Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pojasni, po čemu je to pokazatelj
Propao plan Zelenskog...a sve je imao razrađeno do posljednjeg detalja...

1756405454572.jpeg

I, sta nakon priznanja da su ukrajinske/ hrvatske snage pobile stotinu hiljada Poljaka/ Srba u Drugom svjetskom?
Sta nakon ekshumacija i komemoracija?
Hoce li to vratiti Poljake/Srbe na "vjekovna ognjista"?
A sta se Poljaka tice: ako istim arsinom ne mjere Katin i Volynju, nisu niti trebali zapoceti traziti satisfakciju".
O Jevrejima u Poljskoj, da ne pocinjem.
Много се ти правиш наивна, исто мерило за Катин и Волињ, исто мерило за жене, децу, бебе, старце, мирне сељаке, тј. цео један народ и за заробљене војнике. Престани суптилно провоцирати.

Morat će se očekivati ozbiljne posljedice..

To će povrijediti sve, uključujući i Ukrajince.

Trenutno slovačka rafinerija zadovoljava jednu sedminu ukrajinske potražnje za dizelom, a dizelsko ulje stiže na ukrajinsko tržište preko Mađarske.

A transport će odmah prestati ako naftovod Prijateljstvo ne počne s radom do 1. rujna."

- Zsolt Hernádi, izvršni direktor MOL-a

Morat će se očekivati ozbiljne posljedice..

To će povrijediti sve, uključujući i Ukrajince.

Trenutno slovačka rafinerija zadovoljava jednu sedminu ukrajinske potražnje za dizelom, a dizelsko ulje stiže na ukrajinsko tržište preko Mađarske.

A transport će odmah prestati ako naftovod Prijateljstvo ne počne s radom do 1. rujna."

- Zsolt Hernádi, izvršni direktor MOL-a
Jel to onaj osuđeni kriminalac?
Jako važno, do sada se mogao baviti kriminalom jer je bio kriminalac samo u Mađarskoj, ali od sada na dalje će mađarskim klošarima biti nijansu teže...
Di je problem ako Ukri rokaju ruski naftovod u Rusiji?
Pa nisu još ni počeli.

Много се ти правиш наивна, исто мерило за Катин и Волињ, исто мерило за жене, децу, бебе, старце, мирне сељаке, тј. цео један народ и за заробљене војнике. Престани суптилно провоцирати.
Mozda se moja poruka moze shvatiti kao provokacija.
Nije mi bila namjera.
Ispricavam se Vasoj osjetljivoj percepciji!
Namjera mi je bila kazati: mjerite istim arsinom svaki zlocin!
Varsavski ustanak je dignut da bi Poljaci mogli pred svijetom pokazati da postoje kao politicka sila.
Atentat na Hajndriha u Pragu je smisljen sa namjerom da pokaze Cehe kao politickog igraca na pozornici veliki igraca, bez obzira na Lidice.
Ja stojim uvijek na strani covjeka.

Nije mi bila namjera.
Varsavski ustanak je dignut da bi Poljaci mogli pred svijetom pokazati da postoje kao politicka sila.
Atentat na Hajndriha u Pragu je smisljen sa namjerom da pokaze Cehe kao politickog igraca na pozornici veliki igraca, bez obzira na Lidice.
Не може се мерити истим аршином злочин и геноцид, а сад међу остале у обор.

Nije mi bila namjera.
Varsavski ustanak je ustanak poljskih Jevreja u Varsavskom Getu....kakve to veze ima sa Poljacima samim i njihovim projekcijama na ovo ili ono, ostaje enigma...osim u tvojoj glavi...

Rusija će odgovoriti odmazdom ako Austrija nastavi put ka članstvu u Sjevernoatlantskom savezu (NATO), upozorio je danas Dmitrij Medvedev, bliski suradnik ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"Odgovori na dva ključna pitanja - ima li Austrija pravo jednostrano odustati od svoje zakonski utvrđene neutralnosti i može li samostalno odlučiti o pristupanju NATO savezu - su nedvosmisleno negativni", napisao je Medvedev.

Hahahahahahahahhahahaha
Jbt, Dmitrij Jetra Medvjedev aterirao s Jupitera prije 5 munuta :hahaha:
Rusija ima izdvojeno mišljenje o Austriji u NATO paktu :lol:

Tako je, Staljin je zažmirio na jedno oko, ono na koje je bolje vidio....ali to nema veze sa konstrukcijom koju si iznijela....čemu to izvrdavanje, okolišavanje i kobajagi konspiracija....
Nema konstrukcije, zadnjih misli i podmetanja.
Ne mogu Poljaci danas kazati Ukrajincima da im je sve oprosteno AKO..kao sto ja ne bih pristala na to da neko u moje ime oprosti ustasama i Hrvatima ono sto je moja familija prezivjela od 1941. do 1995.g.
Manite me se tih laznih saosjecanja i definicija.
Danas u Ukrajini ginu Slaveni.

Nema konstrukcije, zadnjih misli i podmetanja.
Ne mogu Poljaci danas kazati Ukrajincima da im je sve oprosteno AKO..kao sto ja ne bih pristala na to da neko u moje ime oprosti ustasama i Hrvatima ono sto je moja familija prezivjela od 1941. do 1995.g.
Manite me se tih laznih saosjecanja i definicija.
Danas u Ukrajini ginu Slaveni.
Sta "AKO", dodjavola !!?!....pisi suvislo ili nemoj pisati uopšte...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back