Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.308
Propao plan Zelenskog...a sve je imao razrađeno do posljednjeg detalja...Pojasni, po čemu je to pokazatelj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propao plan Zelenskog...a sve je imao razrađeno do posljednjeg detalja...Pojasni, po čemu je to pokazatelj
Fik i gotovo
Много се ти правиш наивна, исто мерило за Катин и Волињ, исто мерило за жене, децу, бебе, старце, мирне сељаке, тј. цео један народ и за заробљене војнике. Престани суптилно провоцирати.I, sta nakon priznanja da su ukrajinske/ hrvatske snage pobile stotinu hiljada Poljaka/ Srba u Drugom svjetskom?
Sta nakon ekshumacija i komemoracija?
Hoce li to vratiti Poljake/Srbe na "vjekovna ognjista"?
A sta se Poljaka tice: ako istim arsinom ne mjere Katin i Volynju, nisu niti trebali zapoceti traziti satisfakciju".
O Jevrejima u Poljskoj, da ne pocinjem.
I kakve to veze ima s pitanjem koje sam postavio? Crvene tabletice ujutro, plave navečer. Ne obrnuto. Zapiši si negdje
Jel to onaj osuđeni kriminalac?Morat će se očekivati ozbiljne posljedice..
To će povrijediti sve, uključujući i Ukrajince.
Trenutno slovačka rafinerija zadovoljava jednu sedminu ukrajinske potražnje za dizelom, a dizelsko ulje stiže na ukrajinsko tržište preko Mađarske.
A transport će odmah prestati ako naftovod Prijateljstvo ne počne s radom do 1. rujna."
- Zsolt Hernádi, izvršni direktor MOL-a
Mozda se moja poruka moze shvatiti kao provokacija.Много се ти правиш наивна, исто мерило за Катин и Волињ, исто мерило за жене, децу, бебе, старце, мирне сељаке, тј. цео један народ и за заробљене војнике. Престани суптилно провоцирати.
Jako si duhovitDobar dan, vize na pregled, molim lijepo...
A, zaboravili? Ostalo u belom džez odijelu na klaviru?
Okej, vjerujem, možete ići, samo nemojte da se to više ponovi.
Pogledajte prilog 1776738
Не може се мерити истим аршином злочин и геноцид, а сад међу остале у обор.Mozda se moja poruka moze shvatiti kao provokacija.
Nije mi bila namjera.
Ispricavam se Vasoj osjetljivoj percepciji!
Namjera mi je bila kazati: mjerite istim arsinom svaki zlocin!
Varsavski ustanak je dignut da bi Poljaci mogli pred svijetom pokazati da postoje kao politicka sila.
Atentat na Hajndriha u Pragu je smisljen sa namjerom da pokaze Cehe kao politickog igraca na pozornici veliki igraca, bez obzira na Lidice.
Ja stojim uvijek na strani covjeka.
Varsavski ustanak je ustanak poljskih Jevreja u Varsavskom Getu....kakve to veze ima sa Poljacima samim i njihovim projekcijama na ovo ili ono, ostaje enigma...osim u tvojoj glavi...Mozda se moja poruka moze shvatiti kao provokacija.
Nije mi bila namjera.
Ispricavam se Vasoj osjetljivoj percepciji!
Namjera mi je bila kazati: mjerite istim arsinom svaki zlocin!
Varsavski ustanak je dignut da bi Poljaci mogli pred svijetom pokazati da postoje kao politicka sila.
Atentat na Hajndriha u Pragu je smisljen sa namjerom da pokaze Cehe kao politickog igraca na pozornici veliki igraca, bez obzira na Lidice.
Ja stojim uvijek na strani covjeka.
Varsavski ustanak 1944.g....Rusi na puskomet, ali ne dolaze u pomoc...itd. i tome slicno?Varsavski ustanak je ustanak poljskih Jevreja u Varsavskom Getu....kakve to veze ima sa Poljacima samim i njihovim projekcijama na ovo ili ono, ostaje enigma...osim u tvojoj glavi...
Bilo je zadovoljstvo druziti se sa Vama, cobanine!Не може се мерити истим аршином злочин и геноцид, а сад међу остале у обор.
Tako je, Staljin je zažmirio na jedno oko, ono na koje je bolje vidio....ali to nema veze sa konstrukcijom koju si iznijela....čemu to izvrdavanje, okolišavanje i kobajagi konspiracija....Varsavski ustanak 1944.g....Rusi na puskomet, ali ne dolaze u pomoc...itd. i tome slicno?
Nema konstrukcije, zadnjih misli i podmetanja.Tako je, Staljin je zažmirio na jedno oko, ono na koje je bolje vidio....ali to nema veze sa konstrukcijom koju si iznijela....čemu to izvrdavanje, okolišavanje i kobajagi konspiracija....
Sta "AKO", dodjavola !!?!....pisi suvislo ili nemoj pisati uopšte...Nema konstrukcije, zadnjih misli i podmetanja.
Ne mogu Poljaci danas kazati Ukrajincima da im je sve oprosteno AKO..kao sto ja ne bih pristala na to da neko u moje ime oprosti ustasama i Hrvatima ono sto je moja familija prezivjela od 1941. do 1995.g.
Manite me se tih laznih saosjecanja i definicija.
Danas u Ukrajini ginu Slaveni.
Aman...kazu Poljaci: AKO priznate pokolj, ekshumirate pobijene i obavite komemoraciju...oprosteno vam je.Sta "AKO", dodjavola !!?!....pisi suvislo ili nemoj pisati uopšte...
Oni su sami po sebe opasniji od Rusa.Nema potrebe da se troši Kindžal dok Ukropi imaju Patriot raketa.
Tipične posledice dejstva Ukro PVO
![]()