Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 61,5%
  • Još malo

glasova: 6 9,2%
  • Izgubiće

glasova: 19 29,2%

• Ukupno glasova
    65
Можда би им се, са друге стране, свидело да контролишу Естонију и јужну обалу финског залива. Овако им је Петроград под сталном претњом блокаде.

Додуше онда би их опет блокирали на Скагераку. Увек неке але и аждаје ударају на све православно
Kako se to Murmansk “blokira na Skageraku”? Mislio si na Kategat? Pa ne može ni tamo, al ni pod razno. :lol:

Kakva je situacija nakon skoro četri godine od početka trodnevnog blitz kriega?
Polako, još se nije završila dvodnevna antiteroristička operacija Kijeva iz 2015. Mora red da se zna
76CAB1E6-1989-445A-AD83-61EB0FBF1EF8.jpeg

У случају таквих блокада, ни Путин више не би могао да ратује у "рукавицама" као до сада. Све и да хоће.
Lupa Pobedonosni, zli Russland se u evropskom delu oslanja na Murmansk i Arhangelsk, to se ne “blokira” po Skageracima i Kategatima. Ne mogu tamo dotični “Vikinzi” ni da primirišu.

Severna flota i Baltik, to može da smisli samo NAFO trol.

samo da podjelim moje pretpostavke...norveška granica sa rusijom su golema šumska bespuća gdje ni medo ne može prolaziti bez truda...ja sam uvjeren da je tih deset norveških vojnika likvidirano unutar ruske teritoerije ili zarobljeno..a pošto se radi o likvidaciji NATO vojnika vjerovatno se zarobljenim vojnicima ne dozvoljava uz današnji propagandni rat pristup medijima...možda i oni budu likvidirani i bačeni pod led.

Колкико лажете!

"Једнократна (разовая) исплата при потписивању контракта
  • Федерална компонента: 400 000 рубаља са 1. августа 2024.
  • Регионална компонента у Вороњежској области: 505 000 рубаља (одлука губернатора)
  • Укупан износ: 905 000 рубаља, ако је уговор на минимум годину дана."

samo da podjelim moje pretpostavke...norveška granica sa rusijom su golema šumska bespuća gdje ni medo ne može prolaziti bez truda...ja sam uvjeren da je tih deset norveških vojnika likvidirano unutar ruske teritoerije ili zarobljeno..a pošto se radi o likvidaciji NATO vojnika vjerovatno se zarobljenim vojnicima ne dozvoljava uz današnji propagandni rat pristup medijima...možda i oni budu likvidirani i bačeni pod led.
У ратно психолошком смислу њихов "нестанак" је далеко ефективнији него заробљавање које подразумева читав низ процедура и велики притисак за њихово ослобађање. Овако осталима остаје нагађање шта све може да им се деси приликом оваквих ратних "игара". Није свеједно. Бар мени не би било.

Poslednja izmena:

Back