Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.146
A na kojoj razini da pričam s tobom, objasni mi.Кад већ нема за шта да се ухватиш онда прибегаваш идиотлуцима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na kojoj razini da pričam s tobom, objasni mi.Кад већ нема за шта да се ухватиш онда прибегаваш идиотлуцима.
Mali leteći medvjedići po Ukrajini
I u pravu je Peskov, nisu od papira.
Bilo je ugodno Rusima ubijati, pljačkati i silovati dok su Ukri imali praćke.Кад не можете војнике на огромном фронту онда прибегавате нападу на цивиле. Таква ђубрад сте ви.
Bilo je ugodno Rusima ubijati, pljačkati i silovati dok su Ukri imali praćke.
Sad odjednom kmečiš, šta je pošlo po zlu?
A ništa, Putin je trebao objasniti civilima da ne oblače maskrine uniforme na frontu.Паааа, ако не видиш да је ово тежак криминал и директан напад на цивиле потпуно ван било каквог војног дејства онда ништа, није ова тема за тебе.
I sada Rusija nije okupirala 19% Ukrajine nego 19%!
odakle crpiš informacije...od Al DžazireI sada Rusija nije okupirala 19% Ukrajine nego 19%!
Bjaaaaa-vo!
Jel ti Reuters dovoljno dobar?odakle crpiš informacije...od Al Džazire
![]()
isto ko da si pitao BBC a istina je negde tamoJel ti Reuters dovoljno dobar?
https://www.reuters.com/world/americas/how-much-territory-does-russia-control-ukraine-2025-08-14
A tvoji izvor o okupiranih 30% je odakle?
Dobro, ti budi uvjeren da tvoji Rusčići pričaju istinu o okupiranih 99% Ukrajine, šta me onda piliš za izvor?isto ko da si pitao BBC a istina je negde tamo
ceo zapad govori 19% pa 19%Dobro, ti budi uvjeren da tvoji Rusčići pričaju istinubo okupiranih 99% Ukrajine, šta me onda piliš za izvor?
Izvor je Štef sa zidića.

Evo uzmi mapu, integrala se sjećaš (ne, ali nema veze), kreni mjeriti pa javi rezultat.ceo zapad govori 19% pa 19%
ceo priznati medijski mejnstrim narativ govori tu informaciju, bilo ko drugi da izvesti nešto druačije spada u teoriju zavere
šta kažu tvoja merenja ?Evo uzmi mapu, integrala se sjećaš (ne, ali nema veze), kreni mjeriti pa javi rezultat.
Ne mjerim, odokalimšta kažu tvoja merenja ?

tako bre čoveče, zaokruži na 20%...eto vidiš za ovih nekoliko minuta ruje napredovale 1% a to nije malo za onoliku zemljuNe mjerim, odokalim
20% djeluje realno
Ali ono što vidim je da su u godini dana osvojena 3 kokošinjca i 2 poljska WCa
Pa jbt, još su kod Bahmuta![]()
Znači još cca 20tak miliona mrtvih okupatora i evo Ukrajine u rukama Rusije.tako bre čoveče, zaokruži na 20%...eto vidiš za ovih nekoliko minuta ruje napredovale 1% a to nije malo za onoliku zemlju
![]()
Evo brinem, Rusija više nije velika 17.000.000 km2, nego 17.000.000,0000001 km2pusti ti naftu, bolje brini za kokošinjce