajzer=ruska vax,
rusi su isti sa zapadom udruženi protiv ljudi koji su u rovovima i sa jedne i sa druge strane.

ps. rusija sprovodi uprvo elektrifikaciju (prave el. automobile) jer im je neki ročild to rekao! isto kao us, isto kao evropa.

ja sam malo bliži industrijskoj špijunaži nego ti pa zna šta rade

nemaš dokaze, dakle fajzer=ruska vax,
rusi su isti sa zapadom udruženi protiv ljudi koji su u rovovima i sa jedne i sa druge strane.

ps. rusija sprovodi uprvo elektrifikaciju (prave el. automobile) jer im je neki ročild to rekao! isto kao us, isto kao evropa.

ja sam malo bliži industrijskoj špijunaži nego ti pa zna šta rade
Rusija je bastion slobodnog svijeta.

🇲🇩 Резултати превремених избора (145 од 2.274) показују да Патриотски блок (БЕП) води са 39,74% гласова.

Чланице БЕП-а укључују Партију социјалиста Републике Молдавије (ПСРМ), Партију комуниста (ПКРМ), Партију будућности Молдавије (ПВМ) и раније странку Срце Молдавије (ПРИМ).

Платформа и циљеви:

• Ближе везе са Русијом и евроазијским блоковима
• Противљење дубљој интеграцији са ЕУ
• Неутралност у спољним сукобима

Сандуова ПАС је тренутно на другом месту са 32,79%.
Pogledajte prilog 1791856

Навијате за КОМУНИСТЕ?
IMG_6629.jpeg

Back