...naklonjene satanizmu?Ja sam načuo da je glavni inženjer stanoviti Grunt, pripadnik okultne tajne organizacije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...naklonjene satanizmu?Ja sam načuo da je glavni inženjer stanoviti Grunt, pripadnik okultne tajne organizacije...
Pa ne baš...više zelenim šuškavim novčanicama......naklonjene satanizmu?
mogu valjda transporterima dronovima noću dovesti neke količine...imam ih za sada preko 100 u evidenciji ali ima ih vise mnogo nisu mi vise toliko interesantni ginu masovno.
Ovo mi 3 korejac(sto uspem da ispratim) koji poginuo na strani hohola
Pogledajte prilog 1791052
pokrovsk
Pogledajte prilog 1791053
Previse nove tehnike i noću na frontu.mogu valjda transporterima dronovima noću dovesti neke količine...
Naučnik iz TNT grupe?Ja sam načuo da je glavni inženjer stanoviti Grunt, pripadnik okultne tajne organizacije...
Bravo...inače postoji i verzija Grunt, vjerovatno hrvatska (a možda i originalna)...Naučnik iz TNT grupe?
Grunf
A front je prava linija duga 1250km?
mislim da sam čuo da se u britaniji ubio englez koji se borio u redovima ukrajinaca i pri tom izgubio nogu..pretpostavljam da je u pitanju besparica i osjećaj napuštenosti i nemoćnosti.Nije više potreban
Ranjeni ukrajinski vojnik iz 155. mehanizovane brigade, nakon što je šutnut iz bolnice, primoran je da moli prolaznike za novac za kartu za voz kako bi se vratio kući u Hmelničku oblast.
Ja od 2022. pišem da je ovo rat iscrpljivanja, što povlači da se uspeh ne meri kvadratnim kilometrima nego uništenim vojnim potencijalom.
Zar ti nije čudno što na frontu u svakom trenutku imaš veći broj kotlova koji se ne zatvaraju nedeljama, pa i mesecima? Nije ti čudno?
Tek je pre godinu dana krenuo osvajački deo, kad je ukrovermaht počeo da stvarno muči muku sa ljudstvom i to se vidno ubrzava, mada je ovo i dalje rat iscrpljivanja i Rusi ne pokušavaju dublje prodire. To je baš bilo očigledno kad su probili severno od Pokrovska i umesto da guraju trupe i buše oni su stali i ukopali se.
Hoće li ti ikada dosaditi da vrtiš istu ploču godinama? Plus ti je objašnjeno nebrojeno puta.Pazi koja je to budaletina: država mu ima 17 miliona kvadratnih kilometara, zjapi prazna, a on šalje stotine hiljada Rusa u smrt ne bi li mu država bila velika 17,1 miliona km2.
Koliko bolestan moraš za to biti?
Zanemarimo finese, činjenica je da je napredak spor...to pametnom čovjeku (za kojega sam sebe smatraš), govori mnogo toga....vidim da ti matematika nije jača strana ali ok, ima vas dosta ovde sa tim problemom
rekao sam U PROSEKU, negde linija fronta nije pomerena ni za metar a negde je mnogo više, u proseku je ceo front pomeren za 4 km u dubinu ukrajinske teritorije za 9 meseci i to je 5000 km2 osvojene teritorije
Vrištiš? Vrišti.Pasivno si agresivan. To sto ponavljas jedno te isto, izgleda vec kao opsesivno kompulzivni poremecaj. Narocito ono o 17 miliona "cetvornih" kilometara...boli
Objasni mi. Bore se protiv nacista, okej.Hoće li ti ikada dosaditi da vrtiš istu ploču godinama? Plus ti je objašnjeno nebrojeno puta.
Neće ni RusijaБитно је да Украјина никада неће постати члан НАТО и да су евромајдановци упропастили будућност генерацијама Украјинаца.![]()
Stvarno si smešan sa ovim tvojim matematičkim izvođenjem dokaza, predškolskog nivoa.To misliš da se druga strana ne iscrpljuje.
Videh podatak da grad Irkutsk ima do sada 3.016 mrtvih u ovom ratu. To je grad sa oko 700.000 stanovnika u širem gradskom području. Rusija ima 140 miliona
Uradi proporciju pa vidi koju cifru dobijaš na nivou cele zemlje.
Tvoja, nazovi, samouverenost je pomalo iritantna. Da, rekao si u proseku, a ja napisah da front nije ravna linija, pomislivsi da ces razumeti koliko je primena matematike i prosecnih vrednosti izlisna i besmislena kada su takve stvari u pitanju.vidim da ti matematika nije jača strana ali ok, ima vas dosta ovde sa tim problemom
rekao sam U PROSEKU, negde linija fronta nije pomerena ni za metar a negde je mnogo više, u proseku je ceo front pomeren za 4 km u dubinu ukrajinske teritorije za 9 meseci i to je 5000 km2 osvojene teritorije
Lako te iznervirati. Moras da poradis na samokontroli.Vrištiš? Vrišti.
Zelenski: Ako Kijev ostane bez struje, ostat će i Moskva