Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 59,7%
  • Još malo

glasova: 8 11,9%
  • Izgubiće

glasova: 19 28,4%

• Ukupno glasova
    67
inače danas sam na X pogledao priču o dva rusa koji su dva mjeseca proveli na livadi ispod uništenog tenka na ničijoj zemlji...kažu da su im sledovanja donosili dronovima...i kada su onako iscrpljeni izvučeni a svi garavi od masti,paleža čega več suborci ih zajebavaju da su iz mozambika..

Nije više potreban

Ranjeni ukrajinski vojnik iz 155. mehanizovane brigade, nakon što je šutnut iz bolnice, primoran je da moli prolaznike za novac za kartu za voz kako bi se vratio kući u Hmelničku oblast.

mislim da sam čuo da se u britaniji ubio englez koji se borio u redovima ukrajinaca i pri tom izgubio nogu..pretpostavljam da je u pitanju besparica i osjećaj napuštenosti i nemoćnosti.

Ja od 2022. pišem da je ovo rat iscrpljivanja, što povlači da se uspeh ne meri kvadratnim kilometrima nego uništenim vojnim potencijalom.

Zar ti nije čudno što na frontu u svakom trenutku imaš veći broj kotlova koji se ne zatvaraju nedeljama, pa i mesecima? Nije ti čudno?

Tek je pre godinu dana krenuo osvajački deo, kad je ukrovermaht počeo da stvarno muči muku sa ljudstvom i to se vidno ubrzava, mada je ovo i dalje rat iscrpljivanja i Rusi ne pokušavaju dublje prodire. To je baš bilo očigledno kad su probili severno od Pokrovska i umesto da guraju trupe i buše oni su stali i ukopali se.

To misliš da se druga strana ne iscrpljuje.

Videh podatak da grad Irkutsk ima do sada 3.016 mrtvih u ovom ratu. To je grad sa oko 700.000 stanovnika u širem gradskom području. Rusija ima 140 miliona

Uradi proporciju pa vidi koju cifru dobijaš na nivou cele zemlje.

vidim da ti matematika nije jača strana ali ok, ima vas dosta ovde sa tim problemom

rekao sam U PROSEKU, negde linija fronta nije pomerena ni za metar a negde je mnogo više, u proseku je ceo front pomeren za 4 km u dubinu ukrajinske teritorije za 9 meseci i to je 5000 km2 osvojene teritorije
Zanemarimo finese, činjenica je da je napredak spor...to pametnom čovjeku (za kojega sam sebe smatraš), govori mnogo toga....

Запад Покровска је пао.
Трупе источно од њега су сада заробљене.
20250927_181625.jpg

To misliš da se druga strana ne iscrpljuje.

Videh podatak da grad Irkutsk ima do sada 3.016 mrtvih u ovom ratu. To je grad sa oko 700.000 stanovnika u širem gradskom području. Rusija ima 140 miliona

Uradi proporciju pa vidi koju cifru dobijaš na nivou cele zemlje.
Stvarno si smešan sa ovim tvojim matematičkim izvođenjem dokaza, predškolskog nivoa.

vidim da ti matematika nije jača strana ali ok, ima vas dosta ovde sa tim problemom

rekao sam U PROSEKU, negde linija fronta nije pomerena ni za metar a negde je mnogo više, u proseku je ceo front pomeren za 4 km u dubinu ukrajinske teritorije za 9 meseci i to je 5000 km2 osvojene teritorije
Tvoja, nazovi, samouverenost je pomalo iritantna. Da, rekao si u proseku, a ja napisah da front nije ravna linija, pomislivsi da ces razumeti koliko je primena matematike i prosecnih vrednosti izlisna i besmislena kada su takve stvari u pitanju.

Back