Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 59,7%
  • Još malo

glasova: 8 11,9%
  • Izgubiće

glasova: 19 28,4%

• Ukupno glasova
    67
Dnevna doza Kolumbije
Pronađeni u začaranim šumama Srebrenice ili kako je Rusi zovu . - Serebrijanka

G11pqGmWAAA7jkN
da li je neko od forumasa , napravio neki fajl u kome su kolumbijci ubijeni

да сјебе русе
нијесам сигуран да није тако

намјештена игра у којој је стварно једино то да падају мртве главе
Pazi koja je to budaletina: država mu ima 17 miliona kvadratnih kilometara, zjapi prazna, a on šalje stotine hiljada Rusa u smrt ne bi li mu država bila velika 17,1 miliona km2.
Koliko bolestan moraš za to biti?

Cim gadjaju drojovima relativno male razorne moci, od cega ve ina biva oborena, gde su rakete? Nema. I sta ce kad nestane dronova? A sta Rusi svakodnevno eade po Ukrajini? I ko tu koga razvaljuje...
Nema forumake rusofilije, vec rusofobije made in HR. Samo kad trolujete bar trolujte da ima logike
Odakle ti ideja da će Ukrima nestati dronova? Jedino logično je da počnu proizvoditi zaista ozbiljno oružje, a proizvodnja dronova će nastaviti eksponencijalan rast.

Usli u Serversk Kupiansk Pokrovsk na vratima Konstatinivke odsecaju Liman polako i opet su u problemu ..Ukri će napraviti bolju liniju odbrane ispod šljive na livadama ..Nikako mi nije jasna logika za ovo što guraju . Danas su tigar od papira a jučer su išli da uzme pola Evrope :)

• Podržavam
Reactions: iig
imam ih za sada preko 100 u evidenciji ali ima ih vise mnogo nisu mi vise toliko interesantni ginu masovno.
Ovo mi 3 korejac(sto uspem da ispratim) koji poginuo na strani hohola
Pogledajte prilog 1791052
pokrovsk
Pogledajte prilog 1791053
руси још од лисичанска нијесу успјели укре одсјећи и уништити како су могли лако

🇺🇦 Why Ukraine is winning the war, — Opinion in FT

▪️Even Trump, in the fourth year of the war, has realized that Ukraine is now more suited to the role of the winner;

▪️The goal of the Russian invasion is the complete subjugation of Ukraine and the elimination of its sovereignty. But today Russia controls less Ukrainian territory than in August 2022;

▪️At sea, Ukrainian drones and missiles drove Russian ships into the most remote accessible bay;

▪️Ukraine would have won a complete military victory in 2022 or 2023 if it had received everything it needed right away. The author of the article criticizes the West for cowardice and indecision.
20250927_172208.jpg

Tebi je, nadam se, potuno jasno da Putin svoje proklamirane ciljeve u Ukrajini ne može ispuniti.
Realno, to je bilo jasno već 2 tjedna nakon početka agresije.
Битно је да Украјина никада неће постати члан НАТО и да су евромајдановци упропастили будућност генерацијама Украјинаца. :ok:

Back