nije mi jasno kako pored svih načina komunikacije izgubiti vojsku...jedino ako su sami odabrali da nestanu...Па феноменално су одрадили stealth! Нико их више није видео.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi jasno kako pored svih načina komunikacije izgubiti vojsku...jedino ako su sami odabrali da nestanu...Па феноменално су одрадили stealth! Нико их више није видео.
Tacno, previse im je ovo ratovanje, ujebo ihVolodja debelo.Rusi zele da ovo u Ukrajini zavrse sto pre i to je to. Nikakve koristi nemaju od nekog eventualnog napada na Poljsku ili bilo koju drugu clanicu NATO pakta. Nikakve.
Rusi zele da ovo u Ukrajini zavrse sto pre i to je to. Nikakve koristi nemaju od nekog eventualnog napada na Poljsku ili bilo koju drugu clanicu NATO pakta. Nikakve.
Apsolutno tačno.Kao ni Rusija protiv NATO-a, niko od njih nece da se samoubije.
Iz tog Limana su zbrisali u jesen 2022Mape su proizvoljne, ove selendre sto padaju sad su jako utvrdjena mesta i umrezena da cuvaju gradove iza.
Padnu 3 kokosinjca sa betonskim rovovima i onda vidi Liman rusi stezu sa 3 strane.
У случају таквих блокада, ни Путин више не би могао да ратује у "рукавицама" као до сада. Све и да хоће.Можда би им се, са друге стране, свидело да контролишу Естонију и јужну обалу финског залива. Овако им је Петроград под сталном претњом блокаде.
Додуше онда би их опет блокирали на Скагераку. Увек неке але и аждаје ударају на све православно![]()
BRT kucka ZELJA a misli na PutincicaZelja se u startu ukakio i hteo da pregovara i vrv bi tad zaebo ceo zapad i njihove dilove, onda je brzo izabrao rat i sad ga zabole za sve
Sve to pada u vodu kad ostaneš bez ljudi koje možeš da pošalješ na front.Svaki je rat rat iscrpljivanja nekad brze a nekad sporije zavisno od razlike u snazi sukobljenih, ako su sukobljeni priblizno iste snage vise sansi da iscrpi protivnika ima strana koja se brani, Rusi iz nekog razloga ne angazuju sve svoje mogucnosti a Ukrajinci upravo to rade i uz pomoc zapada drze Ruse koji imaju minimalno napredovanje evo vec tri godine. Sva drugacija pisanija su trabunjanje razocaranih navijaca obeju strana.
Napisao sam Makron, kakve veze ima Dalaj Lama sa probojem Solunskog fronta?BRT kucka ZELJA a misli na Putincica![]()
Sad je 2025.Iz tog Limana su zbrisali u jesen 2022
Sad stezu pa ce bit opet bezanija![]()
naravno to ne mislim nego pravi gradanski rat koji se razvija masino u usaAko smatras da je gradjanski rat kad nekoliko levicara razbije izlog piljarnice i zapiša neku banderu onda ok.
Kad to samelju, eto ih u Harkovu, a svejedno neće moći zadržati Pokrovsk.Volčansk
![]()
Ako tako mislis onda vrlo malo znas o americkoj duhovnosti. Ti si naseo na pricu malog broja levicara koji su se infiltrirali na univerzitete, u javne medije i holivud i odatle oni dizu nesnosnu galamu, a u stvari su tigar od papira. Prva greska im je bila atentat na Trumpa, zatim jos veca greska ubistvo Čarlija Kirka, a najveca greska im je bila javno slavljenje tog ubistva, čime su pokazali da im je mentalitetn isti kao u Hamasa i zgadili se ogromnoj vecini Amerikanaca.naravno to ne mislim nego pravi gradanski rat koji se razvija masino u usa
Polako, još se nije završila dvodnevna antiteroristička operacija Kijeva iz 2015. Mora red da se znaKakva je situacija nakon skoro četri godine od početka trodnevnog blitz kriega?